Šta je novo?

HTC One X

Pa ali opet je 50e razlika izmedju njega i s3. Evo kod nas na forumu prodaje covek s3 za 450e.

Idi u poruke, settings, notifications...

toliko sam i sam provalio, daaavno :d I ima podesavanje za received messages/notification sound, i za sent messages isto to... Ali sta god tu da promijenim, ne mijenjam delivery report zvuk...

PS Cak stavise, sad sam nesto sprcnuo, pa kao i na DHD, imam isti zvuk za primljenu poruku i delivery report. Fak! X-(

toliko sam i sam provalio, daaavno :d I ima podesavanje za received messages/notification sound, i za sent messages isto to... Ali sta god tu da promijenim, ne mijenjam delivery report zvuk...

PS Cak stavise, sad sam nesto sprcnuo, pa kao i na DHD, imam isti zvuk za primljenu poruku i delivery report. Fak! X-(

tek sad videh šta si zaista pitao, proguglaj, mora da je nekome to pre tebe trebalo, meni nije :D

@joriq, koristi GoSms, stock sms ne moze to... Iskljuci notifikacije u stock aplikaciji, a podesi sve u GoSms-u i izlazice ti onako necujni "leteci"delivery pri dnu ekrana :)

Takodje sam na stocku. Go sms je so gay! :D

koja fora. skinem ja mobilni sa punjaca oko 2ujutru i ostavim ga da me ceka kad se probudim. upalim ga ja i posto sam instalirao spiderman live wallpaper(tad mi se ispraznila baterija),ja malo da vidim kakva je pozadina i posle 2-3minuta koriscenja,ode mi baterija za 4%. ne znam samo sto toliko brzo. predpostavljam zbog live wallpaper-a,pa sam vratio na obican wallpaper

koja fora. skinem ja mobilni sa punjaca oko 2ujutru i ostavim ga da me ceka kad se probudim. upalim ga ja i posto sam instalirao spiderman live wallpaper(tad mi se ispraznila baterija),ja malo da vidim kakva je pozadina i posle 2-3minuta koriscenja,ode mi baterija za 4%. ne znam samo sto toliko brzo. predpostavljam zbog live wallpaper-a,pa sam vratio na obican wallpaper

Spiderman live wallpaper, hahahahaha:D

samo sam hteo da vidim kako izgleda,posto cekam film da izadje :D

Jel stalno zaboravljaš da okačiš screen on time ili namerno?

Vala to me jedino i interesuje a ne ostavi, nema svrhe ovako. Jedni sto mogu da zakljucim je ako je radio mob 36h a pise 45% ekran, da je onda ekran bio upaljen oko 16h :d

Dalje, ovo nije ni najmanje merodavno, jer ako je kacio mob na komp i on se dopunjavao, isto ce ovo da izbaci. Bar je kod mene na sgN tako.

@Bogdan- sad ti kasno da se ozvlacis x)) (inace, u kom delu grada zivis?)

Nije kacio na punjac ni dopunjavao jer bi se to vidjelo na ovom scr shotu u vidu pikova na gore.

Scr on je i dalje jedino mjerodavan.

valjda ce da bude batman live wallpaper kad bude trebao da izadje novi film sa njim :D
nego,sta mislite,kad budem isao u bioskop da gledam spajdermena,da stavim njegovu pozadinu na mobilni? to bi bila dobitna kombinacija :banana:

Poslednja izmena:
moze jedno pitanje, mozda nije pravo mesto, ali sam zainteresovan za HOX, pa pratim samo ovu temu.

ako bih uzeo telefon iz oglasa, nov naravno, sa garancijom (uzet preko telenora, recimo), istestirao ga prema uputstvu sa XDA, i cini se ok, i onda posle 10 dana, moram na servis (iz bilo kog razloga) - da li bih mogao da imam ikakvih problema, jer garancija nije na mene, i da li se tel. nosi u telenor ili u servis?

unapred hvala

moze jedno pitanje, mozda nije pravo mesto, ali sam zainteresovan za HOX, pa pratim samo ovu temu.

ako bih uzeo telefon iz oglasa, nov naravno, sa garancijom (uzet preko telenora, recimo), istestirao ga prema uputstvu sa XDA, i cini se ok, i onda posle 10 dana, moram na servis (iz bilo kog razloga) - da li bih mogao da imam ikakvih problema, jer garancija nije na mene, i da li se tel. nosi u telenor ili u servis?

unapred hvala

Nosis direkt u servis da se ne zamlacujes sa pilicarima

Ok, hvala

jos jedno pitanje, za vlasnike. Koliko vremena treba da se napuni baterija od 0-100% na struji? Ovo pitam da naprvim procenu, ako mi se tokom popodneva isprazni, da li cu moci da ga dopunim dovoljno da izguram dan, ili cu oko 19h morati opet na punjac..

Ok, hvala

jos jedno pitanje, za vlasnike. Koliko vremena treba da se napuni baterija od 0-100% na struji? Ovo pitam da naprvim procenu, ako mi se tokom popodneva isprazni, da li cu moci da ga dopunim dovoljno da izguram dan, ili cu oko 19h morati opet na punjac..

Malo manje od 3h

Nazad
Vrh Dno