Šta je novo?

HTC One X

pa iskljuci 3 button menu, ionako smara, ili instaliraj jednu od verzija koja je prilagodjena tvojoj rezoluciji sa trakom :p

Kako ga iskljuciti? :)

pa pratite temu: ako ste instalirali novi stock ROM, ide se u display, gestures & buttons, i onda recent apps button

Dok gledam youtube klipove, redovno mi se desava da po malo koche, pucketa ton i slicno. Desava li se to i vama, i ako ne, koristite li stock ili custom rom?

Meni se dešavalo pre ovog poslednjeg update-a, pisao sam čak ovde o tome. Rešenje je restart (za mene barem).
Mislim da je nešto vezano za beats audio.

Хе хе... тракица уклоњена, а проблем остао :)

2012-08-21_10-17-43.png 2012-08-22_10-48-41.png

Dok gledam youtube klipove, redovno mi se desava da po malo koche, pucketa ton i slicno. Desava li se to i vama, i ako ne, koristite li stock ili custom rom?

Ja sam mislio da je meni to prestalo posle update,ali nije i dalje imam pucketanje. Nema pucketanje preko pretrazivaca

crnjak... Isti klip, na istim podesavanjima (znaci ne HD) na Desire HD radi bez problema

Molio bih nekog za link igo apk fajla (bez tackica).

Cak ni restart ne resava pucketanje? Meni je momentalno prestalo.

Primetio sam da hd snimci manje pucketaju nego ovi losiji snimci

meni to ne lici na pucketanje, vec stutter, kao da tel ukochi na djelic sekunde... Jer secnne i video i audio... Mogli bi malo da ga projectbutter-uju ASAP, za SGS3 izlazi JB u par narednih sedmica...

Da li se nekom dešava da mu WiFi ima pun signal ali sa netom definitivno nešto nije uredu, često gubi vezu tipa čeka se otvaranje stranica dugo ili uspeva tek iz drugog pokušaja. Signal mi je pun, provera kaže excellent ali kad uradim speedtest nikad ne prelazi 2Mbs iako je link 16Mbs. Sa tabletom sam pokušavao i sve je normalno.

Da li se nekom dešava da mu WiFi ima pun signal ali sa netom definitivno nešto nije uredu, često gubi vezu tipa čeka se otvaranje stranica dugo ili uspeva tek iz drugog pokušaja. Signal mi je pun, provera kaže excellent ali kad uradim speedtest nikad ne prelazi 2Mbs iako je link 16Mbs. Sa tabletom sam pokušavao i sve je normalno.

Meni se ovo nije desavalo na 2.17.
Doduse, postoji funkcija koja se zove SmartSync! Ona upravo pravi slicne fore - ako ti je telefon inaktivan x y z minuta - ugasi WiFi.

Sad sam promenio kanal (imam 35 AP oko sebe).

Uključio best WiFi perfomance i isključio change WiFi ukoliko je slab signal.

Dobacuje do 8Mbs na metar od rutera.

Jedno veliko hvala za djurkash-a. Ne znam zasto Bench ne uvede kao XDA thanks dugme.

Evo sada kada je proslo dosta vremena od izlaska zadnjeg update-a mogu sa sigurnoscu da kazem da je baterija znatno pojacana.

Uz ultra koristenje uvek izvlacim 4h on screen time. Ja sam skroz zadovoljan :)

Trenutno stanje baterije dan ipo na bateriji, 3h30min screen on i baterija na 30% ..

Ja do tih istih 4h dosežem tek kada sam stalno na 2g, i isključim sve suvišne sinhronizacije. Ostavljam automatsku sinhronizaciju samo na 3 gmail naloga, ostalo sve ručno...

btw, za ono seckanje i pucketanje na youtube, probao sam da rebootujem tel i prestalo je, ali sumnjam da ce to biti trajno rjesenje...

Meni izdrzi 19h i nesto, uz 3 i po sata screen time... Nadam se da je to ok? Od skora sam vlasnik One X pa nisam previse upucen u sve mane i boljke. A nisam pratio temu od pocetka a sada bas nemam vremena da citam svih 300 i kusur strana.

Je li neko radio ista od HTC Function Test-ova (*#*#3424#*#*)?

Cini mi se da je test baterije koristan, mogli bi postovati svako svoje rezultate. Videti kako se kome baterija ponasa.

Poslednja izmena:
kako se namesta da krene iz pocetka da meri koliko imam screen on vreme?

Nije svaki put, nego kad dodje do 100% ili možda 95% znači kad se napuni dotle, a ne kad stavis na punjač i iskljucis.

Ja sam pomesao nesto.mislio sam na onaj dijagram kad udjete u batery use. Meni tu stoji 1dan.

Vrh Dno