Ako je najbolji što se onda dvoumiš između njega i note-a (tvoje reči, par postova iznad)?
Sto niko ne uzima u obzir da ekrane poredite kod lopova i da cim udjete tamo pada mrak na oci od cena... dakle, gde je objektivnost!! :smackbum:
Ma daleko od toga da je loše. Rekoh da je mnogo boje od samsunga. Prijatna je na dodir, čvrsta i sve je lepo utegnuto, ništa ne pucka i krcka. Čak bih rekao i da je odlična, pošto meni ne smetaju telefoni od plastike.
Ja sam ima i note i one x, one x je daleko bolji sto se tice izrade, izgleda i marerijala od note-a.
I ja sam imao Galaxy s3 i htc one tdi (crveno di) Mogu ti reci da je s3 bolji stabilniji je u krivinama.![]()
![]()
Ne razumem, kakve veze ima tvoj post sa temom, cak nije ni zanimljiv..
Mene bi bilo blam da pricam na Note-u![]()
U prevodu tesko da si imao Note, a sada OneX. Pogotovo ako je preko operatera.
Plus, ne znam ni za jednog "NOTEovca" koji je doziveo OneX kao nesto spektakularno, ili uopste nesto bolje. Sumnjam da bi i da ce vecina preci sa Note na OneX.
Bez namere da unizim telefon, niti da ih poredim, mislim da jednostavno nisu ni ista kategorija. Mozda Nexus vs OneX, Note je prica za sebe...
Za onoga kome je note prevelik, one x je trenutno the best fon na trzistu. Bar do s3. Mene bi nateralo da cekam s3 kamera losija od s2 i los kvalitet zvuka prilikom slusanja muzike u sluskama (meni jako bitno). Takodje da imam s2 uopste se ne bi preterano zaletao oko ovog modela. Bar dok se malo ne iskrstalishe trziste, vidi konkurencija i normalizuju cene. Mislim da ovaj fon nece dostici s2 popularnost ni na xda ni ovde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari