Šta je novo?

HTC One X

1. Dok sam imao Desire, bio je problem ukoliko ljudi sa stock sotverom updateuju isti da nece moci kasnije da ga rutuju ili nesto slicno zbog verzije hboot-a? Da li je i kod HOX-a slicna prica jer sam razmisljao malo par meseci da koristim fabricki rom i da ga redovno apdejtujem, pa tek onda posle da krenem da eksperimentisem?

2. Da li neko ima info kada ce stici u vip? Bio sam im u svim radnjama i rekose da ga nemaju i jos ne znaju kada ce ga dobiti. Na sve to mi rekose da su Beats audio slusalice dobili tek prvih 50ak ljudi pre 2 meseca koji su kupili telefone?!?!

2. Da, beatsa više nema besplatno uz telefon. U telenoru niko nije dobio beats, u vipu prvih 50 ili koliko već.

vec bilo u ovom threadu, daaavno :p

btw, jel ima neka varijanta da se vrati menu dugme umjesto ovog multitask dugmeta/tastera, i da se samim tim i malo oslobodi prostor na ekranu? :p

to sam skontao od ranije... znaci onda se dobije meni na shortpress, multitasking na longpress, i nema vise onog ruznog meni tastera s kraja na kraj ekrana? :-/

OK, tnx, ako se nakanim da konacno rutujem tel, ovo ce biti jedan od glavnih razloga :)

Nego, 1 savjet: tel mi je kochio pri skrolovanju home ekrana, provalio sam da je krivac stock android widget za bookmarks (koje je povukao sa Chrome-a za desktop). Nikako ga ne koristiti, tel. je prodisao otkako sam stavio HTC-ov widget. Ali je zanimljivo kako tako neka glupost obori quad core proc na koljena :p (posto imam 50ak bukmarka, njihovo skrolovanje u samom widgetu je takodje bilo nevjerovatno sjeckavo, 2-3fps)

Kako da unrotujem fon tj. kako da obrishem super su, brisao sam ga iz es explorera ali opet se pojavi posle restarta?

Pitanje za sve vlasnike One X:

1. Koji je serijski broj telefona (potrebne su samo prve 4 oznake - HT23, HT24, SH24 i sl.)?
2. Kada ste ga kupili?
3. Gde ste ga kupili?
4. Da li imate neke probleme i koji su (pre svega se misli na probleme kao sto su kvalitet izrade, razlivanje boja ekrana na pritisak, gubljenje wifi signala, guljenje boje kucista, probijanje svetla po ivici ekrana...)?
5. Ako nemate nikakve probleme recite i to, takve odgovore volim:)

Odgovori na ova pitanja ce pomoci nama koji planiramo kupovinu One X ili razmisljamo o njoj da donesemo pravu odluku.

Pitanje za sve vlasnike One X:

1. Koji je serijski broj telefona (potrebne su samo prve 4 oznake - HT23, HT24, SH24 i sl.)?
2. Kada ste ga kupili?
3. Gde ste ga kupili?
4. Da li imate neke probleme i koji su (pre svega se misli na probleme kao sto su kvalitet izrade, razlivanje boja ekrana na pritisak, gubljenje wifi signala, guljenje boje kucista, probijanje svetla po ivici ekrana...)?
5. Ako nemate nikakve probleme recite i to, takve odgovore volim:)

Odgovori na ova pitanja ce pomoci nama koji planiramo kupovinu One X ili razmisljamo o njoj da donesemo pravu odluku.

1. Ht23
2. Maj
3. Italija
4.razlivanje i wi fi

HT24KW, uzeo sam juna u Telenoru, beli, nemam nikakvih problema

Ako planiras da uzmes HOX kod Telenora, kao ja, treba da "planiras" i to da ga nemaju na stanju i niko nema pojma kada ce ga biti, barem kada je u pitanju crni model. Ja ne znam da li ja nemam srece sa operaterima u call centru i zaposlenima u prodavnicama u centru Beograda, ali ti ljudi su obavesteni koliko i prodavac krompira na kvantasu (nemam nista protiv prodavaca krompira, oni prosto mogu sebi da dozvole da ne znaju da li je dostupan Telenorov flagship model i ako nije, kada ce biti). Kada pricam sa njima ne znam da li da se smejem ili placem.

Lepo sam se ovde na forumu pripremio za kupovinu, pregledao sve potencijalne slabe tačke, tada je bilo sve ok a i danas, oko mesec dana intenzivne upotrebe mogu da kažem da sam stvarno zadovoljan. Nemam nikakvih problema, jedino sam se malo odvikao od Sense pa se sad opet privikavam. Imao sam Desire S neko vreme ali sam ubrzo prešao na Nexus S pa posle na Galaxy Nexus i jedino mi malo nedostaje onaj Vanilla ICS look...

Ja imam HT24DW i imam 2 mrtva piksela vide se samo na crnoj boji, mozhda nisu mrtvi pikseli ali nerviram me izgleda kao 2 male flekice i imam razlivanje boja ali to mi ne smeta jer ne udaram po ekranu :D

Ko bese rece da ga nema u Vipu,nije istina,ima ga na Slaviji,danas je bio u izlogu,lepo izgleda ali mi je skupo da uzimam,10000 u kesu i mesecno 4500 sto je ipak mnogo,pa u Telenoru je povoljniji malo.

I u telenoru ga ima u izlogu :d
Ali ne znam sto bi neko kupovao polovnu robu :p

Ko bese rece da ga nema u Vipu,nije istina,ima ga na Slaviji,danas je bio u izlogu,lepo izgleda ali mi je skupo da uzimam,10000 u kesu i mesecno 4500 sto je ipak mnogo,pa u Telenoru je povoljniji malo.

I u USCU ga ima u izlogu ali to su eksponati, i ta roba nije na prodaju. Cak i da jeste, takvog ga ne bih kupio. Ostavio sam im broj telefona i rekli su da ce mi javiti kad stigne. Ocajan sam jer koristim neki bedni Alcatel, a po svaku cenu necu da kupim S3.

Ja bih vala uzeo S3 sa mogu sada,u Telenoru je dinar a mesecno 5500 ali imas i Roaming ukljucen u pretplatu a u Vipu za dinar mesecno dajes 5000.

Neki konkretan razlog? I meni se vise svidja izgled HOXa, al ima stvari koje mu tesko oprostiti.

S obzirom da se beli nikako ne uklapa uz mene, logican izbor bi bio ovaj teget ili kako vec. Ali kad ga okrenem ona plastika mi tako kopa oci da to nije realno. Dizajn mi stvarno mnogo smeta kod S3, ovo ostalo mi je isto ko na HOX-u, s tim sto volim Sense. Eto ukratko moje vidjenje.

Sa mnom je bio isti slučaj, otišao da kupim s3 i kada sam ga video i držao u ruci posle 5 minuta me prošao entuzijazam.

Vrh Dno