Šta je novo?

HTC One X

Nije jos :) Javili su mi da je DOA. Sto b' verovatno znacilo dead on arival ili tako nesto :p Tj da ja nisam imao uticaj na ostecenje ili falinku koja je bila vidljiva. Zvali su me i rekli da cu dobiti novi uredjaj u roku od nedelju dana. Sad cetkam i igram se sa One V :) Koji je jedan od najlepsih telefona ikad proizveden ... Valjda ce ga izbaciti i u beloj boji.

Sta je konkretno bilo sa telefonom? Neki hardverski problem? Izvinjavam se verovatno sam propustio post...

SGS3 je bolji i gsm arena ne sme da objavi da je SGS3 bolji, zbog horde zlih HTC zilota koji ce doci i DDOS-ovati sajt, a onda ce serveri da se preopterete, iskocice faza, nastace pozar nevidjenih razmera u Kaliforniji gde hostuju sajt tj gde je sam server. Reakcija vatrogasaca ce biti neblagovremena i pozar ce napraviti ogromnu materijalnu stetu. Svi gradjani Kalifornije ce onda za to da optuze Obamu, pocece protesti i nemiri, a onda ce Obama da bude prinudjen da sidje sa vlasti i docice neki Nazi diktator koji ce da zarati sa Rusijom, pocece treci i poslednji svetski rat i Maje ce da se umesaju i nestace svet.

@Emix, onaj zaptivac sto ide oko ekrana, tj silikon sta li je. Nije bio lepo zalepljen, pa je na jednom delu ekrana bila neka "kvrzhica". Vidljiva samo kada se zagleda neko u telefon, ali lako je osetiti pod prstima.

Poslednja izmena:
@Emix, onaj zaptivac sto ide oko ekrana, tj silikon sta li je. Nije bio lepo zalepljen, pa je na jednom delu ekrana bila neka "kvrzhica". Vidljiva samo kada se zagleda neko u telefon, ali lako je osetiti pod prstima.

Aha znam na sta mislim i moj Sensation je bio takav, ne toliko drasticno ali ona guma sta li je nije bila svugde jednako ubacena. Tacno se osecalo pod prstom.

ja ko djeca ste :)

Inace, VIP u NS nema vishe beat sluske u akciji sa fonom. Imaju samo crne HOX. Sto se tice orig htc futrola ne prodaju vishe originalne nego od nekog drugog brenda. Jedino josh ostaje telenor, oni su isto imali originalne futrole..

Peace :)

Neverovatno. Sense koji je manje vise Launcher + enabler HTC made aplikacija sada smeta ljudima i zato je telefon shit .. ne verujem sta citam.

Uros Novakovic - ako ti smeta Sense, izvoli, uradi Root, i instaliraj 3rd party launcher, Sense ce i dalje da radi u pozadini sto na OneX ne smeta jer ima previse moci i eto ti ga.

Evo kako stoji moja baterija trenutno uz neko standardno koristenje...

Prilozi

• 2012-05-12_22-02-29.png
    2012-05-12_22-02-29.png
    291.7 KB · Pregleda: 190
Poslednja izmena:
Nemogu da vidim to u settings, a nemam nikakav programcic za bateriju ***.

Display radio oko sati ipo, pozivi oko pola sata...

tnx, to je odlično :), ja sa mojim korišćenjem baterija užas na svakom telefonu, na mom hox-u koji sam imao baterija je bila baš loša za pola h ode na 87% a pri tim 15 min screen time (bez igrica, uglavnom net) :trust:

Da napomenem da je i meni bilo tako dok nisam skinuo OTA update, od tad mi se cini dosta bolje stanje sto se tice baterije. Narocito u iddle modu.

WIFI dosta jede bateriju... Verovatno ce to popraviti...

Pa ne mora da uradi root da bi instalirao drugi launcher.

stara navika, plus sto ja volim da remap-ujem dugmice i komande na custom launcher-ima a meni je nezamislivo imati ne-root-ovan android uredjaj :)

Ma daaaaj ... ti si ozbiljan ?

da ozbiljan sam. Ne znam sta je vama Samsungovcima receno da je Touchwiz, ali Sense je GUI koji se sastoji od Laucnher-a, i procesa koji omogucavaju HTC widget-e i aplikacije od kojih je vecina preinstalirano. Sta ti konkretno mislis da je Sense .. ? zivo me zanima. gremlini sa chetkama usred telefona ?

direktno sa HTC sajta:

HTC Sense is a mixture of Applications (apps) add ons and services to the Android operating system on HTC devices. HTC Sense are customised additions and services to the Android operating system.

odakle ljudima ideja da je Sense individualni entitet u telefonu ?

Hejt, fanboy i spam ekipa (Garancija, Sonic, Gizmo i ostali) neka se isele odavde sem ako nemaju sta konkretno da kazu u vezi konkretne stvari vezane konkretno za HTC One X.

Kome je duzi, da li je kamera zaista losa i zasto je Samsung najbolji brand (po nekima) - raspravite van okvira ove teme.

Hejt, fanboy i spam ekipa (Garancija, Sonic, Gizmo i ostali) neka se isele odavde sem ako nemaju sta konkretno da kazu u vezi konkretne stvari vezane konkretno za HTC One X.

Kome je duzi, da li je kamera zaista losa i zasto je Samsung najbolji brand (po nekima) - raspravite van okvira ove teme.

Amin.

Da li se nekome deshava da mu se font u porukama smanji posle "alt-tabovanja" iz neke aplikacije? Nisam odredio sa kojim aplikacijama mi se pri prebacivanju u poruke deshava to ali uzhasno iritira.
Izvinjavam se ako je bilo rechi o ovome, nisam chitao celu temu.

Da i meni se to jednom desilo... Ja bi voleo da mogu tako za stalno da ostavim :D

@kzs12 smanji dpi, pa ce ti biti sve manje :)

Da, al verovatno za to promenu treba root-ovan telefon :)

ne znam jel ima kakve veze, ali sam ja na DHD provalio da sa apdejtom na Sense 3 imam i pinch to zoom u porukama, pa mogu tako da povecavam i smanjujem velicinu fonta :cool:

Jel izasao patch za dekodiranje ovog telefona ukoliko je kodiran na neku od mreza?

Vrh Dno