Ja se zadesio u gradu, šetao sa devojkom i setim se da je Dandy pisao da će danas biti u MTS-u, pa rekoh ajde da odem da vidim.
Kao što reče mironiko, sačekaju vas dve promoterke koje su simpatične, jedna vas slika jedno 500 puta dok gledate One i cackate, dok druga priča, naravno sve napamet
Ovako što se tiče telefona i sve je uporedjeno sa mojim S2:
Ekran - Veoma oštar, stvarno sam oduševljen, prebacio sam baš AMOLED sliku (znači skroz šarena) i mogu reći da me je iznenadio pošto je i svetliji ekran i dosta su boje zivahnije (contrast, osvetljenje, balans bele) mnogo mi se svideo. Mislim da bi mogao da predjem sa SAMOLED-a na LCD3.
Brzina - prvi put sam držao HTC koji ne usporava. Znači ispeglali su sense samo tako. Tačka nema dalje.
Spoljašnji izgled - fantastičan, kao što sam i rekao u prethodnim postovima, ovo je najlepši android uredjaj uz naravno Apple-ovu perjanicu iPhone. Savršeno leži u ruci.
Zavrsam sa onim što je najviše spominjano u vezi ovog telefona, a to je kamera.
Kamera:
- Vrline su brza kamera (kako i neće kad treba da obradi samo 4 mpx) burst mode je dobar, mislim od kad je uveden zero lag shot (galaxy nexus) to postoji na svim high end telefonima. Video ok nije loš. Tu se završavaju vrline.
- Mane... Neću puno dužiti... O Bože što su uopšte ubacivali normal mode slikanja, to automatski mogu da izbace iz telefona, jer su slike tako blede, da ja ne znam sta da kažem, a da ne upotrebim grubu reč. Slikajte samo sa HDR-om ako hoćete da imate upotrebljive slike.
Slikama fale detalji i to je to. Nema tu sta da se priča. Zaboravio sam da prebacim slike, jer sam bio samo u prolazu, a i da se devojka ne smara.
To je to od mene.
Zakljucak:
Kome nije bitna kamera neka kupi telefon. Nek ga slobodno uzme, za te osobe će biti pun pogodak. Kome je bitna kao meni, neka ga zaobidje u širokom luku.