Šta je novo?

HTC One X

upozorenje za korisnike Vibera, javio sam ovo njihovoj podrsci
After the latest update, the proxy sensor (infrared light above the screen) is constantly on, even when the phone is locked!!! One X, stock ROM
a vidim u komentarima da nisam jedini. Za sad sam se vratio na 2.2.1, i radi OK

moracu i ja... S jedne strane minimalisticki interfejs i nemogucnost promjene skoro bilo cega, a s druge toliko bagovit. Najvise me nervira sto se sam restartuje kad odem na "exit"

sreca pa se na one x senzor vidi, kako ce tek ostali provaliti? :p

nisi ti druze razumeo - sfotver kamere nikad nece slikati najbolje sto moze, jer HTC ne zeli da tebi jedna slika bude 20-30 megabajta, i da im se sutra zalis sto imas malo memorije na OneX. Uncompressed mod ti omogucuje da uslikas tacno ono sto hardverski kamera moze da izvede (bez kompresije fajla) i omogucuje veci frame rate od default-a.

epic!

upozorenje za korisnike Vibera, javio sam ovo njihovoj podrsci

a vidim u komentarima da nisam jedini. Za sad sam se vratio na 2.2.1, i radi OK

novi vajber je sredjen ;)

nego, ako neko ima fullscreen iGo, koji ne puca na stock rom-u (4.0.4), nek javi na pm... Ovaj sto sam do sada imao krene da se ucitava, pa pukne, a radio je ok ranije... Mozda i nije do 4.0.4, ali znam da se jos par ljudi ovdje zalilo na isti problem...

pa daj posaljji onda i meni :D

Au bre vi i taj iGo. Po meni je navigon bolji gps, sto aplikacija sto sama logika navigacije :)

Poslednja izmena:
Au bre vi i taj iGo. Po meni je navigon bolji gps, sto aplikacija sto sama logika navigacije :)
pa, mozda stvar navike, mozda sto vec imam mape, mozda sto (makar kazu) iGo ima najbolje mape i POIs (s druge strane, nisam uporedjivao, pa ne znam.
Jel ono Navigon radi Garmin? Za Garmin znam da ima ocajne mape BiH (da ne kazem da ih nema), jednom me bacio na jedno 15-20km makadama kad sam se vracao iz Mostara :p U Mostaru nije imao ni jednu jedinu ulicu, itd.
Sredicu jezik i rezoluciju, pa cu zapakovati i onda slati.

tnx i u moje ime :)

danas predstavljanje One X+ (2100mAh baterija, 1.7 tegra 3, samo u mat crnoj boji, itd)

Da mislio sam na plus verziju. Kako ista kad ima jacu bateriju to je vredno cekanja bar meji koji ocu se maknem sa dhd. A to slazem se da je samar svima koji su kupili hox.. *** svi to rade I samsung najavio novi fon

potato poteto ;)

Da mislio sam na plus verziju. Kako ista kad ima jacu bateriju to je vredno cekanja bar meji koji ocu se maknem sa dhd. A to slazem se da je samar svima koji su kupili hox.. *** svi to rade I samsung najavio novi fon

cu najavio, samsung je vec izbacio I9305 sa 2gb memorije i LTEom... and the world keeps on turning...

Poslednja izmena:
jak mi samar :p koliko je jaca baterija, toliko je jaci procesor, i otprilike mu dodje na isto, brze ce da trosi bat, a i sa 2100mAh mi opet ne bi drzao 2 dana, a sa 1800 svaki put izgura dan, sem kad igram igrice po par sati (i vise :p ). Opet, svi dobijamo JB i Sense 4+... A i cudna odluka da nude samo mat crnu varijantu, kad su postali prepoznatljivi po fancy bijelom HOX-u

pa bas zato jer je Fancy bela
Inace meni se najvise dopada izmena na zvucniku,novi cip za filtriranje svih kanala posebno i puno cistiiji i jaci zvuk na speaker-u

Vrh Dno