Zna li neko ima li futrola neka originalna za njega da se nađe i gde?
^ imas miloon back-up progrma za andorid ili sihronizujes sa googleom pa posle savo vratis![]()
Daa, ali trenutno imam nokiju asha 201 xD
Dobro izgleda skroz... Gde rade ovo, odakle se shipuje?bolje da sacekas ovako nesto.. stiti alu od grebanja a izgleda maxhttps://www.facebook.com/photo.php?....6952.114997005291710&type=1&relevant_count=1
Jesam naravno.Dosao sam do dela gde mogu preko cmd-a da mu ubacim stock Rom ali nemam ga pa sam zamolio vas na forumu.
Treba mi telefon veoma,zbog posla I zbog porodice naravno.Muka je sto je micro sim....imam neke stare telephone pa cu sutra da kupim adapter.
Zamolio sam I Pecu ako mu nije problem da pogleda kod sebe koji mu je Rom I sve ostalo......
Aha, znaci odem u mts i kazem da mi od ove naprave micro i da sve sacuvaju, al kao sto kaze ovaj lik oni samo ovu obicnu seku na micro?
Daa, ali trenutno imam nokiju asha 201 xD
Na računar instaliraj Nokia PC Suite, poveži telefon i iščitaj kontakte. Exportuj kontakte u .csv. Uloguj se na svoj Gmail koji ćeš koristiti na novom telefonu, i klikni na More, pa Import. I "pokaži" mu na .csv koji si izvukao sa telefona. I to je to. Posle na novom telefonu unesi taj Google nalog i on će povući kontakte.
Aha, znaci odem u mts i kazem da mi od ove naprave micro i da sve sacuvaju, al kao sto kaze ovaj lik oni samo ovu obicnu seku na micro?
Vidim na mts sajtu ne stoje vise rezervacije.. Izgleda da su ga i oni dobili
Stigao telefon iz Telekoma. Zerogap!
Odusevljen!!!
ljudi ja sam sam iseko sa makazama karticu i radi savrseno![]()
Ma samo seci, sto bi im placao 300-400 kinti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari