Šta je novo?

HTC One

kolko puta si pomenuo ovo na benchu jesi li brojao :)

Tačno 13.427 puta + 21.769 puta o wave kameri i zvuku + 3.092 puta (malo zato što je tek početak) o white balance i bravia ekranu na njegovom Xperia P ekranu :D

^ Sto sve na kvadrat daje broj djilkosevih upada po silnim temama cim proceni da je SGS II/samoled/samsung na bilo koji nacin ''ugrozen'' :D

@ nsx, vidim zabrojao si se vodeci statistiku pa nisi primetio da je 06h :d

[YOUTUBE]alLk07RUU1E[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]J8mpY6Zrnek[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Društvo, ili ja neznam da nađem ili prosto nema teme o modelu HTC ONE X+? Zanima me taj telefon, pitanje je postoji li tema?

To ti je One X sa boljom prednjom kamerom i vecim storage-om. Ostalo ti manje vise dodje isto,podignute frekvencije procesora i veca baterija pa dodje na isto otprilike

Inače vratite se godinu dana unazad. Setite se samo.

HoX vs GS3

Sve je bilo na strani HTC-a. Build quality, radio je dobro, lepši je bio od S3 kao de bre plastika ona na Samsungu. A bila je kamera najavljivana isto tako ne znam ako se Dandy seća kako se zvalo (image processing, image nešto)
Pa se setite slike su bile onako solidne, a video je bio u par fps-ova. Bilo je tragikomicno upaliti kameru da odradis video zapis. Pa je bilo najavljeno kao sredice se sve izaći će update, a od toga ništa, da bi na kraju pola se iznerviralo i otišlo na S3, neki su otišli na neke druge telefone...

Ove godine isto tako isto sve.
imam one x, ne vidim tu tragikomicnost sa kamerom?? Prvo, ne vidim bog zna kakvu razliku izmedju 720p i 1080p ni na 50", a sa zadnjim apdejtom i 1080p je 30fps. To sto su filmske kamere na ~24fps, to nikome ne smeta izgleda :d I bas vidim da se zbog TOGA pola ljudi iznerviralo, i preslo na sgs3, ahahahha :D
One X je prvi ubacio burst shot, slikanje tokom snimanja videa i slow motion video, pa je posle Samsung to iskopirao u S3.
Video na One X uopšte nije bio toliko loš, samo nije imao 30 FPS-a. To je posle ispravljeno na One X+.
ispravljeno je sa zadnjim apdejtom i za one x...
kolko puta si pomenuo ovo na benchu jesi li brojao :)
broj je sigurno trocifren :d Samo se dvoumi da li je kamera fail ili pplufalil :D Jebla vas kamera, kupite kamkorder ako je vec toliko bitna. Ko kad bi u nekoj temi o automobilizmu 90% vremena provodili pricajuci o poredjenju ugradjenih audio sistema...
Društvo, ili ja neznam da nađem ili prosto nema teme o modelu HTC ONE X+? Zanima me taj telefon, pitanje je postoji li tema?

maltene isti tel kao One X, samo procesor klokovan na vecu frekvenciju i vise interne memorije. I nema neke potrebe za zasebnom temom...

@joriq karikirao sam nisam mislio bukvalno, ali znam dvoje koji su baš zbog toga uzeli One X i kasnije prešli na S3 zbog duže baterije i bolje kamere i prešli preko plastike. Pa i ovde je par ljudi prešlo sa HOX-a na S3. Ti si imao i pre čini mi se HTC, normalno ostaćeš im veran fan :)

Posle ekrana u kojeg gledam 99% vremena druga stvar koja mi je najbitnija na telefonu je kamera. Opet kažem nekima je bolje da im je lep telefon, a da ne očekuju da imaju dobru kameru i to je One. Mislim svi će se diviti telefonu kad ga izvadiš na sto u kafiću :p

Poslednja izmena:
Meni se svi dive kad izvadim Canon A570 IS na sto :d (to cisto da objasnim njihovim telefonskim kamerama :D)

Zezam se co'ece, kao da mi puca kad je ko budan, kad ko radi ili se gnoji po netu :)

@joriq karikirao sam nisam mislio bukvalno, ali znam dvoje koji su baš zbog toga uzeli One X i kasnije prešli na S3 zbog duže baterije i bolje kamere i prešli preko plastike. Pa i ovde je par ljudi prešlo sa HOX-a na S3. Ti si imao i pre čini mi se HTC, normalno ostaćeš im veran fan :)

Posle ekrana u kojeg gledam 99% vremena druga stvar koja mi je najbitnija na telefonu je kamera. Opet kažem nekima je bolje da im je lep telefon, a da ne očekuju da imaju dobru kameru i to je One. Mislim svi će se diviti telefonu kad ga izvadiš na sto u kafiću :p
nisam neki brend lojalista, imao sam prije 3 Sony Ericssona za redom, pa nisam opet uzeo isti... A ima i ljudi koji su presli sa s3 na hox, tako da...
Meni se svi dive kad izvadim Canon A570 IS na sto :d (to cisto da objasnim njihovim telefonskim kamerama :D)

i meni sa canon s95 (i a75 za retro fanove :p )

Malo sličica iz Novog Sada (sve su izvučene iz Zoe-a) i jedan video :)

19-21. će biti promocija u MTS prodavnicama u Delta City-u i Ušću (16-22h).
Niš je u planu od 22. do 24.

imam one x, ne vidim tu tragikomicnost sa kamerom?? Prvo, ne vidim bog zna kakvu razliku izmedju 720p i 1080p ni na 50", a sa zadnjim apdejtom i 1080p je 30fps. To sto su filmske kamere na ~24fps, to nikome ne smeta izgleda :d I bas vidim da se zbog TOGA pola ljudi iznerviralo, i preslo na sgs3, ahahahha :D

ispravljeno je sa zadnjim apdejtom i za one x...

broj je sigurno trocifren :d Samo se dvoumi da li je kamera fail ili pplufalil :D Jebla vas kamera, kupite kamkorder ako je vec toliko bitna. Ko kad bi u nekoj temi o automobilizmu 90% vremena provodili pricajuci o poredjenju ugradjenih audio sistema...

maltene isti tel kao One X, samo procesor klokovan na vecu frekvenciju i vise interne memorije. I nema neke potrebe za zasebnom temom...

A koje su to filmske kamere sa 24fps. O cemu to pricas covece. To sto se kasnije video spusta na manji fps ne znaci da kamere tako snimaju.

Pa najveći broj filmskih kamera i dalje snima u 24 fps (ako zanemarimo one koje se koriste za slow motion momente u filmovima).
Tek su sada Jackson i Kameron počeli da guraju u film ideju o snimanju u većem framerate-u.

Poslednja izmena:
Moram da pitam, mada mislim da već znam odgovor, da li kog nas stiže GSM only ili GSM+LTE za EMEA region?

Sve indikacije su da stiže LTE varijanta.

A koje su to filmske kamere sa 24fps. O cemu to pricas covece. To sto se kasnije video spusta na manji fps ne znaci da kamere tako snimaju.
auh, al se ti nalupa, brrrrrr, jeza! :D
In the motion picture industry, where traditional film stock is used, the industry standard filming and projection formats are 24 frames per second.
http://en.wikipedia.org/wiki/Frame_rate#Motion_picture_film
uzmi procitaj nesto, moze ti valjati u zivotu! :d
Pa da, tek sada za hobbita je kao revolucionarno sto snimaju sa 46fps-a, kao duplo brze od ostalih filmova.. Btw slike su odlice, i video takodje, za moj ukus predobro. Tek sto mi se svidja fokus koliko je dobar, bruka.

http://www.mondo.rs/s286781/Magazin/Komunikacije/Isprobajte_HTC_One_u_mt-s_prodavnicama.html

Hobit je sniman u 48, ne 46, AFAIK...

Cekam tvoje misljenje, uvek si mi delovao kao realan lik, a kriterijumi ti deluju slicno mojima. Pa da vidimo koliko ti je utisak daleko od mog, a s druge strane Dandy-evog, Djilketovog... :)

Pa posle njegovog LG-a sve mu je bolje :D

Zaboravio sam da malo nahvalim telefon gledano iz mog ugla.Bio sam juce na prezentaciji i lepa cica mi sve lepo pokazala :).Al je naucila sve od tacke do tacke nema sta.Izrada je vrhunska al ja se nesto ne lozim na taj aluminijum i ne vidim potrebu za istim.Al dobro svako ima svoje razloge.Ekran je extra i tu nemam zamerki.Crna nije crna al crnju nisam video na nekom ne samoled ekranu tako da je vise nego odlican.Kameru nisam mogao da probam valjno posto su ga vezali sajlom za vucu kamiona i bilo kakav menevar je nemoguc.One slike na njemu su nestvarno dobre i cisto sumljam da je to sa njim uslikano.Ako jeste skidam kapu.Sve u svemu solidan al da vredi 700+e ni u slucaju pa sve da su stavili safirsko staklo i oblozili platinom

One sempl slike u telefonu su zaista slikane telefonom, ali sve slike izgledaju mnogo bolje na njegovom ekranu, nego kada se prebace u komp. Mali ekran od cirka 2MP i velika gustina piksela, taman se ne vidi šum, a osim njega slike realno i jesu odlične, ako se ne zumira previše.

Moj komentar je trebao da bude ironican. Zaboravio sa smajli na kraju :D

da, daaa... Saaad ti je kasno :d

@Dandy: ja shum primjecujem i bez zumiranja, na fotkama koje si juce postavio... Iskreno, ako je ko bio pobornik ultrapixel pristupa, ja sam, jer sam pravio vise nego odlicne fotke sa mojim canonom a75 od 3.2mpix, izradjivao ih do dimenzija 30x20 cm (mozda i nesto malo vecim) bez ikakvih problema, ali ovo jednostavno... nije to to... Makar ne na monitoru od 22", bez ikakvog zumiranja...
Npr.
http://www.dodaj.rs/?2a/Zi/1Bg81P1t/imag1386zoe009.jpg

shum na nebu, na krovu zgrade, onda dolje na ulici (narocito u sjenci od city light-a i na shljunku), pa nedostatak detalja na radnicima koji ciste prozore... Meeeh...

Sva sreca pa mi je kamera na telefonu toliko bitna stavka da sam 3 godine nosio SE w950i
1705d1197633705-sony-ericsson-w950i-phone-user-manual-guide-7577_large.jpg
koji ima NULA megapixela :D

Meni su te slike i na mom 15.6" ekranu laptopa bile kul... Mislim, za gleduckanje, Fejs, evociranje nekih trenutaka, tako to - ne za neki rad sa fotografijom. A to mi je jedino i bitno. Verujem da su inace suzenijeg upotrebnog opsega, ali sreca pa me za to zabole... :D

Vrh Dno