+1Ovo je prvi put da HTC ima bolji ekran od Samsunga na flagship telefonu, u zadnjih par godina.![]()
Ja sad razmišljam da li One X ili Galaxy Nexus. One X je generalo bolji fon, bolji hardver, ali me nervira bloatware Sense, dok samo kod Galaxy Nexusa siguran da je čisto Google iskustvo i koliko čitam fluidniji je u radu nego One X. Hajd' pomozite malo.![]()
A sta ako se otkljuca bootloder i rootuje telefon ima li nacina da se sve to vrati na staro zbog garancije?
GNex...
One x jeste napucan ali Sense je.. SenseA kad i da li će biti dobar AOSP za njega niko ne zna...
meni ova nova htc tastatura izgleda veoma dobra. neko ko je duze koristito? iskustva?
@trenje, One X. Pegla se CM9 za njega i radi prilicno ok ali ima jos par stvari da se ispravi. Ako je bitno (a jeste) gomila dev-ova je uzela one xtako da ce biti veoma dobrih stvari. Gnex je super telefon i i meni svaki put kad ga vidim padne dilema sto ne uze njega umesto one x, ali one x je totalni pobednik, odavno me telefon nije toliko odusevio
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari