bas si super, prvi post i vec si promasio temu :d
bas si super, prvi post i vec si promasio temu :d
580e??? Ovo moze samo u snovima da toliko kosta. Za najmanji paket u vipu 120 smart moze da se uzme za 51000. Mislim smesno dati na oglasu preko 450e kad ljudi preko firmi dobijaju za dinar pa valjaju. Da napomenem da je note uz isti paket 57000din a na oglasima ima iz vipa za 430e. Po nekoj logici ce 400e one X da bude po oglasima za VRLO kratko vreme, nego se ljudi zalecu i ne gledaju. Kakvih crnih 580e, ne znam samo za sta da das toliko..
U pravu je čovek, ne zaleći, jedino ako baš imaš toliko viška keša![]()
ma imam ja i vishe, pun ko brodU pravu je čovek, ne zaleći, jedino ako baš imaš toliko viška keša![]()
...ili ne zivi u SrbijiYep, 50990 dinara za fon (i to sa placanjem 20990 i ostalo na rate od po 5000) i jos 460 din za najjadniji paket cini manje od 550 evra a dobija se fon na rate i sat vremena razgovora mesecno. E sad, ko nece ili ni nema uslova za uzimanje telefona na ugovor, jedina opcija mu je kupovina po paprenim cenama sa oglasa. Ostali stvarno nemaju razloga za zaletanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari