Šta je novo?

HTC One

Upravo tako - koj' andrak pazaris aluminijumski telefon extra dizajna i "unistis" ga na ovaj nacin :)

Iako koristim Samsung moram reci da mi One deluje dosta bolje celokupno.
GS4 ce biti pravi telefon tek kad bude opcije da se flesne cist android,ovako radi uzasno,cak mogu reci losije od mog note 2,ali i to je mozda do izlozbenih primeraka koje sam cackao.

Ako neko od One-dzija koristi iGo, molio bih na pm link ka proverenoj verziji koja radi, uspevao sam neke da pokrenem ali samo jednom, posle puca aplikacija, mucio se, kombinovao razne .apk-ove i skinove ali nece.

ako nista makar je jeftiniji od s4 za 50 dolara.. :) zaninljivo ce biti kako ce da prodaju kameru od 4megapiksela bez zoe programa instaliranog u sistem.. kako se secam samo zoe efekti su vadili tu 4megapiksel kameru iz bule..

Posle par dana koriscenja da podelim utiske...

Fenomenalno lezi u ruci,nije previse lagan,malo mi smeta sto je power dugme gore ali se navikavam.
Baterija mi traje bez problema puna dva dana (u proseku pricam nesto preko sat vremena dnevno).
Brz je kao munja bez obzira koliko stvari otvorim istovremeno.Kamera je nesto losija po dnevnom svetlu negde mi je u rangu sa S3,
dok je u lose osvetljenim uslovima najbolja koju sam do sada video na telefonu.
Zvuk preko zvucnika kada budete culi usta ce vam biti otvorena narednih 2 minuta :)
U toku razgovora apsolutno nema sustanja,modulacija,prekida.
Sagovornik ima veoma jasan ton cak i kada razgovaram na ulici pored sve buke od vozila (nisam probao u nekoj diskoteci)
Vezivanje na WiFi traje od 1-2 sekunde (kod S3 je recimo 3-4 sekunde)
Kvalitet WCDMA&GSM signala je po meni isti kao i kod S3.
Ekran je kristalno jasan i nema prenaglasenih boja.Bela je bas bela.
Jako dobro reaguje na touch i generalno sve klizi kao po ledu bez obzira da li palim kameru ulazim u kontakte ili idem na net.
Kvalitet izrade bih mogao prakticno da uporedi sa Apple proizvodima (dva kod kuce,tri u firmi,steta sto nijedan nije moj :) )
Sve u svemu apsolutno sam zadovoljan sadasnjim izborom telefona posle S3...

Eto od mene toliko da podelim utiske sa vama,ako nekoga zanima jos nesto pitajte.

Pozz!

mene zanima kakvi su uglovi gledanja nocu ali ne kada se iskrivi i gleda horizontalno ili vertikalno u njega nego kada se iskrivi i gleda dijagonalno to jest od jednog od coskova moba.. zvuci smesno ali znam zasto pitam ovo :)

Poslednja izmena:
Posle par dana koriscenja da podelim utiske...

Fenomenalno lezi u ruci,nije previse lagan,malo mi smeta sto je power dugme gore ali se navikavam.
Baterija mi traje bez problema puna dva dana (u proseku pricam nesto preko sat vremena dnevno).
Brz je kao munja bez obzira koliko stvari otvorim istovremeno.Kamera je nesto losija po dnevnom svetlu negde mi je u rangu sa S3,
dok je u lose osvetljenim uslovima najbolja koju sam do sada video na telefonu.
Zvuk preko zvucnika kada budete culi usta ce vam biti otvorena narednih 2 minuta :)
U toku razgovora apsolutno nema sustanja,modulacija,prekida.
Sagovornik ima veoma jasan ton cak i kada razgovaram na ulici pored sve buke od vozila (nisam probao u nekoj diskoteci)
Vezivanje na WiFi traje od 1-2 sekunde (kod S3 je recimo 3-4 sekunde)
Kvalitet WCDMA&GSM signala je po meni isti kao i kod S3.
Ekran je kristalno jasan i nema prenaglasenih boja.Bela je bas bela.
Jako dobro reaguje na touch i generalno sve klizi kao po ledu bez obzira da li palim kameru ulazim u kontakte ili idem na net.
Kvalitet izrade bih mogao prakticno da uporedi sa Apple proizvodima (dva kod kuce,tri u firmi,steta sto nijedan nije moj :) )
Sve u svemu apsolutno sam zadovoljan sadasnjim izborom telefona posle S3...

Eto od mene toliko da podelim utiske sa vama,ako nekoga zanima jos nesto pitajte.

Pozz!

Bas tako dugo traje baterija? A kad je mucis sa igricama i fejsom i tako tim glupostima?

@fkloznica

Nisam siguran sta si hteo da me pitas....inace uglovi gledanja sui denticni kako god da okrenes telefon
sa upaljenim svetlom ili ugasenim u prostoriji

@The Punisher

Pa sta znam,klinac se prvi dan nakacio na WiFi i gledao crtace skoro sat vremena a i ja sam se malo igrao oko
podesavanja i baterija je izgurala 38sati i 29min.Igrice nemam a fejs nikako ne mogu da svarim :)
Naravno stavio sam WCDMA only u podesavanjima za mrezu,provera mejlova,linkedIn itd.

znao sam da me neces razumeti no nebitno.. kada ga neko od ortaka nabavi pogledacu sam :D

mene zanima kakvi su uglovi gledanja nocu ali ne kada se iskrivi i gleda horizontalno ili vertikalno u njega nego kada se iskrivi i gleda dijagonalno to jest od jednog od coskova moba.. zvuci smesno ali znam zasto pitam ovo :)

Lcd matrica je po tom pitanju bolja od amoleda =uglovi gledanja su sigurno odlicni iako nisam video telefon

uglovi gledanja su super, nema razlike dal se gleda sa strane ili dijagonalno

Izgleda da nikad niste imali One X ili slican HTC u ruci....

Ispade da je amoled najbolji na svetu...

Nije najbolji ali ima najbolje uglove gledanja.
Imao sam ja one x, sada imam note 2 pa pricam iz licnog iskustva.
A jel si ti imao telefon s amoled ekranom?

@fkloznica

Nisam siguran sta si hteo da me pitas....inace uglovi gledanja sui denticni kako god da okrenes telefon
sa upaljenim svetlom ili ugasenim u prostoriji

@The Punisher

Pa sta znam,klinac se prvi dan nakacio na WiFi i gledao crtace skoro sat vremena a i ja sam se malo igrao oko
podesavanja i baterija je izgurala 38sati i 29min.Igrice nemam a fejs nikako ne mogu da svarim :)
Naravno stavio sam WCDMA only u podesavanjima za mrezu,provera mejlova,linkedIn itd.

Super ako je tako. Al' nesto mi to mnooogo :D

@ Chobby

Tri ukupno. Poslednji onaj sapun s3.

One X mi je uvek bio prihvatljiviji all around od s/amloed displeja.

Stvar ukusa, ali ipak S-LCD ima svoje prednosti, bar meni... s/amoled napolju pakao zivi. Ako imas nekog drugara sa One X, opanjite obojica brightness na 100%, zivo mi interesuje koji ce lepse izgledati. :)

S4 bolji uglovi gledanja, bolji kontrast, bolji prikaz crne boje..

One bolji prikaz bele, veci broj subpixela i bolji raspored - "ostrija slika", veci ppi, umerenije boje (da ne kazem prirodnije), bolja vidljivost van zatvorenog prostora/sunceva svetlost..

S4 bolji uglovi gledanja, bolji kontrast, bolji prikaz crne boje..

One bolji prikaz bele, veci broj subpixela i bolji raspored - "ostrija slika", veci ppi, umerenije boje (da ne kazem prirodnije), bolja vidljivost van zatvorenog prostora/sunceva svetlost..

Sasvim dosta :D

Nisam ni video post. Ja taj problem nemam, ponavljam tako da mislim da nije normalno.

Sporadicno se desava, SGS+ ima tu plavu nijansu, SGS2 nije imao, S3 takodje.

Na Nokia telefonima nema uopste tog problema.

Ali dobro, izgleda da negde treba, negde ne. :D

A mozda se i trosi vremenom, kao xenoni na farovima. :d

Ne mora da znaci da ce svi imati taj blueish tint, neki samoledi vuku na hladniju nijansu a neki na topliju.

Ne mora da znaci da ce svi imati taj blueish tint, neki samoledi vuku na hladniju nijansu a neki na topliju.

Ja sam bas gledao dve S3 i jedan je kad sam upalio browser vukao na plavu, a drugi na zutu boju, ja se istripovao...

Vrh Dno