vjerovatno i gg3, koji je inace samo za Japansko trziste :dnemoj tu "ne postoji"... coveku nudili!![]()
ajd daj link, bas da vidimo taj gg1 za one xa prodaju digitizer na ebay-u posebno...20 usd, sa gg1, malo deblji za citavih 0.2 mm
evo mozes sa mnomPazi kad nema šansi da ostane baterija od 1800mah...To smem da se kladim sa bilo kime na forumu![]()
ja bih ipak popricao direktno sa serviserom u Begramu... (iz iskustva sa SE servisom u Podgorici)Ja jos ne mogu da verujem da ti je to stvarno odgovorila. :S
A nisi saznao cenu zamene touch-a?
evo mozes sa mnomInace, razlika je mala u odnosu na internacionalnu verziju, ali u USA se prodavao dual core s4, tako da kod njih ima smisla da se izbaci kao novi flagship
Markoviću....izgleda da ću morati da otključavam bootloader malčice ranije nego što sam planirao...Mike izgleda izbacuje sense 4.5 za vikend...
Mislis na ovo:
Experimental Build 1 [08.09.2012]
Based on 3.00.771.2 CL89995 test-keys
Early version of HTC Sense 4.5 UI
Android 4.0.4
Rooted & de-odexed with usual Android Revolution HD tweaks
Dok ne bude negde u prvom postu ne zelim ni da pomisljam na fleshovanje![]()
"this is a very beta version of sense4.5 and based on ICS"
Evo, evo ne znam koji preMa, hajde imaš 2 kom , žrtvuj jedan za betu....![]()
:d profesionalci iz begrama su nadaleko poznatiJa sam zvao begram u vezi stakla,kaze gospodja ako vam je rutovan telefon menja se i maticna ploca,rekao sam joj da zaboravi da cu soci kpd njih.
Da javim u vezi stakla.16.500 din je zamena,naravno daju original deo,nije neka *******cija,ali kad mi je rekla da moraju da mi zamene maticnu plocu iako mi tel nije u garanciji i jos napomenem da mi ni njohova garancija ne treba za staklo onda me je bas ostavila bez reci.ako neko ima broj begram servisa ali od servisera a ne ovih guski sa saltera mozda probam ponovo da ih nazovem.
To za maticnu su uputstva iz samog HTC kako da postupaju u slucaju da je telefon rootovan, gospodja samo sledi uputstva iako su totalno nelogicnaDo sada sam kupovao HTC cak mi se i novi sense svidja ali mislim da HTC zbog ovakvih pe*erskih poteza, zakljucavanja bootloadera i slicnog vise od mene nece dobiti ni dinar.
pa, cim nije novi model, vec unaprijedjeni postojeci, to znaci da ce vjerovatno ici na kuciste iste velicine i debljine, sto znaci i istu bateriju...Pa, da ti posle šaljem milju od 300gr u Podgoricu Post express-om
Ok, ima neke logike ako ga izbace samo za USA, ali i to mi je malo verovatno, ali da ga izbace kao novu internacionalnu verziju, nema šansi...
...
i, koje su novosti:? Utisci? Bilo kakve slike?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari