DaPimp
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2005
- Poena
- 680
Jel postoji neki nastavak za hdmi? Cuo sam da je hdmi izlaz isti gde je i mini usb ulaz. Jel postoji neki nastavak ili mora dock?
http://www.daydeal.com/home.php?cat=6795
Jel postoji neki nastavak za hdmi? Cuo sam da je hdmi izlaz isti gde je i mini usb ulaz. Jel postoji neki nastavak ili mora dock?
Nije josJavili su mi da je DOA. Sto b' verovatno znacilo dead on arival ili tako nesto
Tj da ja nisam imao uticaj na ostecenje ili falinku koja je bila vidljiva. Zvali su me i rekli da cu dobiti novi uredjaj u roku od nedelju dana. Sad cetkam i igram se sa One V
Koji je jedan od najlepsih telefona ikad proizveden ... Valjda ce ga izbaciti i u beloj boji.
Hvala ti za link, a jel mozda znas dal ima kod nas negde da se kupi? Ubi me sef `*** ga hdmi kabl.![]()
@Emix, onaj zaptivac sto ide oko ekrana, tj silikon sta li je. Nije bio lepo zalepljen, pa je na jednom delu ekrana bila neka "kvrzhica". Vidljiva samo kada se zagleda neko u telefon, ali lako je osetiti pod prstima.
Pa ne mora da uradi root da bi instalirao drugi launcher.
Ma daaaaj ... ti si ozbiljan ?
HTC Sense is a mixture of Applications (apps) add ons and services to the Android operating system on HTC devices. HTC Sense are customised additions and services to the Android operating system.
Hejt, fanboy i spam ekipa (Garancija, Sonic, Gizmo i ostali) neka se isele odavde sem ako nemaju sta konkretno da kazu u vezi konkretne stvari vezane konkretno za HTC One X.
Kome je duzi, da li je kamera zaista losa i zasto je Samsung najbolji brand (po nekima) - raspravite van okvira ove teme.
Da, al verovatno za to promenu treba root-ovan telefon![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari