Šta je novo?

HTC One

^ imas miloon back-up progrma za andorid ili sihronizujes sa googleom pa posle savo vratis :)

Zna li neko ima li futrola neka originalna za njega da se nađe i gde?

Zna li neko ima li futrola neka originalna za njega da se nađe i gde?

Original double dip flip ima katastrofa ocene posle 15+ dana korišćenje. Preskoči bolje. Biće ih za male pare u oglasima ove nedelje pošto ih mts deli uz preorder.

^ svi kontakti na SIM kartici ce ostati kad se isjece na micro SIM

ako uopste mislis na SIM karticu

Iz kanade.. Treba jedno 7 dana da stigne.. Nisu jos poceli masovno da prave za htc one,ali se ocekuje uskoro..

Jesam naravno.Dosao sam do dela gde mogu preko cmd-a da mu ubacim stock Rom ali nemam ga pa sam zamolio vas na forumu.
Treba mi telefon veoma,zbog posla I zbog porodice naravno.Muka je sto je micro sim....imam neke stare telephone pa cu sutra da kupim adapter.
Zamolio sam I Pecu ako mu nije problem da pogleda kod sebe koji mu je Rom I sve ostalo......

A jesi flesovao custom kernel preko fastboot-a pre flesovanja roma? Posto to je S-ON, ne moze kernel da se flesuje iz recovery-ja, vec mora kroz fastboot...

Aha, znaci odem u mts i kazem da mi od ove naprave micro i da sve sacuvaju, al kao sto kaze ovaj lik oni samo ovu obicnu seku na micro?

Aha, znaci odem u mts i kazem da mi od ove naprave micro i da sve sacuvaju, al kao sto kaze ovaj lik oni samo ovu obicnu seku na micro?

Možda ti je najlakše da tih 50 brojeva prepišeš? Ili fino direktno ubaciš na gmail, ionako se sa njime sinhronizuje.

Daa, ali trenutno imam nokiju asha 201 xD

Na računar instaliraj Nokia PC Suite, poveži telefon i iščitaj kontakte. Exportuj kontakte u .csv. Uloguj se na svoj Gmail koji ćeš koristiti na novom telefonu, i klikni na More, pa Import. I "pokaži" mu na .csv koji si izvukao sa telefona. I to je to. Posle na novom telefonu unesi taj Google nalog i on će povući kontakte.

Poslednja izmena:
Na računar instaliraj Nokia PC Suite, poveži telefon i iščitaj kontakte. Exportuj kontakte u .csv. Uloguj se na svoj Gmail koji ćeš koristiti na novom telefonu, i klikni na More, pa Import. I "pokaži" mu na .csv koji si izvukao sa telefona. I to je to. Posle na novom telefonu unesi taj Google nalog i on će povući kontakte.

Imas i jos laksu varijantu. na htc-u imas aplikaciju koja se zove Transfer, a sluzi za sinhronizaciju razlicitih modela telefona, razlicitih proizvodjaca. Prosto izaberes model starog telefona, on te navodi gde sta da kliknes, i za 5 minuta si sinhronizovao sve kontakte ;) ne moze jednostavnije.

Ne seku nista. Dobijas novu karticu koja je u startu micro. Barem je tako u vip-u i telenoru. Za prebacivanje imaju poseban uredjaj koji sluzi za to.

ljudi ja sam sam iseko sa makazama karticu i radi savrseno :D

Vidim na mts sajtu ne stoje vise rezervacije.. Izgleda da su ga i oni dobili

cestitam na kupovini :D sta ce biti to sa mtsom,izgleda da im uletela serija bez gepa :D

I ja isekao u servisu, u telekomu menjaju karticu. Suviše komplikovano!

Telefon je sjajan!

Ima japanska.

Zato sto su najnaprednija drzava..

200 kinti je u MTS za micro sim karticu. Dobiješ i stara ti radi sve do trenutko kad se prebaci na novu. To traje nekih 6-12 sati.

Vrh Dno