shatroghistro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.05.2009
- Poena
- 275
Ok, fala. I meni je ova verzija, vratio sam se na stock rom smorilo me sve![]()
Jel se sredila situacija sa ekranom?
Ok, fala. I meni je ova verzija, vratio sam se na stock rom smorilo me sve![]()
Jel se sredila situacija sa ekranom?
Valjda jeste , ne znam shta mu bilo![]()
1.29.401.11
vec bilo u ovom threadu, daaavno
btw, jel ima neka varijanta da se vrati menu dugme umjesto ovog multitask dugmeta/tastera, i da se samim tim i malo oslobodi prostor na ekranu?![]()
to sam skontao od ranije... znaci onda se dobije meni na shortpress, multitasking na longpress, i nema vise onog ruznog meni tastera s kraja na kraj ekrana? :-/
Kako da unrotujem fon tj. kako da obrishem super su, brisao sam ga iz es explorera ali opet se pojavi posle restarta?
Pitanje za sve vlasnike One X:
1. Koji je serijski broj telefona (potrebne su samo prve 4 oznake - HT23, HT24, SH24 i sl.)?
2. Kada ste ga kupili?
3. Gde ste ga kupili?
4. Da li imate neke probleme i koji su (pre svega se misli na probleme kao sto su kvalitet izrade, razlivanje boja ekrana na pritisak, gubljenje wifi signala, guljenje boje kucista, probijanje svetla po ivici ekrana...)?
5. Ako nemate nikakve probleme recite i to, takve odgovore volim
Odgovori na ova pitanja ce pomoci nama koji planiramo kupovinu One X ili razmisljamo o njoj da donesemo pravu odluku.
HT24KW, uzeo sam juna u Telenoru, beli, nemam nikakvih problema
Ko bese rece da ga nema u Vipu,nije istina,ima ga na Slaviji,danas je bio u izlogu,lepo izgleda ali mi je skupo da uzimam,10000 u kesu i mesecno 4500 sto je ipak mnogo,pa u Telenoru je povoljniji malo.
po svaku cenu necu da kupim S3.
Neki konkretan razlog? I meni se vise svidja izgled HOXa, al ima stvari koje mu tesko oprostiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari