Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Pa iz CG je!?! Kako mislis da potpise ugovor?
pa hemijskom
pa hemijskom
Ne vidim kako je to uopšte legalno, kakp smeju da prodaju oskrnavljen paket uređaja? To znači da ako uređaj dolazi od vendora s tim sluškama, neko tamo sedi u vadi ih i ko zna šta radi dalje sa njima? Seljana, sramota...Što se mene tiče, HTC je izgubio jednog kupca sa jebadama oko slušalica. Neka mi neko objasni - kako to da u Vipu daju urBeats, a u Telenoru ne daju? Premda me objašnjenje zapravo i ne zanima nešto posebno. U septembru ću ženi uzeti beli S2 u Telenoru, a za sebe ću sačekati da telefonu padne cena i uzeti ga u slobodnoj prodaji, pa makar i negde u inostranstvu. Obaška to što sada ne vidim zašto bih se odlučio za HTC umeseto za Motorolu ili Samsung, kada su i HTC postali plastikaneri...
Juče ga napokon pogledao u telenoru. Da napomenem, prvi nesimbian tel mi je bio HTC Hd2 (android naravno od kada je izašao) pa sam silom prilika prešao na sgs (koji je u svoje vreme bio odličan) i dalje maštao o sgs2. HTC one x je za mene posle jedno 10ak minuta isprobavanja čak i sa onakvom kamerom (sa nadom da će se to popraviti firmwerom) savršen telefon. izgleda fenomenalno, govorim o beloj varijanti, što sam mislio da nikad neću reći. Ekran izgleda fenomenalno, brzina je fenomenalna i šta god sam mu radio nije uspeo da štucne (ljubitelji iosa više neće imati taj argument). Stvarno mi je žao što kamera tj kvalitet fotografija a pogotovo 1080 videa nije na nivou sgs2 onda stvarno ne bi imao manu. U svakom slučaju, ako sgs3 ne bude bio osetno bolji ovo će biti moja sledeća mašina.
Ne vidim kako je to uopšte legalno, kakp smeju da prodaju oskrnavljen paket uređaja? To znači da ako uređaj dolazi od vendora s tim sluškama, neko tamo sedi u vadi ih i ko zna šta radi dalje sa njima? Seljana, sramota...
Plus, očigledno su te slušalice jedan od selling point-a HTC-u, nisu ih "slučajno ćušnuli", neshvatljivo mi da ni oni ne reaguju tim povodom.
Telenor je sve gori i gori... Ubijaju reputaciju svakim danom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari