tačno meni je stigao u pakovanju, + imam Micro SD...ajde za ove što imaju Micro SD slot pa i nekako ali da nemaš Micro SD i da ti ne isporuče USB OTG..glupo, bar kod premium telefona
i ko je rekao da će da prodaju 30 miliona komada? Prevelika je to cifra..
Naprave oni svi telefon,i onda napravi samsung model koji je naravno bolji a uz to i popularniji su i eto ti 50 miliona prodatih primeraka
Cvrsto su zauzeli prvo mesto i tesko da ce ih neko skinuti u skorije vreme.
Naprave oni svi telefon,i onda napravi samsung model koji je naravno bolji a uz to i popularniji su i eto ti 50 miliona prodatih primeraka
Cvrsto su zauzeli prvo mesto i tesko da ce ih neko skinuti u skorije vreme.
Joj telep jesi i ti zapeo za Samsung. Zna li iko majku mu napraviti telefona pored njih.
Znam sta znaci,zato i ne uzimam vise htc.Tu je, naravno, i HTC Sense. Ko je jednom imao HTC zna šta znači Sense interfejs. Ja još uvek ne mogu da prebolim svoj Desire HD. Uzeo Alcatel 997D zbog dual sim mogućnosti, ali mi ne odgovara Vanilla ICS.
Znam sta znaci,zato i ne uzimam vise htc.
Teski bloat zbog kog je npr. one x radio kao djubre.
Sense,hvala ali ne hvala.
A da ne pricam o hardverskim problemima i ocajnim baterijama koji prate svaki htc flagship unazad nekoliko modela.
Svaka im cast za dizajn i izbor materijala,ali ja telefon kupujem da ga koristim,ne da ga gledam.
Znam sta znaci,zato i ne uzimam vise htc.
Teski bloat zbog kog je npr. one x radio kao djubre.
Sense,hvala ali ne hvala.
A da ne pricam o hardverskim problemima i ocajnim baterijama koji prate svaki htc flagship unazad nekoliko modela.
Svaka im cast za dizajn i izbor materijala,ali ja telefon kupujem da ga koristim,ne da ga gledam.
A kolika je po tebi realna cena parceta sjajne plastike debljine 1mm?
Ne razumem,jel treba da bude 50$ da bi neko rekao da je original?
Ja skuplji poklopac nisam ni video na e bayu tako da mislim da je to original,ali ako ti kazes da nije onda ok.Cenu telefona diktira nesto drugo,zato su cene takve kakve jesu.
I nisam se bunio,samo sam konstantovao prednosti i mane jednog i drugog materijala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari