Šta je novo?

HTC One X

pa hemijskom

I desnom rukom, sem ako je levoruk :D

Disclaimer: :D oznacava emotikon smajli sa sirokim osmehom. Nije tu badava.

Apropo priče oko cena, smoro-gig i kom-krade akcijski katalog:
4077Gigatron-i-Comtrade-Katalog-3.jpg

Prijatno :d

hahaha 90 hiljada jeste da :d

Jeeeeeste, nek mu rebnu 1000 evra. Telefon jeste predobar ali realno 550 evra je plafon.

OMG! 89k

heeeebooo majku :D

nek uz One X okace onu etiketu "shok cena" sto su nakatarili na matoru nokiju c5 :d

mislis infarkt cena :D

Ali tako pomazete da se izgrade igralista za decu :eek: Sta je to, bas je povoljno, ameri dobiju gnexus za 399 dolara mi one x za 900 eura.

Poslednja izmena:
Treba otici u prodavnicu, pogledati telefon i onako smireno ih pitati: "Da li ste vi normalni?"

lolcina

Btw mnogo je perverzan, videh ga danas u Vipu...

Poslednja izmena:
Koja lopovska firma i drzava, 90000din, a kod svercera ima za 500e, a mozda i za manje.

Evo kod nas u BIH je 450€ :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

Što se mene tiče, HTC je izgubio jednog kupca sa jebadama oko slušalica. Neka mi neko objasni - kako to da u Vipu daju urBeats, a u Telenoru ne daju? Premda me objašnjenje zapravo i ne zanima nešto posebno. U septembru ću ženi uzeti beli S2 u Telenoru, a za sebe ću sačekati da telefonu padne cena i uzeti ga u slobodnoj prodaji, pa makar i negde u inostranstvu. Obaška to što sada ne vidim zašto bih se odlučio za HTC umeseto za Motorolu ili Samsung, kada su i HTC postali plastikaneri...

Juče ga napokon pogledao u telenoru. Da napomenem, prvi nesimbian tel mi je bio HTC Hd2 (android naravno od kada je izašao) pa sam silom prilika prešao na sgs (koji je u svoje vreme bio odličan) i dalje maštao o sgs2. HTC one x je za mene posle jedno 10ak minuta isprobavanja čak i sa onakvom kamerom (sa nadom da će se to popraviti firmwerom) savršen telefon. izgleda fenomenalno, govorim o beloj varijanti, što sam mislio da nikad neću reći. Ekran izgleda fenomenalno, brzina je fenomenalna i šta god sam mu radio nije uspeo da štucne (ljubitelji iosa više neće imati taj argument). Stvarno mi je žao što kamera tj kvalitet fotografija a pogotovo 1080 videa nije na nivou sgs2 onda stvarno ne bi imao manu. U svakom slučaju, ako sgs3 ne bude bio osetno bolji ovo će biti moja sledeća mašina.

Poslednja izmena:
Što se mene tiče, HTC je izgubio jednog kupca sa jebadama oko slušalica. Neka mi neko objasni - kako to da u Vipu daju urBeats, a u Telenoru ne daju? Premda me objašnjenje zapravo i ne zanima nešto posebno. U septembru ću ženi uzeti beli S2 u Telenoru, a za sebe ću sačekati da telefonu padne cena i uzeti ga u slobodnoj prodaji, pa makar i negde u inostranstvu. Obaška to što sada ne vidim zašto bih se odlučio za HTC umeseto za Motorolu ili Samsung, kada su i HTC postali plastikaneri...
Ne vidim kako je to uopšte legalno, kakp smeju da prodaju oskrnavljen paket uređaja? To znači da ako uređaj dolazi od vendora s tim sluškama, neko tamo sedi u vadi ih i ko zna šta radi dalje sa njima? Seljana, sramota...

Plus, očigledno su te slušalice jedan od selling point-a HTC-u, nisu ih "slučajno ćušnuli", neshvatljivo mi da ni oni ne reaguju tim povodom.

Telenor je sve gori i gori... Ubijaju reputaciju svakim danom...

Juče ga napokon pogledao u telenoru. Da napomenem, prvi nesimbian tel mi je bio HTC Hd2 (android naravno od kada je izašao) pa sam silom prilika prešao na sgs (koji je u svoje vreme bio odličan) i dalje maštao o sgs2. HTC one x je za mene posle jedno 10ak minuta isprobavanja čak i sa onakvom kamerom (sa nadom da će se to popraviti firmwerom) savršen telefon. izgleda fenomenalno, govorim o beloj varijanti, što sam mislio da nikad neću reći. Ekran izgleda fenomenalno, brzina je fenomenalna i šta god sam mu radio nije uspeo da štucne (ljubitelji iosa više neće imati taj argument). Stvarno mi je žao što kamera tj kvalitet fotografija a pogotovo 1080 videa nije na nivou sgs2 onda stvarno ne bi imao manu. U svakom slučaju, ako sgs3 ne bude bio osetno bolji ovo će biti moja sledeća mašina.

Ako ti je to jedini problem, onda pogledaj ovo :)

Ne vidim kako je to uopšte legalno, kakp smeju da prodaju oskrnavljen paket uređaja? To znači da ako uređaj dolazi od vendora s tim sluškama, neko tamo sedi u vadi ih i ko zna šta radi dalje sa njima? Seljana, sramota...

Plus, očigledno su te slušalice jedan od selling point-a HTC-u, nisu ih "slučajno ćušnuli", neshvatljivo mi da ni oni ne reaguju tim povodom.

Telenor je sve gori i gori... Ubijaju reputaciju svakim danom...

pa, prvo je htc rekao da nece vise isporucivati beats sluske, a pride operater kad porucuje na veliko vjerovatno moze da trazi da mu se to i to izostavi iz paketa, zarad nize cijene. Ipak, mislim da bi te sluske trebale da dolaze, kad se vec toliko busaju sa Beats logom svuda...

One x dolazi sa beats slušalicama, jer je vip tako hteo. Niko u Telenoru ne vadi te slušalice iz paketa.
Drugo, to ni ne čudi, jer se beats više ni ne proizvodi.

---
ttalk

Beats se ne dobija u standardnoj opremi (u kutiji), VIP daje kao dodatnu opremu (dodatno pakovanje-kutiju) kao vid stimulacije i nema veze sa HTC-om..

Proba sam ga, ortak je uzeo. Telefon je OK, ali ne vredi taj novac. Nije cak ni brz koliko sam mislio da ce biti :) Ok, lepo, glatko radi, super ekran, lepo lezi u ruci. Vidi se da je kvalitetan. Ali sama brzina rada je onako - nit smrdi nit mirise. Mislio sam da ce da radi bas zverski ali je ipak to samo "solidno" brzo. Ume da laguje kad ubrzate prste, posebno oko aplikacija. Ali uglavnom je user experience odlican, na to im skidam kapu. Realna trzisna vrednost je do 450 evra max. Kamera je solidna. Nista spec. Klasicne android boje, peglanje suma i dinamika. Ono gde je jako brz je ustvari rad sa kamerom. Sam ICS je super sistem po meni i ovde iskazuje sve svoje prednosti.

Realno kad sam se vratio na moj ZTE Skate nisam se osecao "hendikepiranim". Otprilike radi oko 60-70% sporije od One X.

Bas me zanima kako se nisi osetio hendikepiranim, usporenim kada si rekao da one x nit' smrdi, nit' mirise sto se tice brzine a skate je 70% sporiji? :) 70% sporije od toga smrdi onda zestoko :d

450e je cena htca u Eu sa povracajem pdva. Pa kako ce uskoro godisnji odmori ko zeli fon moze ovoljnije da ga pazari :)

Vrh Dno