Šta je novo?

HTC One X

:) fala na pordršci , inače pokušavam da nadjem da li je iko uspeo da promeni digitizer bez da ošteti lcd...

a prodaju digitizer na ebay-u posebno...20 usd, sa gg1, malo deblji za citavih 0.2 mm

Poslednja izmena:
2871111666609644.jpg7662346255734324.jpg

ebay, gde je sve onako kako pise!

now seriously :) taj digitajzer koji se prodaje odvojeno se verovatno prodaje da se ukombinuje sa ekranom koji se prodaje odvojeno. to verovatno izgleda katastrofa. skidanje zalepljenog i polomljenog stakla sa tvog lcd je skoro pa nemoguce, ciscenje rezigualnog lepka posle te operacije je jos nemogucsije :D

Poslednja izmena:
polako, sad ce on da naruci gg1, montira, i pokaze slike nama Nevjernim Tomama ;)

Ja sam zvao begram u vezi stakla,kaze gospodja ako vam je rutovan telefon menja se i maticna ploca,rekao sam joj da zaboravi da cu soci kpd njih.Za te pare cu kupiti ispravan hox a ovaj baciti u kantu.U Novom Sadu u servisu Conc su mi rekli da je 120 evra zamena,uradicu kod njih pa sta mi bog da,necu da mi niko menja maticnu plocu na potpuno ispravnom telefonu.

Ja jos ne mogu da verujem da ti je to stvarno odgovorila. :S
A nisi saznao cenu zamene touch-a?

Pazi kad nema šansi da ostane baterija od 1800mah...To smem da se kladim sa bilo kime na forumu :D
evo mozes sa mnom :) Inace, razlika je mala u odnosu na internacionalnu verziju, ali u USA se prodavao dual core s4, tako da kod njih ima smisla da se izbaci kao novi flagship
Ja jos ne mogu da verujem da ti je to stvarno odgovorila. :S
A nisi saznao cenu zamene touch-a?
ja bih ipak popricao direktno sa serviserom u Begramu... (iz iskustva sa SE servisom u Podgorici)

evo mozes sa mnom :) Inace, razlika je mala u odnosu na internacionalnu verziju, ali u USA se prodavao dual core s4, tako da kod njih ima smisla da se izbaci kao novi flagship

Pa, da ti posle šaljem milju od 300gr u Podgoricu Post express-om:D

Ok, ima neke logike ako ga izbace samo za USA, ali i to mi je malo verovatno, ali da ga izbace kao novu internacionalnu verziju, nema šansi...

Markoviću....izgleda da ću morati da otključavam bootloader malčice ranije nego što sam planirao...Mike izgleda izbacuje sense 4.5 za vikend...

Markoviću....izgleda da ću morati da otključavam bootloader malčice ranije nego što sam planirao...Mike izgleda izbacuje sense 4.5 za vikend...

Mislis na ovo:
Experimental Build 1 [08.09.2012]
Based on 3.00.771.2 CL89995 test-keys
Early version of HTC Sense 4.5 UI
Android 4.0.4
Rooted & de-odexed with usual Android Revolution HD tweaks

Dok ne bude negde u prvom postu ne zelim ni da pomisljam na fleshovanje :)

pozz svima...zanima me jel moze neko od clanova da mi upload-a zipovan igo primo za one x posto sam probao milion verzija i ili mi izbaci cfg_blabla not found ili please insert igo sd card...ako nije problem ako ima neko ko mu to radi bez da menja ista do raznoraznim folderima neka mi uploda ceo file naravno bez mape pa neka mi ostavi link na p.m. ....hvala

Da javim u vezi stakla.16.500 din je zamena,naravno daju original deo,nije neka *******cija,ali kad mi je rekla da moraju da mi zamene maticnu plocu iako mi tel nije u garanciji i jos napomenem da mi ni njohova garancija ne treba za staklo onda me je bas ostavila bez reci.ako neko ima broj begram servisa ali od servisera a ne ovih guski sa saltera mozda probam ponovo da ih nazovem.

Nije mi problem da dam 16.500 za popravku,samo se bojim da ne odem u servis i da mi tamo isto to kazu.Kostao bi me i put pa ne bih da bacam pare uzalud.

Da javim u vezi stakla.16.500 din je zamena,naravno daju original deo,nije neka *******cija,ali kad mi je rekla da moraju da mi zamene maticnu plocu iako mi tel nije u garanciji i jos napomenem da mi ni njohova garancija ne treba za staklo onda me je bas ostavila bez reci.ako neko ima broj begram servisa ali od servisera a ne ovih guski sa saltera mozda probam ponovo da ih nazovem.

Ajde ti sad malo razmisli: sto bi menjali maticnu ako je samo staklo puklo? Kazi toj guski da je neinformisana i glupa.
Pa maticna je ceo telefon ako ne racunamo display...

Poslednja izmena:
To za maticnu su uputstva iz samog HTC kako da postupaju u slucaju da je telefon rootovan, gospodja samo sledi uputstva iako su totalno nelogicna :) Do sada sam kupovao HTC cak mi se i novi sense svidja ali mislim da HTC zbog ovakvih pe*erskih poteza, zakljucavanja bootloadera i slicnog vise od mene nece dobiti ni dinar.

To za maticnu su uputstva iz samog HTC kako da postupaju u slucaju da je telefon rootovan, gospodja samo sledi uputstva iako su totalno nelogicna :) Do sada sam kupovao HTC cak mi se i novi sense svidja ali mislim da HTC zbog ovakvih pe*erskih poteza, zakljucavanja bootloadera i slicnog vise od mene nece dobiti ni dinar.

aha znaci htc skida sa garancije uredjaje koje je otkljucao pa onda ako se ti uredjaji ikada i ikako pokvare i vi hocete da servisirate pokvareni deo oni vam prodaju nov telefon u delovima i moze samo tako. riiiiiiight... bezobrazluk totalni.

Pa, da ti posle šaljem milju od 300gr u Podgoricu Post express-om:D

Ok, ima neke logike ako ga izbace samo za USA, ali i to mi je malo verovatno, ali da ga izbace kao novu internacionalnu verziju, nema šansi...
pa, cim nije novi model, vec unaprijedjeni postojeci, to znaci da ce vjerovatno ici na kuciste iste velicine i debljine, sto znaci i istu bateriju...

i, koje su novosti:? Utisci? Bilo kakve slike?

Vrh Dno