Šta je novo?

HTC One

One je baš glasan i što se razgovora i što se zvona tiče, tako da to definitivno nije problem :)

^ E zbog ovoga Samsung ima toliko prodatih uredjaja. Prosto su spremni i samo stancuju na sve strane sveta.

^ E zbog ovoga Samsung ima toliko prodatih uredjaja. Prosto su spremni i samo stancuju na sve strane sveta.

Oni ne da su spremni i da imaju zalihe nego izbacuju po par verzija istog modela sa raznim displejima, drugacijim kucistima i hw-om.. i to je tako vec 10 godina, nikad mi nije bilo jasno kako im se to isplati ali ocigledno su toliko finansijski jaki.

Realno ko ij yebe kad ne mogu napraviti krste sistem, trpaju taj svoj sugavi Sense, koji ce im glave doci.

Fali mu to sto unistava rad svakog HTC telefona kojeg sam do sad imao/video/koristio.
Samo to. Koliko god da sam svima preporucivao HTC posle falla Nokie, vise ne, toliko su me razocarali da nema nazad. S3 sije sva ove HTC igracke samo tako, pa nek je plasticno smece, stavim futrolu i cao.

Na one x sense radi odlično, dakle sense radi odlično, i opet samo nešto da kažem da sense radi odlično.

Koliko? 2 meseca i onda krece haos. Ja ocekujem od telefona sa 4 jezgra i sta sve vec ne trpaju u njih sad da radi besprekorno uvek, kao Nokie od 50e.

па ти купи ту нокију. И ја имам конфликте са сенсом али је објективно далеко најлепше графичко окружење. Оно што треба урадити одмах је рутовање и брисање bloatwarea и оптимизација процеса тада тај телефон са 4 језгра неће имати проблема.

Fali njima dobar telefon srednje i nize klase, nije toliko prodaja One X bila losa koliko je bila losa prodaja One S i One V, jednostavno je telefoni su preskupi za ono sto nude u poredjenju sa Sony-jem i LG-jem

Uz to je njima prodaja telefona jedini izvor prihoda, dok najblizim konkurentima (Samsungu, Sony-ju, LG-ju i Hauwei-ju) nije, pa nemaju mogucnost da ubace svez kes u razvoj novih modela, koje je kompanija zaradila sa neke druge strane, i nemaju mogucnost da sami naprave ekran ili procesor, kao konkurenti

Nije ni cudo sto propadaju kada je u duelu sa SGS II Sensation prosao prilicno lose, SGS III vs HOX je malo bolja situacija po htc ali SGS III ma koliko plastican bio nije imao probleme kao HOX (razlivanje boja na displeju, grebanje sociva kamere itd) a One S u crnoj verziji je imao probleme sa kucistem a pored toga su se drznuli da prodaju i One S sa S3 cipsetom, One V npr nema digitalni kompas, Desire C je mnogo skuplji od slicnih telefona iz klase.. Sve to + ispala za apdejtove starijih telefona a i ovo sto je STrider naveo.. nije ni cudo sto su otisli u k....

Ovi ko da se trude da propadnu.
Najave fenomenalan telefon a onda, ko LG sa OptimusomG, naprave 19 komada i sve to za USA.
Izgleda, iako sam bio resio da kupim One prvog dana kad se pojavi i da izbegnem Samsung, ne gine mi S4 obzirom da ce on verovatno i pored mesec dana kasnijeg predstavljanja da se pojavi pre.

Nije ni cudo sto propadaju kada je u duelu sa SGS II Sensation prosao prilicno lose, SGS III vs HOX je malo bolja situacija po htc ali SGS III ma koliko plastican bio nije imao probleme kao HOX (razlivanje boja na displeju, grebanje sociva kamere itd) a One S u crnoj verziji je imao probleme sa kucistem a pored toga su se drznuli da prodaju i One S sa S3 cipsetom, One V npr nema digitalni kompas, Desire C je mnogo skuplji od slicnih telefona iz klase.. Sve to + ispala za apdejtove starijih telefona a i ovo sto je STrider naveo.. nije ni cudo sto su otisli u k....

fora je u tome sto HTC ima neke stvari izuzetno dobro uradjene ali zato u nekima failuje samo tako, Samsung nema nista da kazes posebno izuzetno(kao recimo kvalitet izrade ili Beats kod HTCa itd.) ali zato je u svemu prilicno dobar(OK osim u kameri kad je poredimo sa N8&808), a ocito da vecini ne smeta plastika jer svi ubace tel. u neku futrolu pa makar i od 2-3 evra (sto to nakon nekog vremena ne lici ni na sta nema veze)

Fali njima dobar telefon srednje i nize klase, nije toliko prodaja One X bila losa koliko je bila losa prodaja One S i One V, jednostavno je telefoni su preskupi za ono sto nude u poredjenju sa Sony-jem i LG-jem

Uz to je njima prodaja telefona jedini izvor prihoda, dok najblizim konkurentima (Samsungu, Sony-ju, LG-ju i Hauwei-ju) nije, pa nemaju mogucnost da ubace svez kes u razvoj novih modela, koje je kompanija zaradila sa neke druge strane, i nemaju mogucnost da sami naprave ekran ili procesor, kao konkurenti

SLazem se u potpunosti.
Kad bi stavili da bude malo niza cena One-u,mislim da bi bio dobar potez.

Ih, kada bi im bila niža cena One modela napravili bi bum.

Sada citao xda forum... Izgleda da su neki u nemackoj vec dobili finalnu verziju telefona.. Videcemo ovih dana sta ce da kazu o njemu..

Slike u uslovima lošijeg osvetljenja su stvarno dobre. Sinoć sam bio sa nekim drugaricama u relativno slabo osvetljenom lokalu i slike slikane bez blica u Zoe modu su sasvim upotrebljive (iako ima dosta šuma).
Inače, iz prve ruke, sve devojke odlepe na Zoe highlights mod koji automatski generiše video mix od slika i video klipova :)

valjda se zato i zove Zoe :D

Znači devojke padaju na to? Daj pozajmi mi za večeras telefon, pa ti vraćam sutra :p

808 je totalno suprotna po tom pitanju, pada mi na pamet lik koji je slikao neku ribu iz blizine u full rezoluciji i ova kad je pogledala fotku i zumirala skapira da joj se vide dlacice u nosu :D i obrise sliku pred njim i kaze mu da telefon nista ne valja :D

^hahahahahahahaha:banana:

Diskasting! :D

Vrh Dno