Šta je novo?

HTC One X

Ok, hvala

jos jedno pitanje, za vlasnike. Koliko vremena treba da se napuni baterija od 0-100% na struji? Ovo pitam da naprvim procenu, ako mi se tokom popodneva isprazni, da li cu moci da ga dopunim dovoljno da izguram dan, ili cu oko 19h morati opet na punjac..

Preko noci stavis da se puni,izdrzace ti celi dan,do narednog spavanja :):)

Preko noci stavis da se puni,izdrzace ti celi dan,do narednog spavanja :):)

Sto je u principu tuga.. Meni situacija jos gora na gNote sto se tice punjenja, baterija je 2500mAh pa joj treba podosta. Uglavnom mi izdrzi 20ak sati koriscenja, screen on oko 3.5h

Naprave svakave gluposti koje niko ne koristi i neke napredne opcije, a zlopatimo se sa baterijama

to je istina, ali meni je licno ako izdrzi dan dovoljno, ne trazim vise

@joriq, koristi GoSms, stock sms ne moze to... Iskljuci notifikacije u stock aplikaciji, a podesi sve u GoSms-u i izlazice ti onako necujni "leteci"delivery pri dnu ekrana :)
vidis, nije tacno! :) Isto su me ubjedjivali za Desire HD da ne moze, da sam utripovao da je bio razlicit zvuk za delivery report, i da instaliram GoSMS (pregadan je :p), ali...

tek sad videh šta si zaista pitao, proguglaj, mora da je nekome to pre tebe trebalo, meni nije :D
dzabe sam guglao, dzabe i na xda pisao, ali sam na kraju sam provalio (nelogicno) rjesenje, i evo ga:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28297446#post28297446

Sto je u principu tuga.. Meni situacija jos gora na gNote sto se tice punjenja, baterija je 2500mAh pa joj treba podosta. Uglavnom mi izdrzi 20ak sati koriscenja, screen on oko 3.5h

Naprave svakave gluposti koje niko ne koristi i neke napredne opcije, a zlopatimo se sa baterijama
pa niko te ne tjera da kupis telefon sa naprednim opcijama "koje niko ne koristi" :d

pa niko te ne tjera da kupis telefon sa naprednim opcijama "koje niko ne koristi" :d

Pretpostavljam da se ti ubijas od voice typing i generalno voice komandi, verovatno ti je neizostavno da koristis face unlock i tako to. Rekao sam "naprave svakakve gluposti i NEKE napredne opcije". MOramo da naucimo da citamo sta ljudi pisu..

U par boljih radnji u Beogradu sa dve godine garancije,One X je oko 85000 dok je S3 oko 75000,sto znaci da je One X bolji model.

Za tarifu Smart 4400 nije cena 22000 vec 10000 to ti je o.k a mesecno dajes 3500,moja preporuka.

ako neko hoce da se raspravlja u vezi testa,neka procita ovo i da ne zapocinje
Anyone who picks up either device will enjoy a great user experience and won't regret choosing either device.

ako neko hoce da se raspravlja u vezi testa,neka procita ovo i da ne zapocinje
Anyone who picks up either device will enjoy a great user experience and won't regret choosing either device.

Realno. Steta samo sto ne moze da se vadi baterija, inace po meni izgled HoXa je neuporedivo bolji od s3, ali zato s3 ima neke male prednosti (malo, al ipak veci ekran, nema bagova oko snimanja, i wifi/ekran problem je cest kod HoXa)

Pretpostavljam da se ti ubijas od voice typing i generalno voice komandi, verovatno ti je neizostavno da koristis face unlock i tako to. Rekao sam "naprave svakakve gluposti i NEKE napredne opcije". MOramo da naucimo da citamo sta ljudi pisu..
da, ***, jer da su izbacili te 2-3 opcije, baterija bi trajala 5 dana! :d
BTW, koristim voice s vremena na vrijeme :p
U par boljih radnji u Beogradu sa dve godine garancije,One X je oko 85000 dok je S3 oko 75000,sto znaci da je One X bolji model.
ako su ti to bolje radnje, ne bih zelio ikad da udjem u loshije :D

da, ***, jer da su izbacili te 2-3 opcije, baterija bi trajala 5 dana! :d
BTW, koristim voice s vremena na vrijeme :p

I ja koristim mobilni nekad kao drzac za papir, al mogu i bez toga :p

Mozes da mi kazes kako bi to trajala baterija 5 dana bez tih funkcija? Ja nit to imam ukljuceno, nit gps, nit bluetooth, tako da dodje isto ako i da ih nema. Nesto si ti tu premislio ;)

da, ja sam se "premislio", oke :p next, please!

1 pitanje: zna li IKO zasto su odjednom rijesili da obrnu 3 glavne komande u odnosu na npr DHD: mjesto power buttona, volume rocker i (ovo mi je najgluplja stvar) zelene i crvene slusalice za javljanje? 3 dana sam non stop prekidao ljude, umjesto da se javim, dok nisam skontao da je sad zelena slusalica desno, a crvena lijevo (samo sam instinktivno gadjao lijevu, na svakom telefonu koji sam imao since forever, lijeva slusalica je bila zelena, tj. za javljanje). WTF, HTC? :lupko:

Poslednja izmena:
..koliko bi bilo normalno da traje baterija? Prvenstveno mislim na screen time on..
Ja kod sebe nisam bas to redovno pratio, ali evo, trenutno mi je baterija na 17%, posle 1d 6h 34m, a screen time on je 3h 7m
Software je fabricki, nista nisam menjao, dirao..

..koliko bi bilo normalno da traje baterija? Prvenstveno mislim na screen time on..
Ja kod sebe nisam bas to redovno pratio, ali evo, trenutno mi je baterija na 17%, posle 1d 6h 34m, a screen time on je 3h 7m

To je ok. Vise dobijes screen on vremena kada nakrcas za 12h nego posle 30ak sati

Ljudi pojavio mi se problem sa telefonom znachi ekran je pocheo da treperi po malo na nekim bojama najvishe na sivoj a nisam nishta ubacivao, pokushavao sam da menjam romove vratio se na stock obrisao sve iz telefona znachi formatirao i opet treperi :( telefon mi nije ispao ni jednom do sad znachi ovo se desilo odjednom iz chista mira, ne znam dal da nosim fon u servis?

To je sasvim dobro trajanje baterije, recimo 10—15% bolje od mog trajanja na ARHD 7 romu.

Ljudi pojavio mi se problem sa telefonom znachi ekran je pocheo da treperi po malo na nekim bojama najvishe na sivoj a nisam nishta ubacivao, pokushavao sam da menjam romove vratio se na stock obrisao sve iz telefona znachi formatirao i opet treperi :( telefon mi nije ispao ni jednom do sad znachi ovo se desilo odjednom iz chista mira, ne znam dal da nosim fon u servis?

Sačekaj malo, ili utvrdi ga možeš sigurno da ponoviš problem pred serviserom, pa onda odnesi...

da se ogradim, verovatno cu preko vikenda uzeti HOX, S3 za mene licno nije opcija koju razmatram, ali.. ovaj clanak je napisao ili neko ko je namerno neobjektivan, ili povrsan, ili samo nema pojma, najpre mi se cini ovo prvo. interesantno je kako preko nekih mana koje HOX realno ima samo preleti, a one od S3 se citaocu trljaju o nos do besvesti. evo ova zenska ovde mu je dala domaci realno http://www.youtube.com/watch?v=ijBzWmYnZGI , inace ona ima i 2 odlicna videa sa opisom HOX

Da odlican je video... Pedja mozda si uz**** tel menjanjem raznih romova :)

Da li vama radi wifi hotspot? Meni se zakaci ali nikako nemam pristup internetu na racunaru, preko usb-a radi normalno.

Video sam na internetu neka podesavanja da je potrebno napraviti u APN ali nisam siguran da li to vazi i kod nas.

radi normalno, provjeri password, wpa, kao i da li moras rucno da odobris svakog korisnika koji se zakaci (imho, bolje iskljuciti tu opciju, jer je meni to pravilo problem, morao sam 2-3 puta da se konektujem, inace sam imao problem kao taj tvoj - konektovan, a nista ne radi)

Moze li neko da preporuci neki hard case za HOX, da ima pristojnu cenu, dobar kvalitet, i da ima negde u Srbistanu da se kupi? :D Treba za caleta, tako da nista sareno, najbolje bi bilo da bude neka mat varijanta, crna, siva, providna ili tako nesto :)

Koja vam je zadnja verzija softwera, pitam ove shto kosiste stock rom?

1.29.401.11

Prilozi

• uploadfromtaptalk1341676926879.jpg
    uploadfromtaptalk1341676926879.jpg
    13.6 KB · Pregleda: 133
Nije još popravljena kamera? Mnogi su tvrdili da je pitanje trenutka, da će zajednica napraviti modove...

Vrh Dno