Šta je novo?

HTC One

Mislio je da dobijas novu pa da cekas 12h da ti ukljuce tu novu xD

menjanje sim kartice cekas 12 sati??
koja glupost . . . pa sto se ne aktivira kada je i dobijes? :trust:

U vipu kada sam pitao, da mi iseku karticu trazili su valjda oko 200din, i dobijes mikro sim, a ovu staru nemas vise.
Ne mozes imati 2 kartice sa istim brojem. Kakvo cekanje?

Ja kada sam se prebacivao sa prepaid-a na postpaid,cekao sam 2h da mi se aktivira kartica. Mozda i za ovo treba,ko zna.

Ja sam menjao za mikro sim i aktivirala se u roku od 30ak minuta ako ne i 15ak. Kakvih bre 12 sati, ko sme danas da te ostavi 12 sati bez mobilnog, nekom posao zavisi od toga.

@Bogdan- uznemirava me tvoj potpis :S:

U vipu se na naplacuje zamena prva tri puta, posle toga 300din preko racuna. I kartica je aktivna posle 15 min.

Lopovluk. Meni je zatrebala prepaid Telenor microSim kartica i uzeli mi 400 dinara. Pitao jel mogu da mi daju direktno microSim jer mi ne treba obična, ali jok, moraš da kupiš običnu pa da ti izvrše zamenu - u prevodu 200 + 200 dinara.

Pa saceka se 15-20min i vozi :) Kakvih 12sati.

Inace ja moju nisam kod njih menjao, nego mi isekao covek u servisu za dzabe :) Imam i mikro i nano, all in one :d Sve sami adapteri :D

Poslednja izmena:
Hvala svim userima na pomoci uspeo sam da ga povratim u zivot.Zbog posla nisam stigao ranije da se javim .
I posebno da se zahvalim Dandy-ju na nesebicnoj pomoci I vremenu koje je odvojio za mene !

Posle sedam godina koriscena flagship Samsung telefona mogu vam reci da sam prezadovoljan izborom HTC One-a!

Sto se Telenora tice iz prve ruke,danas kolega bio da zameni obicnu sim za micro I rekose mu da nemaju micro nego da sidje sprat nize
ima neki servis ili sta vec da mu oni iseku karticu I da dobije adapter u slucaju da mu ponovo treba stara velicina za 400 din.
Bitno je da imaju polovinu telefona u ponudi sa micro sim karticama a nemaju iste da zamene za obicne......sto bi rek'o cika Ajnstajn(ako se ne varam)
"Kosmos I ljudska glupost je neogranicena".

Poslednja izmena:
A fora je sto mozes i sam da iseces, samo posle ako ti treba kupis adapter... Sad znam ovo jer je moj drug radio i video sam od njega.

U temi o telefonu od 500+ evra se priča da li je skupo dati 200din za zamenu kartice kod operatera...

U mt:s-u sam zamenio staru i izlizanu karticu pre oko pola godine. Stara mi je izgubila mrežu posle pola sata, ubacio novu i gotovo.

Nije poenta u telefonu od 500+ evra I o 200 dinara,vec o tome da te neko pravi magarcem I naplacuje nesto sto ne bi trebalo!
I ja sam svoju u mt:s -u zamenio prosle godine I platio 200 din.To sto ja imam novca za telefon od 500+ evra ne znaci da cu dati
svakom ko klimne glavom iza saltera 200 din. da bi oni sebi napravili karticu a meni je dali na koriscenje.....

Davati novac za tako nesto je cista glupost. JA sam licno jednu svoju karticu isjekao za Ipone a drugu sam odnio do servisa , u servisu su mi isjekli karticu naravno besplatno.

1blue.jpg

http://www.phonearena.com/news/Blue-HTC-One-coming_id43469

Mogu samo da kazem WOW, izgleda fenomenalno!

Edit: Slika je fake, steta. Ali moze ovako da izgleda.

Poslednja izmena:
ja mislim da je u crvenoj varijanti daleko najlepsi... mada mi se cini da je samo za verizon mrezu..

yep samo sto je magnet za prste kolko sam mogo da vidim po netu

Boze koliko kvalitetno djeluje telefon u ruci. Danas sam se prvi put susreo sa One-om u Delta City-u. Neverovatno. Svaka cast HTC-u sto se toga tice...

lepo sam ranije ja napisao.. prvo uzmite i s4 i htc one u ruke na 5min pa onda krenite da se pljujete.. mnogi bez ikakvog susreta sa oba moba donose neke sulude zakljucke.. i ja sam mislio da je s4 bolji dok nisam uzeo htc one.. mobilni bukvalno stvara utisak ko da drzite neki nakit ili dijamant u ruci,opasan je..

Kao da slusam Jeff Gordona iz HTC-a... ili si mozda i ti slusao intervju? :D

I ja sam ga pre par dana drzao u ruci i osecaj nije nista drugaciji od onog koji pruza iPhone 5.
Mislim ok nekome je to jako bitno nekome apsolutno ne i tu nema rasprave.
U svakom slucaju ne mogu da kazem da je osecaj u ruci koji pruza S4 los.

Poslednja izmena:
slusao sam ga ali to ne menja moju pricu :D kada sam ga video u delta sitiju sve mi je bilo jasno.. nadam se samo da ce cena brze da mu ide na oko 400e nego s4-ci,ipak ima kameru od 4 megapiksela :D

Poslednja izmena:
Osecaj koji pruza S4(drzao ga) imao kao da drzim neku glomaznu stvar. Nista vise. One nisam probao, ali verujem...

Telefon izgleda predobro. Jel ima jos negde da se proba sem u DC? Nekoj od poslovnica?

Vrh Dno