Šta je novo?

HTC One X

Da glavno sam zaboravio da napišem :) .
Pri pokretanju programa prijavljuje "Nažalost, Evernote je zaustavljen".
Wiget isto to prijavljuje.

Da li je moguce skloniti ikonice sa zakljucanog ekrana na ovoj novoj verziji??

Da glavno sam zaboravio da napišem :) .
Pri pokretanju programa prijavljuje "Nažalost, Evernote je zaustavljen".
Wiget isto to prijavljuje.

Obriši je, pa ponovo instaliraj. Naravno možeš i clear cache i data da odradis.

P.S. Gubiš sve podatke onda u evernote.

Da zaboravih na sync :lupko:

Stigao i kod mene update ali back up ne mogu da uradim,dodje do 80% i kaze kao ne moze sad da uradi htc back up. probacu kasnije.

Zasto se vise ne pojavljuje na lock sreen-u kada ti stigne poruka,pa prozor preko sredine ekrana od koga je i odmah udjes u tu poruku?

@bogdanb rucno namestis u lock sreen style ... izaberes neki style i dole pored imas settings da podesis kako ti odgovara, mislim da je taj sa porukama productivity stylr ako se ne varam

Ne,ne,nisi razumeo. Nisam morao to nista da biram na prethodnoj verziji softvera,nego lepo kad stigne poruka,vidi se na ekranu od koga je i samo je spustim u krug sto je postojao. A sada toga nema.

Edit:
Provalio sam,trebao sam da stikliram jednu opciju u porukama

Poslednja izmena:
Ljudi,sta da radim?
Ispao je telefon,zahvaljujuci mom psu. Touch radi,ali ovo se lepo sjebalo. koliko kosta majku mu?

Touch i display idu zajedno. Koliko znam Begram je ovlasceni HTC servis, ali ljudi ga bas i ne vole, posto nisu profesionalni. Cena cirka 150 eura.

Jaoo leba ti ****m,toliko ga cuvam i ovo se desi u sekundi
Koja razlika izmedju obicnih servisa i ovlascenog?

Poslednja izmena:
U obicnom mozes da dobijes kineski display na kojem touch radi kao rezistivni ekran :D

Mozda je najbolje da kupis original, mozda narucis sa ebay-a ili odakle vec, pa da odneses da ti neko to uradi, pa onda samo naplati za ruke.

Uhh,ne znam,nikad odatle nisam narucivao i nemam pojma. Je l' mu to dodje onda dosta manje nego u Begremu?

Pa ono mozda ustedis, opet kazem MOZDA, ne znam kako se krecu cene, neka bude 100e i onda ovi uzmu za ruke 10-20-30 i ustedis 10-20-30 eura. Zaebano je sto je to Begram, jer da je BGelektronik koji je ovlasceni za Samsung, ja sam sa njima i dva druga samo pozitivna iskustva (kao i mnogi sa foruma koji su imali one S3 serije sa plocom koja crkava, svi do jednog su promenjeni), dok su ljudi koji su imali ZTE i slali tamo imali problema...

Mozda ce se jos neko javiti ko je imao dodira sa ovim, pa da te malo vise posavetuje. Mozda cak i da otvoris temu tamo gde da kupim, pa ti se mozda neko i javi.

Ja sad citao nesto po internetu,neki kazu da nisu imali problema sa servisom. Sad,izgleda sve zavisi koji radnik padne.
Ja ima da prodam sat da popravim telefon.

Poslednja izmena:
Evo malopre sam bio sa kumarom u nekom servisu,pozvali se na nekog lika sto radi tu,uradice mi za 70evra,kao original deo.

Nije original deo. A klasa je u pitanju.

Videcemo,ali sto je mnogo,mnogo je,17 hiljada. Ja sam za 22inca dao 12hiljada

Poslednja izmena:
Znam koliko kosta,ali display,to je deo telefona,a ne ceo telefon.

Nisi probao samo staklo (touch) da menjaš? Ja odneo isto Sensation sestrin juče da menjam, tražili da se menja i displej, nisam hteo. Našao na netu staklo za 20€, i zamenu u jednom servisu platio crvenu, za 30€ sve a zadržao original display.

Znam koliko kosta,ali display,to je deo telefona,a ne ceo telefon.

20k ekran. 25k ploca, kamere, zvucnici itd par hiljada, procesor, memorija, oklop telefona isto tako, cena brenda i eto dodje se do 600 eura.

@Jim Kod Sensationa ne mora da se menja displej sa touchem. Kod One X mora.

Pa i na Sensatonu po defaultu mora, ali ko je strpljiv, ima mirnu ruku i dobar fen, može samo staklo.

Ne, "po defaultu" ne mora. Taj ko ti je to rekao, slagao te je. Drugačija je tu situacija u odnosu na One X.

Nazad
Vrh Dno