Šta je novo?

HTC One X

Sto niko ne uzima u obzir da ekrane poredite kod lopova i da cim udjete tamo pada mrak na oci od cena... dakle, gde je objektivnost!! :smackbum:

Poslednja izmena:
Ma daleko od toga da je loše. Rekoh da je mnogo boje od samsunga. Prijatna je na dodir, čvrsta i sve je lepo utegnuto, ništa ne pucka i krcka. Čak bih rekao i da je odlična, pošto meni ne smetaju telefoni od plastike.

Ako je najbolji što se onda dvoumiš između njega i note-a (tvoje reči, par postova iznad)?

I u istom tom postu sam napisao da je One X bolji, razlog zbog kojeg se dvoumim je što je Note fenomenalan telefon i opet jedinstven jer ni jedan drugi smartphone nema onakav displej.

Sto niko ne uzima u obzir da ekrane poredite kod lopova i da cim udjete tamo pada mrak na oci od cena... dakle, gde je objektivnost!! :smackbum:

Pravo da ti kažem, cenu nisam ni pogledao pošto nisam ni planirao da ga kupim:)
Nexus ima neuporedivo bolju crnu i intenzivnije boje, one x ima bolju belu i za nijansu čistiji prikaz zbog rgb rasporeda subpiksela. Meni se više sviđa prva kombinacija, možda se drugima sviđa ovo drugo, stvar je individualna.

Ma daleko od toga da je loše. Rekoh da je mnogo boje od samsunga. Prijatna je na dodir, čvrsta i sve je lepo utegnuto, ništa ne pucka i krcka. Čak bih rekao i da je odlična, pošto meni ne smetaju telefoni od plastike.

Ok.Hvala. Posto iskreno sam se zabrinuo,rekoh dal je moguce da mi ovde dobijamo neke shlj klase uredjaja,jer 2 coveka napisase da je "izgleda kao igracka u odnosu na Note",a Note znam kakav je,a svuda po netu hvale kako je odradjen telefon...Jer iskreno,iako ne patim od snobizma ili bilo cega,ne bi mi palo na pamet da dam toliki novac,a da u ruci imam osecaj da drzim telefon iz kineske prodavnice..Mada opet,nekako mislim da cu sacekati OneS,jer za moju saku je 4.3 taman :)

Ако не журиш, сачекај one S. Ем ће бити јефтинији, ем је по многим параметрима испред one S.

sgs2 via tt2

Ne znam kakav je note, držao sam ga samo jednom odavno, tako da ne mogu da to uporedim. U svakom slučaju, izrada i materijal su super, nemoj to da te brine. Moram priznati da mi je malo krivo što moj telefon nije takav u tom pogledu :)

Ja sam ima i note i one x, one x je daleko bolji sto se tice izrade, izgleda i marerijala od note-a.

Ne razumem, kakve veze ima tvoj post sa temom, cak nije ni zanimljiv..

Jel samo u Telenoru beli? HocEm da gi uzmem ali samo beli :)

Ne razumem, kakve veze ima tvoj post sa temom, cak nije ni zanimljiv..

U prevodu tesko da si imao Note, a sada OneX. Pogotovo ako je preko operatera.
Plus, ne znam ni za jednog "NOTEovca" koji je doziveo OneX kao nesto spektakularno, ili uopste nesto bolje. Sumnjam da bi i da ce vecina preci sa Note na OneX.

Bez namere da unizim telefon, niti da ih poredim, mislim da jednostavno nisu ni ista kategorija. Mozda Nexus vs OneX, Note je prica za sebe...

Note je vise tablet, mislim ne moze svako ono da nosi. Probao sam ga ali previse je za mene. 4.3"-4.7" je ok, sve preko je tablet.

Mislim da je i to individualni doživljaj i definicija. Za mene je Note telefon, tablet mi je nesto poput Lenovo x220t ili Stylistica, nešto od bar 10" (ne 5.3", 7" i sl.).
Zavisi od potrebe i afiniteta. Note svakako ne može biti tablet po svojoj nameni i mogućnostima. Zato i kažem da je priča za sebe. Nešto više od telefona, i manje od tablet računara.

Poslednja izmena:
Mene bi bilo blam da pricam na Note-u :)

Pa slazem se da je individualno ja i pricam u svoje ime, ne mogu u tvoje. Razmisljao sam da ga kupim ali sam odustao zbog velicine, nakon sto sam ga probao pola sata, ne pricam napamet, prosto meni ne odgovara. Kazem 4.6" je ok sve preko meni nije i nece ni biti koliko god veliki ekrani bili "U trendu".

Pošteno. S tim da, meni je trebalo 2-3 nedelje dok sam se navikao, imao sam osećaj da držim a5 svesku. A sada vidiš i sam šta mislim o tome.. :)
Ne bih da pravim ko Boža paralele s automobilima (šala), ali me to jako asocira na i lično iskustvo, a i tuđe priče za džipove - ono staro "jednom džip, uvek džip." U početku deluje glomazno, kada se navikneš na prednosti teško je nazad.
(ne hvalim se, nemam ni svoj auto a kamo li džip - nekih god dana imao sreću zvanu službeni :) )

Za ovo si u pravu, slazem se. Sve je stvar navike na kraju kada nesto kupis i naviknes se. Ali dosta o Note-u u One X temi :)

vaistinu dosta ^^ :)

Kad smo kod teme, videh i ja danas konačno OneX. Već su gore sve rekli, ok je uređaj al' ću ga preskočiti. Čekam nešto više još čime će industrija mobilnih pokušati da mi izbije pare iz džepa.. :)

U prevodu tesko da si imao Note, a sada OneX. Pogotovo ako je preko operatera.
Plus, ne znam ni za jednog "NOTEovca" koji je doziveo OneX kao nesto spektakularno, ili uopste nesto bolje. Sumnjam da bi i da ce vecina preci sa Note na OneX.

Bez namere da unizim telefon, niti da ih poredim, mislim da jednostavno nisu ni ista kategorija. Mozda Nexus vs OneX, Note je prica za sebe...

Zašto bih lagao? Imao sam NOTE koristio dva dana prodao, isto je bilo sa ONE X, uzeo ga kada se prvog dana pojavio u Telenoru (utorak) koristio dva dana nije mi odgovarao i prodao sam ga (imaš u oglasima moj oglas, gde se vidi da sam prodavao telefon). Kao što ću kupiti S3 kada se pojavi. Kao da je teško imati 500-600e. Jel ste ljubomorni pa otud takvi komentari i reakcije, ili je nešto drugo u pitanju zaista vas ne razumem? Note deluje jeftino što se tiče upotrebljenih materijala u odnosu na ONE X (iako su oba od plastike).

Za onoga kome je note prevelik, one x je trenutno the best fon na trzistu. Bar do s3. Mene bi nateralo da cekam s3 kamera losija od s2 i los kvalitet zvuka prilikom slusanja muzike u sluskama (meni jako bitno). Takodje da imam s2 uopste se ne bi preterano zaletao oko ovog modela. Bar dok se malo ne iskrstalishe trziste, vidi konkurencija i normalizuju cene. Mislim da ovaj fon nece dostici s2 popularnost ni na xda ni ovde.

Za onoga kome je note prevelik, one x je trenutno the best fon na trzistu. Bar do s3. Mene bi nateralo da cekam s3 kamera losija od s2 i los kvalitet zvuka prilikom slusanja muzike u sluskama (meni jako bitno). Takodje da imam s2 uopste se ne bi preterano zaletao oko ovog modela. Bar dok se malo ne iskrstalishe trziste, vidi konkurencija i normalizuju cene. Mislim da ovaj fon nece dostici s2 popularnost ni na xda ni ovde.

+1

@gas - nemoj se ljutiti, samo sam preveo tj odgovorio ti na pitanje koje si postavio, onako kako sam ja to shvatio.
Nisam rekao da je nemoguće, nego malo verovatno/teško - po meni.
Nadam se da ćeš naći neki koji će biti vredan da ga zadržiš duže od par dana.

S2 sam koristio 7 meseci, trenutno 4S 3 meseca..mislio sam da će ONE X zadovoljiti moje potrebe i zahteve, međutim sense je razlog zbog čega ga nisam zadržao na prvom mestu (pored toga kamera i baterija), to je ono što meni nije odgovaralo..

Vidim nikome se "ne sviđa" One X a po svim temama se priča o njemu, jedni druge teše. :)
"Samo za dobrim konjem prašina se diže"

Nazad
Vrh Dno