Šta je novo?

HTC One X

Ja sam pomesao nesto.mislio sam na onaj dijagram kad udjete u batery use. Meni tu stoji 1dan.

To je celokupno trajanje baterije. Screen on vidis kada stisnes na ekran ispod tog dijagrama. A kako mislis na to da ga vratis da ti meri od nule? Kada napunis bateriju i skines tel sa punjaca on pocne da ti meri od nule...

Ja sam nesto mislio da onaj dijagram treba da krece od nule posle punjenja

jedno pitanje... mozda nije za ovu temu al ajde :D ukoliko na primer kupim ovaj telefon kod nekog oficijalnog distributera u nemackoj da li ce ta garancija, u slucaju da je internacionalna, vaziti u srbiji to jest u htcovom ovlascenom servisu kod nas.. ? mozda je i glupo pitanje a mozda i ne, uglavnom ko pita ne skita ;)

Vazice ako kupis HTC-ov telefon tj ako nije brendiran.

Ako kupis ne brendiran, sa overenom HTC garancijom i fiskalnim racunom, imaces internacionalnu garancijom.

Znaci ako kupis HTC One S imas garanciju.
Ako kupis (da lupim) T-Mobile One S, onda nemas garanciju.

U svakom slucaju, tamo je najbolje pitati pre kupovine da li je garancija internacionalna.

Meni su iz HTC support-a pre godinu dana rekli da bi vazila u Srbiji internacionalna garancija. Ako su oni pogresili, onda sam i ja. :)

Pa ako imaju zvanicno predstavnistvo kod nas onda tom logikom i garanciju treba da uvaze?

Moze li neko da okaci SS od mms podesavanja za Telenor (ali koja sigurno rade).

Moze li neko da okaci SS od mms podesavanja za Telenor (ali koja sigurno rade).

kopiram ti sa sajta odakle sam ja namestio gprs za mts. evo za telenor
Telenor Internet
Name = Telenor Internet
APN = internet
Proxy = 217.65.192.33
Port = 8080 ili 9201
Username = telenor
Password = gprs
Server = Ostavite prazno
MMSC = Ostavite prazno
MMS proxy = Ostavite prazno
MMS port = Ostavite prazno
MMS protocol = WAP 2.0
MCC = 220
MNC = 01
Authentication type = Ostavite prazno
APN type = default, supl, mms
Telenor MMS
Name = Telenor MMS
APN = mms
Proxy = Ostavite prazno
Port = Ostavite prazno
Username = telenor
Password = gprs
Server = Ostavite prazno
MMSC = http://mms.telenor.rs/servlets/mms
MMS proxy = 217.65.192.33
MMS port = 8080
MMS protocol = WAP 2.0
MCC = 220
MNC = 01
Authentication type = Ostavite prazno
APN type = default, supl, mms

bc0225ef-4b67-fcab.jpg
bc0225ef-4b70-afab.jpg

Inace ne proveravam stanje baterije,ali me je ovo sinoc iznenadilo:)

Na skrinsootu se vidi da si imao Punjenje baterije :)
Mozda nisi bas punio, nego nakacio a USB da prekopiras nesto ili tome slicno, ali vidis gde pise 41s delu - imas grafikno nagore - sto aplicira punjenje.

Ajde da ne kudimo coveka :)
Svakako je dobar rezultat - meni bi se cak i sa ovakvim punjenjem - baterija potrosila mnogo brze :)

Enivej, mislim da postoji neki bug, da mozes da punis fon ali da ti se ne resetuje brojac :)

Moguce,kacio sam ga na komp da prebacim neke snimke i slike,ali me je bas zacudilo kad sam video screen on.Neka je i 4h ja sam opet zadovoljan:)

Osvetljenje je na auto,wi fi je bio upaljen oko 10h,u principu sm zadovoljan s trajanjem,bolje je nego na bivsem sensation-u :)
Okacicu veceras screenshot od baterije ako ne zaboravim,ali ovaj put bez dopunjavanja :)

Osvetljenje je na auto,wi fi je bio upaljen oko 10h,u principu sm zadovoljan s trajanjem,bolje je nego na bivsem sensation-u :)
Okacicu veceras screenshot od baterije ako ne zaboravim,ali ovaj put bez dopunjavanja :)

Okaci i kako koristis fon. Ja sam max izvukao 3h screen on, uglavnom surfovao netom preko wifi-a. I to, cela baterija mi je trajala oko 9h

Samo da prijavim da mi je HOX skliznuo iz šaka, i sa visine od 1m, let i stil su bili za 10, pao na ekran, cekao sam 2-3 sekunde možda će javiti all ok, ali kada sam ga okrenuo prvo me je oblio hladan znoj, kapljice su već navirale na mojoj ruci , da ekran je razbijen.

Ok ovo sam morao napisati jer čitajući poslednjih 65 strana primetio sam da dosta članova naginje ka pisanju romana sa bajkovitim prikazima:)

da manem šalu, ekran je prso, tj . staklo koje je iznad lcd ekrana, telefon radi, apsolutno svaka funkcija ali ovo gorila glass se rascvetalo, i bogami postoji šansa čovek i uvo da izgubi ako ga koristi.

Mene interesuje da li je neko promenio ovo staklo koje još zovu DIGITIZER, ili po srpski dodirno staklo?

pročitah da se jedan član raspitao za cenu i da je 16.500 din u servisu Begram? da li neko to zamenio ?

po stranim forumima sam čitao da je to nemoguće zameniti bez samog lcd ekrana pa mora da idu u paketu, a opet po stranim sajtovima prodaju odvojeno digitizer od lcd-a.

takođe da li je taj digitizer isto gorila glass? ili nije?

ima li ko iskustvo tj ima li ko sa razbijenom HOX-om!

pozdrav za sve:)

Samo da prijavim da mi je HOX skliznuo iz šaka, i sa visine od 1m, let i stil su bili za 10, pao na ekran, cekao sam 2-3 sekunde možda će javiti all ok, ali kada sam ga okrenuo prvo me je oblio hladan znoj, kapljice su već navirale na mojoj ruci , da ekran je razbijen.

Ok ovo sam morao napisati jer čitajući poslednjih 65 strana primetio sam da dosta članova naginje ka pisanju romana sa bajkovitim prikazima:)

da manem šalu, ekran je prso, tj . staklo koje je iznad lcd ekrana, telefon radi, apsolutno svaka funkcija ali ovo gorila glass se rascvetalo, i bogami postoji šansa čovek i uvo da izgubi ako ga koristi.

Mene interesuje da li je neko promenio ovo staklo koje još zovu DIGITIZER, ili po srpski dodirno staklo?

pročitah da se jedan član raspitao za cenu i da je 16.500 din u servisu Begram? da li neko to zamenio ?

po stranim forumima sam čitao da je to nemoguće zameniti bez samog lcd ekrana pa mora da idu u paketu, a opet po stranim sajtovima prodaju odvojeno digitizer od lcd-a.

takođe da li je taj digitizer isto gorila glass? ili nije?

ima li ko iskustvo tj ima li ko sa razbijenom HOX-om!

pozdrav za sve:)

u oficijalnom servisu (Begram) bi za 16 500 trebalo da dobijes autentican deo tj gorilla glass i lcd jer zaista idu u kompletu, ekran je nalepljen na staklo te samim tim taj tvoj bi bilo vrlo tesko odlepiti a jos teze pravilno zalepiti novo staklo van fabrickih uslova.

u ostalim "shlj & zhlj" servisima ima svega i svacega, cene su uglavnom nize, delovi uglavnom losiji, najbolje ako neko ima da preporuci jeftiniji servis gde je dobio delove koji su adekvatni, if any... neko je cini mi se postovao da je u takvom servisu menjao ekran i digitajzer i da je dobio platican digitajzer a ne stakleni... vuk sit i ovce na broju uglavnom ne funkcionise :)

evo da postanem malo aktivniji ovde, tj. da budem od koristi.

pozvao sam korisnički servis htc za srbiju, telefon sam uzeo sa sajta htc.rs (zvanicni sajt za srbiju),

prvo mi se javila po akcentu jedna indijka, pomislih ko zna kome je ovaj poziv preusmeren, kad sam rekao serbia, rekla mi je hold please:)

zatim se javlja lik na tecnom srpskom jeziku i upucujeme na BEGRAM SERVIS, eto tako da sada idem tamo pa cu vam javiti utiske:)

inace jako sam detaljan tako da cete dobiti detaljne info:) da li je gorilla glas 2 ili 1:) pozdrav

Pa drago mi je da se ti razumeš u debljinu gg, inače pasovao bi I gg1. kao I plastika....

Gorilla Glass 1 ne postoji za One X, pa je samim tim prica bespredmetna

meni danas nudli, u neovlašćenom servisu...ima i plastični za ..mislim da ima predmeta za pricu

Nazad
Vrh Dno