Cao ljudi,imam ogroman problem.......Pre svega,telefon je klupljen u Rusuji i nije bilo problema do sada sem shto mi se telefon resetuje .....To je pochelo odprilike pre 2 nedelje ,tada sam vratio na fabrichka podeshavanja i od tada mi se resetuje kada hocu da odkljucham telefon ili da se javim odnosno pomerim krug....Neki put kada koristim SMS ili Viber....Da li je neko imao slichnih iskustava ? Hvala
Postovani,
Cena zamene toucha i displeja koji na ovom uredjaju cine jedan deo je 17.000 dinara. Ovu cenu shvatite uslovno jer se uredjaj mora pregledati u servisu pre nego sto vam se saopsti konacna cena popravke. Uređaj sa pravilno popunjenim i overenim garantnim listom možete doneti u naš servisni centar svakog radnog dana od 8 do 20 časova ili subotom od 9 do 15 časova. Ukoliko nemate validan garantni list pregled se naplaćuje 1.000 dinara ali ako nakon pregleda pristanente na popravku po predloženoj ceni pregled vam neće biti naplaćen. Takođe vam napominjemo da servis nije odgovoran za podatke na uređaju pa pre donošenja uradite backup podataka (ukoliko je to moguće).
Srdacan pozdrav,
Begram servis doo
Nosio sam ga u servis i baja mi je vratio sve na fabrichko ...sad cemo da vidimo dal ce da se resetuje da mozda nije softverski ,,,,, jel zna neko kako da ukljuchim vibraciju .....Vibracija kad me neko zove radi a za touch ne
kod mene je bilo tako, oslabila baterija, u servisu ipak dobio novu za dzDa li zna neko zashto mi se resetuje telefon kad dodje do 30 % od batrerije ?
meni na bat 12 mjeseci, na tel 24Zar se baterija ne vodi kao potrošna roba i da ima npr 3-6 meseci garanciju? Doduše ne znam kad si zamenio tu tvoju, ali znam da mi je neko pričao da sve komponente u telefonu imaju 2 godine garanciju sem baterije...
i ja ga dobio... kamera i sense... ali, nigde ne mogu da nasdjem changelog na netu...
Meni baterija ne moze da izdrži od 8 do 16h
kazu ljudi da mozeJe l' moze baterija iz HOX+ u obican HOX?
Je l' moze baterija iz HOX+ u obican HOX?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari