Šta je novo?

HTC One X

Naravno, izvuku je špricem kroz micro usb port :)
Neko je bio postavio klip u kome otvara telefon tako što staklo i ekran odvaja od plastike, ali taj telefon je bio pokvaren tako da nisam siguran koliko je to pametno :)
Dok ne probas neces znati :D

Btw kupovina preko ugovora je jedno, al nema razloga kupovati ga za kes jer vec za mesec dana stize s3 i cena ce onda tek da kliza.

Poslednja izmena:
"You are the ONE i've been waiting for" :smoke:

Ma nece biti potrebe za tim, baterija ima zivotni vek od 4god, a verujem da retko ko ima duze isti tel od 2god. Kao sto ima i iPhone,tako sada ima i HTC, daleko od toga da ce biti riknjavanja baterije i slicno.

A to sto po zakonu garancija mora da bude 2 godine.. ?

Pa zvao sam par firmi po NS i vecina daje garanciju 6 meseci, a to mi je malo... Zato pitam jel znate neku firmu da daje vecu garanciju u NS, ali da cena nije 600+ evra...

Ili imas 2 godine garancije od ovlascenog uvoznika, ili je nemas (znaci comtrade, tehnomobil, itd, znaci 700+ eura). Sve drugo se ne vazi, tj. na crno kao da nemas garanciju. Mogu da ti kazem da sam do sada imao najbolje iskustvo sa najpoznatijom radnjom u gradu, ima tri slova prvo je r.

Poslednja izmena:
Da znam na koga mislis, daju 6 meseci garancije i 520e je cena cini mi se.

Ili imas 2 godine garancije od ovlascenog uvoznika, ili je nemas (znaci comtrade, tehnomobil, itd, znaci 700+ eura). Sve drugo se ne vazi, tj. na crno kao da nemas garanciju. Mogu da ti kazem da sam do sada imao najbolje iskustvo sa najpoznatijom radnjom u gradu, ima tri slova prvo je r.
drugo i... :p

Jedino što može još da bude je RIS, sve ostalo nema logike :)

Ili ima... :p

posto se baterija na ovom telefonu ne moze izvaditi, sta uraditri ako ti se telefon naprimer "zaglupi"?

Valjda su toliko uvereni da se ne bi trebao nikad zaglupeti, naravno nisu racunali na benchmarkovce and alike... ;)

Чекаш да се одглупи:D

uzmem primer, hocu da stavin neki rom a on nije uredu i sistem ne moze da se podogne. desavalo mi se na desire vadjenje baterije rezava problem.
kako uci u bootloader?

Poslednja izmena:
Naravno, izvuku je špricem kroz micro usb port :)
Aaaaaaaahahahahaha, taman sam pio vode kad sam ovo pročito, zamalo se udavih :D

Ma nece biti potrebe za tim, baterija ima zivotni vek od 4god,
Pa zapravo, litijum jonske baterije imaju vek trajanja od 500 punjenja, razlika u kvalitetu se primeti samo u tome što one kvalitetnije duže drže veći kapacitet, npr. lošije će izdržati 200 punjenja sa nazivnim kapacitetom a posle će im polako padati kapacitet, takođe baterija će duže trajati ako se puni kad je prazna a ne polapuna/polaprazna :)

P.S. Neko je pitao gde da kupi telefon, po meni je bolje uzeti telefon od nekog ko ga je uzeo u telenoru recimo nego po nekim radnjama gde daju 6 ili 12 meseci, ipak je poreklo onih kod provajdera sigurno...

Poslednja izmena:
Faca - prevencija je resenje. Ako skidas ROM, skidaj samo od proverenih Dev-ova (Leedroid naprimer) i svaki DL proveravaj sa MD5 checksum checker programima. imas ih milion. tako ne mozesda omanes.

A ako bas zakuca, kod mene na XE iz francuske u uputstvu pise da je HW power button od 10+ sekundi dovoljan da "presece" konekciju telefona sa baterijom, valjda je tako i kod ostalih.

Poslednja izmena:
Znam da je bolje 24 meseca garancije, ali nesto ih slabo ima po oglasima. I one koje nadjem nemaju slusalice.

Pa neces ni naci na oglasima sa garancijom sem ako nije iz VIP-a ili Telenora pa da ti daju racun...Slusalice tek neces naci u paketu jer ih prodaju po 50-60 eura.

je li ovo uredjaj na kojeg vrijedi preci sa prvog Desire-a?

Ovo je uredjaj na koga vredi preci sa bilo kog drugog :D

Pa zadivljen sam iskreno dizajnom, taman mi je istekao ugovor sa vipom na ovaj desire tako da mislim da je ovo sad i vjerovatno ove godine najbolja opcija... SGS3 me razocarao :)

SGS3 je super telefon takodje, mnogi ce reci i bolji od ovoga. Ali i meni nije ostavio nikakav woooow utisak ;)

Pa jeste impresivan telefon nema sta, mozda i bolji od ovog ali nisam neki zahtjevan korisnik koji se lozi na samsung :)
Ovo mi izgleda odlicno, oblik, dizajn, ekran je perfektan... tegra kuca unutra, sta covjek moze pozeliti...

Siguran sam da ce biti skuplji od HOX a da ne govorim koliko jeftino izgledaju ovi samsung telefoni.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno