Šta je novo?

HTC One X

Cao ljudi,imam ogroman problem.......Pre svega,telefon je klupljen u Rusuji i nije bilo problema do sada sem shto mi se telefon resetuje .....To je pochelo odprilike pre 2 nedelje ,tada sam vratio na fabrichka podeshavanja i od tada mi se resetuje kada hocu da odkljucham telefon ili da se javim odnosno pomerim krug....Neki put kada koristim SMS ili Viber....Da li je neko imao slichnih iskustava ? Hvala

Cao ljudi,imam ogroman problem.......Pre svega,telefon je klupljen u Rusuji i nije bilo problema do sada sem shto mi se telefon resetuje .....To je pochelo odprilike pre 2 nedelje ,tada sam vratio na fabrichka podeshavanja i od tada mi se resetuje kada hocu da odkljucham telefon ili da se javim odnosno pomerim krug....Neki put kada koristim SMS ili Viber....Da li je neko imao slichnih iskustava ? Hvala

Iskreno, ne sluti na dobro, moguće da je problem ploča ili interna. Ako nemaš garanciju, a proveri, ako je legalno kupljen u Rusiji, možda i imaš, možeš odraditi flash custom roma tipa aospa, recimo CM, i vidiš da li će se to i dalje dešavati...

Nosio sam ga u servis i baja mi je vratio sve na fabrichko ...sad cemo da vidimo dal ce da se resetuje da mozda nije softverski ,,,,, jel zna neko kako da ukljuchim vibraciju .....Vibracija kad me neko zove radi a za touch ne

Samo da vam pokazem odgovor Begrama kada sam ih pitao koliko kosta da se popravi ekran,da se zameni.

Postovani,

Cena zamene toucha i displeja koji na ovom uredjaju cine jedan deo je 17.000 dinara. Ovu cenu shvatite uslovno jer se uredjaj mora pregledati u servisu pre nego sto vam se saopsti konacna cena popravke. Uređaj sa pravilno popunjenim i overenim garantnim listom možete doneti u naš servisni centar svakog radnog dana od 8 do 20 časova ili subotom od 9 do 15 časova. Ukoliko nemate validan garantni list pregled se naplaćuje 1.000 dinara ali ako nakon pregleda pristanente na popravku po predloženoj ceni pregled vam neće biti naplaćen. Takođe vam napominjemo da servis nije odgovoran za podatke na uređaju pa pre donošenja uradite backup podataka (ukoliko je to moguće).

Srdacan pozdrav,
Begram servis doo

Pa valjda ja znam sta fali mom telefonu

Tipicna Bagra, ovaj mislio sam Begram :D

Nosio sam ga u servis i baja mi je vratio sve na fabrichko ...sad cemo da vidimo dal ce da se resetuje da mozda nije softverski ,,,,, jel zna neko kako da ukljuchim vibraciju .....Vibracija kad me neko zove radi a za touch ne

Jeste nelogicno ali se nalazi pod:settings/sound/vibrate on touch.

Da li zna neko zashto mi se resetuje telefon kad dodje do 30 % od batrerije ?

Možda će biti offtopic, ali ima nekakve veze sa Htc One X...
Pre oko 10 meseci sam kupio preko neta holder za automobil, proizvođač iBolt. Nakon tih 9-10 meseci pokvarila se ploča unutar holdera i telefon nije hteo da se puni dok je na njemu.
Poslao sam mail sa pitanjem kako i gde mogu da kupim novu ploču (naveo sam im na kom sajtu sam kupio taj holder i kada).
Nakon 2-3 dana dobijam odgovor da mi je poslat deo. Deo sam dobio, ali nije deo, već novi uređaj (poslali lepo DHL-om)
Dakle, bez pitanja "jeste li otvarali" i sl...
Verovatno što nisam navikao u Srbiji na ovakvo poštovanje garancije sam još uvek u čudu :)

Poslednja izmena:
Zar se baterija ne vodi kao potrošna roba i da ima npr 3-6 meseci garanciju? Doduše ne znam kad si zamenio tu tvoju, ali znam da mi je neko pričao da sve komponente u telefonu imaju 2 godine garanciju sem baterije...

Pa ja nemam garanciju zato shto sam dobio tel na poklon od Brata koji zivi i radi u Rusiji i malo je cimanje da ga shaljem tamo da ga on shalje na servis pa opet tako ,,,, Pokushacu da da zamenim samo bateriju ! :LD:

Zar se baterija ne vodi kao potrošna roba i da ima npr 3-6 meseci garanciju? Doduše ne znam kad si zamenio tu tvoju, ali znam da mi je neko pričao da sve komponente u telefonu imaju 2 godine garanciju sem baterije...
meni na bat 12 mjeseci, na tel 24

Konačno je telefon sredjen. Juče kada sam ga dobio,antenicu za domet mi je loše namestio i danas je to završeno i pošto je nije bio dobro namestio,nije hteo da mi naplati silikon za telefon

Valjda se zove Maksa mobile. U Save Kovačevića,drugo sokace ispod picerije Kum.

i ja ga dobio... kamera i sense... ali, nigde ne mogu da nasdjem changelog na netu...

Meni nije jasno to sto recimo napunim telefon 100% i za nekih 15 sati imam ekran 3h do 3.30 na WiFi i uz 20 do 30 minuta razgovora dok isto tako neki dan sam telefon napunio do 52% i imao skoro istu autonomiju?

Kad si napunio do 52% nije ti ponistio prethodno merenje pa ti je izgledalo da je duze trajalo.

Nazad
Vrh Dno