DaPimp
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2005
- Poena
- 680
Jel postoji neki nastavak za hdmi? Cuo sam da je hdmi izlaz isti gde je i mini usb ulaz. Jel postoji neki nastavak ili mora dock?
http://www.daydeal.com/home.php?cat=6795
Jel postoji neki nastavak za hdmi? Cuo sam da je hdmi izlaz isti gde je i mini usb ulaz. Jel postoji neki nastavak ili mora dock?
Nije jos 🙂 Javili su mi da je DOA. Sto b' verovatno znacilo dead on arival ili tako nesto 😛 Tj da ja nisam imao uticaj na ostecenje ili falinku koja je bila vidljiva. Zvali su me i rekli da cu dobiti novi uredjaj u roku od nedelju dana. Sad cetkam i igram se sa One V 🙂 Koji je jedan od najlepsih telefona ikad proizveden ... Valjda ce ga izbaciti i u beloj boji.
Hvala ti za link, a jel mozda znas dal ima kod nas negde da se kupi? Ubi me sef `*** ga hdmi kabl. 😀
@Emix, onaj zaptivac sto ide oko ekrana, tj silikon sta li je. Nije bio lepo zalepljen, pa je na jednom delu ekrana bila neka "kvrzhica". Vidljiva samo kada se zagleda neko u telefon, ali lako je osetiti pod prstima.
Pa ne mora da uradi root da bi instalirao drugi launcher.
Ma daaaaj ... ti si ozbiljan ?
HTC Sense is a mixture of Applications (apps) add ons and services to the Android operating system on HTC devices. HTC Sense are customised additions and services to the Android operating system.
Hejt, fanboy i spam ekipa (Garancija, Sonic, Gizmo i ostali) neka se isele odavde sem ako nemaju sta konkretno da kazu u vezi konkretne stvari vezane konkretno za HTC One X.
Kome je duzi, da li je kamera zaista losa i zasto je Samsung najbolji brand (po nekima) - raspravite van okvira ove teme.
Da, al verovatno za to promenu treba root-ovan telefon 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari