Šta je novo?

HTC One

Nokia davala OTG kabl uz N8.

tačno meni je stigao u pakovanju, + imam Micro SD...ajde za ove što imaju Micro SD slot pa i nekako ali da nemaš Micro SD i da ti ne isporuče USB OTG..glupo, bar kod premium telefona

i ko je rekao da će da prodaju 30 miliona komada? Prevelika je to cifra..

Mislio sam na androide i na ovih nekoliko poznatijih proizvodjaca da ne daju.

tačno meni je stigao u pakovanju, + imam Micro SD...ajde za ove što imaju Micro SD slot pa i nekako ali da nemaš Micro SD i da ti ne isporuče USB OTG..glupo, bar kod premium telefona

i ko je rekao da će da prodaju 30 miliona komada? Prevelika je to cifra..

http://www.itvesti.info/2012/11/samsung-galaxy-s3-prodat-u-30-miliona.html?m=1

Niko nije izričito rekao, ali ako je S3 samo do septembra prošle godine prodat u 30.000.000 primeraka, pretpostavka je će i naslednik dostići sličnu cifru. Pogotovo što prodaja high-end Galaxy linije telefona konstantno ide uzlaznom linijom u odnosu na prošlogodišnji model iste klase.

Nema šanse, precenili su sebe. Konkurencija je sve jača i jača, HTC, Sony, LG, Motorola, itd...

mislio sam na HTC One a ne na S3/4...

Ma kakav sony, lg. U high end segmentu samsung ima da ih pocisti samo tako.

Joj telep jesi i ti zapeo za Samsung. Zna li iko majku mu napraviti telefona pored njih.

Inace, za ovaj telefon sam cuo gledajuci Ligu sampiona. Eto kako dobra reklama :D

Naprave oni svi telefon,i onda napravi samsung model koji je naravno bolji a uz to i popularniji su i eto ti 50 miliona prodatih primeraka:)
Cvrsto su zauzeli prvo mesto i tesko da ce ih neko skinuti u skorije vreme.

Naprave oni svi telefon,i onda napravi samsung model koji je naravno bolji a uz to i popularniji su i eto ti 50 miliona prodatih primeraka:)
Cvrsto su zauzeli prvo mesto i tesko da ce ih neko skinuti u skorije vreme.

Nema to veze sa tim. Narod cuo Samsung Galaxy ne postoji vise nista ni da uzme u razmatranje, isto kao sto je nekad bilo za neke modele Nokie...A toliko dobrih i ljepsih telefona ima...LG Nexus, ova 2-3 modela HTC-a, Apple...
Pa *** Prestigio kad sam video sta nudi za te pare, s*ebao se. Djeluje kvalitetnije od Samsunga 5x
Apple ga šije svakako rezultati pokazuju...samo što je skup *** kod nas, inace bi se kupovalo samo tako :)

Poslednja izmena:
Nazalost ne vodi se ceo svet tvojom logikom,sigurno nisu toliki milioni kupaca ovce i budale i da za drugo ne znaju.
Nije samsung dzabe tu gde jeste,njihovi flagship telefoni su uvek na mestu i svaki segment uredjaja je na zavidnom nivou,dok htc redovno usere s baterijom,kamerom,ostali s podrskom. . .

Ne sumnjam da ce GS IV opet biti generalno najbolji (sve osim kucista) ali je fazon sto ostali nikada nisu bili izjednaceniji (HTC, LG, Sony,Motorola..), cene su im nerealno visoke, svim modelima ali kada se malo stabilizuju na trzistu bice za svakoga po nesto, ja bih (da imam pare) kupio One (m7) bez razmisljanja ali ko zna sta ce sve izbaciti u ovoj godini a i bolji telefon od trenutnog mi ne treba, previse se opterecuju ljudi sa novim modelima. Kapiram da je bitan i najnoviji softver ali ne vidim razlog da neko ko ima HoX, SGS III, LG 4X itd prelazi na ove nove telefone, bar ne do jeseni i pada cena.

Najbolji jeste, ali nije toliko bolji od ostalih da ih skoro nigde nema, što je posledica ovoga što je blue postavio.

Poslednja izmena:
Svojevremeno kad je Nokia imala apsolutnu dominaciju u svetu mobilnih telefona - e to je bilo po zasluzi. Najbolji telefoni u svakom smislu. I po kvalitetu izrade i po softveru. Imali su u doba nejveće ekspanzije 42% tržišni udel.

Ovo sa Samsungom je samo posledica ogromnog novca koji se ulaže u reklamu proizvoda. Plus rat na relaciji Apple-Samsung koji je u očima javnosti postavio Samsung kao zaštitinika Android platforme. Faktički su imali besplatnu reklamu od strane Apple-a:)

Ne kažem da je Samsung loš. Ali nije toliko bolji od HTC i Sonija. U poređenju sa HTC modelima Samsungovi telefoni deluju kao kinezi:) Drug ima Galaxy S2 a žena njegova Sensation. Kaže da ne mogu da se porede u kvalitetu izrade. Naravno, on nikad ne bi uzeo HTC jer je dugogodišnji korisnik Samsunga.

Tu je, naravno, i HTC Sense. Ko je jednom imao HTC zna šta znači Sense interfejs. Ja još uvek ne mogu da prebolim svoj Desire HD. Uzeo Alcatel 997D zbog dual sim mogućnosti, ali mi ne odgovara Vanilla ICS.

Tu je, naravno, i HTC Sense. Ko je jednom imao HTC zna šta znači Sense interfejs. Ja još uvek ne mogu da prebolim svoj Desire HD. Uzeo Alcatel 997D zbog dual sim mogućnosti, ali mi ne odgovara Vanilla ICS.
Znam sta znaci,zato i ne uzimam vise htc.
Teski bloat zbog kog je npr. one x radio kao djubre.
Sense,hvala ali ne hvala.
A da ne pricam o hardverskim problemima i ocajnim baterijama koji prate svaki htc flagship unazad nekoliko modela.
Svaka im cast za dizajn i izbor materijala,ali ja telefon kupujem da ga koristim,ne da ga gledam.

Samsung je danas ono što je nekad bila Nokia, zato nekad nisam koristio Nokiu i zato danas ne koristim Samsung :)

A da ne pricam o hardverskim problemima i ocajnim baterijama koji prate svaki htc flagship unazad nekoliko modela.
Svaka im cast za dizajn i izbor materijala,ali ja telefon kupujem da ga koristim,ne da ga gledam.

+10000

+10001

Samo se ne mogu sloziti za taj bloatware, kad nije ni TW nista bolji :) Sve je to isto s*anje! :) Naravno da ne sluzi telefon za gledanje, ali fino je kad lijepo i kvalitetno izgleda naravno! :eyebrows: Neces kupiti ruzan i na izgled nekvalitetan telefon, kakave god specifikacije da ima. Kad se ranije sjetim svaki slider i na rpeklapanje sam izbjegavao, i sa onim externim antenama

Poslednja izmena:
Ja ne bezim od toga da je npr. moj Note 2 zalosnog dizajna,ali kvalitet uredjaja je nesto drugo i tu je Samsung prilicno dobar.
A ta plastika ima prednost i u ceni.
Juce sam ogrebao poklopac na dva mesta i odmah porucio original sa e baya za citavih 8 dolara.:)
A mogu da mislim koliko bi kostala zamena ledja za taj htc one,ako i budu mogla da se menjaju.

I ja mislim da je original za 8$ jos sa ebaya. Isto kao i originalne baterije za 10$ :)
Znam kad sam kupovao poklopac za bateriju za N82 kod ovlastenog distributera 10€ prije koju godinu, sad je to sve skuplje pogotovo za top modele!

Da si rekao dobra kopija pa hajde, ali kakav original! Svi oni pisu original, a nije vidjelo toga!

Poslednja izmena:
A kolika je po tebi realna cena parceta sjajne plastike debljine 1mm?
Ne razumem,jel treba da bude 50$ da bi neko rekao da je original?

Pusten u prodaju u (na) Tajvanu, HTC One 64gb = 650eurica. Sto mu dodje vr' cena.

A kolika je po tebi realna cena parceta sjajne plastike debljine 1mm?
Ne razumem,jel treba da bude 50$ da bi neko rekao da je original?

Jedno je realna cijena vrijednosti, a drugo cijena po kojoj se prodaju originali. Original bi bio skuplji 3x od te cijene sigurno samim tim sto ga je samsung napravio. Kad se vec bunis na cijene, sto ti ne smetaju mnogo vece cijene za komad telefona nego sto stvarno vrijedi :)

Ja skuplji poklopac nisam ni video na e bayu tako da mislim da je to original,ali ako ti kazes da nije onda ok.Cenu telefona diktira nesto drugo,zato su cene takve kakve jesu.
I nisam se bunio,samo sam konstantovao prednosti i mane jednog i drugog materijala.

Ja skuplji poklopac nisam ni video na e bayu tako da mislim da je to original,ali ako ti kazes da nije onda ok.Cenu telefona diktira nesto drugo,zato su cene takve kakve jesu.
I nisam se bunio,samo sam konstantovao prednosti i mane jednog i drugog materijala.

Sta si se uhvatio za ebay i medjunarodnu pijacu. Prodaju muda za bubrege, tamo nabave toga za dolar. Otidji kod ovlastenog distributera i pitaj za cijenu cisto za usporedbu ali makar znas sta si kupio :)

Poslednja izmena:
Cim dodjem s puta raspitacu se samo zbog tebe,samo ne znam sta ces reci ako cena bude slicna kao sa medjunarodne pijace?
Uhvatio bih se i neceg drugog ali u ovoj jadnoj drzavi nam je izbor poprilicno siromasan sto se tice rezervnih delova,narocito za novije telefone.

Nazad
Vrh Dno