Šta je novo?

HTC One X

Šta znam za indiju su pustili global rollout...na xda ljudi očekuju da će do petka pustiti i sa evropu pošto su konačno napravili final version i završili sa testiranjima

ja bih ipak to ostavio za 31. decembar, da imamo sa cim da se zanimamo tu noc :p
Untitled-1.jpg

:d

http://www.srbodroid.com/vesti/update/krenuo-zvanicni-android-4-1-jelly-bean-apdejt-za-htc-one-x/
i eto 1 lik iz SRB kaze da je dobio apdejt, CID je 044. Moj je 032, a vash? (ko ne zna koji je, samo u google play ukucajte CID i skinite prvu aplikaciju koju izbaci :) )

Svi na 044 upravo dobijaju update, bez obzira gde se nalaze, a u pitanju su aparati poreklom uglavnom iz Azije...
Većina u Srbiji je na 032, kao i ja, i očekuje se da nama krene od prekosutra...tako se šuška...

ma šušnem im ga majci više :d (izvinjavam se ženskim članovima publike :smoke: ). Koliko se sjećam, ranije je i za Desire HD i za One X bio global rollout za sve uređaje koji nisu na nekoj mreži, sve u 24h, a sad su razvukli, pa su neki dobili JB još krajem oktobra, a neki evo nece ni u novembru, kako je krenulo. Samo neka šuškaju :S:

Drugari jel ima nacina za otkljucavanje One X-a iz Telenora? Free naravno?

free naravno? Zasto naravno? :d
afaik, free nema...

032 ovde takodje :)
s tim u vezi, da li postoji nacin da saznam da li je moj telefon zakljucan na mts mrezu a da ne moram da menjam sim karticu (niko ziv nema ove mikro sim-ove u mojoj okolini)

znam, ja koristim ovaj CID getter, ikonica mu izgleda kao nekakav cupcake sa roze slagom :D...ali iskreno, ne znam ni sta da gledam od svih tih entry-ja...jedino gde se spominje MTS je gsm.operator.alpha kljuc...ne znam kakvo je znacenje tog kljuca - da li je to mreza koju trenutno koristi telefon ili eventualno mreza na koju je zakljucan, aj ako moze neko da pogleda kod sebe pa da javi ovde

...ni KOD babe :p

Ja imam vodap 102....tako da videćemo kad će da stigne premda je brendiran

Poslednja izmena:
Nema dzabe? Pa za koje pare ima? Cc jos malo ce HTC uvesti svako punjenje da se plati.. :D

Nema dzabe? Pa za koje pare ima? Cc jos malo ce HTC uvesti svako punjenje da se plati.. :D

zakljucavanje na mrezu traze operateri, a ne HTC :p

Nego, ko ono rece da apdejt stize u ovaj petak?? Jesam fino rek'o da ce tek za 31. decembar, u minut pred ponoc da ga puste za nas? :d

ma necemo :) Ali ko me prvi ovdje obraduje da je stigao apdejt za CID 032, ima od mene gurmansku pljeskavicu u "Voda u krshu" kad bude prolazio kroz Podgoricu :D

Poslednja izmena:
ma i ne treba nam to smece od apdejta... sigurno je pun bagova i ne valja nista :d Zato su ga i uvalili samo ovim trecerazrednim drzavama :D

Oćemo da se kladimo da će stići pre 31.12. :D

kako je krenulo prihvaticu opkladu, jer gubis sigurno :D
(samo da refreshujem prije nego kliknem send)
...
da, da, gubis sigurno! :D

inace, pisao sam mail htc podrsci, usual copy/paste bullshit

With regards to your inquiry, kindly be informed that We have already started developing an update for your phone. Once available, it will be delivered to your phone through an over-the-air (OTA) process and you should receive a notification indicating the update is available for download.

Thank you for your patience and understanding!

If you have any other inquiries, don’t hesitate to contact us again.
For further details, please go to http://www.htc.com/europe/support.aspx
Thank you for using HTC products.

Respect & Regards,
HTC Technical Support Team
http://www.htc.com

Nazad
Vrh Dno