Šta je novo?

HTC One M9

Interesanta se tema pokrenula. 🙂 Par reci na tu temu bih rekao. Moram da priznam da se u neku ruku slazem sa fkLoznica. Kao sto smo mogli videti m9, se prodaje 47% losije od m8, za isti vremenski period. To sigurno nisu ocekivali. Moramo napomenuti da je HTC kao kompanija na globalnom nivou bizarna, i ima svega 3% udela na svetskom trzistu. Kada bi HTC uporedili sa kompanijama kao sto su Samsung i Applom i gomilom drugih kineza, da ih ne nabrajam sad sve. Dosli bi do istog poredjenja kao da poredite Mercedes i "STR Micko" Znaci HTC je mrvica. A opet i pored svega toga pravi konkurentne telefone. E, to je ono sto mene najvise odusevljava kod HTC-a. Poslovna strategija je isto tako specificna. I to mi se dopada, ne idemo na siroku narodnu masu i tacka. U svakom slucaju HTC je vec sad najavio totalno novu platformu za sledecu godinu. Tako da se svi iskreno nadamo da ce to biti pravi potez i da ce vec sledece godine kompanija krenuti da ide uzlaznom putanjom. Samo jos jedna stvar, odakle vam to da HTC drzi neki Tajvanski ciklioner? 🙂

Pa ja ne znam šta su očekivali, da izbace telefon sa lošijom baterijom, ekranom, kamerom, koji se više greje pa bude i sporiji, izgleda isto kao i stari i da će da se prodaje bolje? 😀

Izgleda i lošije, juče m8 i m9 jedan pored drugog, svi se u društvu složili da bolje izgleda uživo m8.

Htc Aero, novi flengship model za 2016!
Izvor: cnet.com

nije, nego za q4 2015-e... A daleko od toga da, ono sto ti gore rece, ne zele da rade telefone za mase... Za azijsko trziste narocito imaju dosta takvih modela, cak bi se moglo reci supotno - da su zapustili premium segment, kad se pogleda na sta lici m9 i koliko je to iteriativan dizajn...

rece ona ****** da izlazi u novembru. za sada je trac da ce furati s820 sto je super. eto sansi da i jedan nexus ponese s820 🙂

HTC declares unaudited loss for Q2 2015

0TxEgab.png

Nazalost pored samsunga i apple-a nema mesta za druge da zarade. LG posluje u plusu, kinezi unistavaju trziste sa svojim telefonima. Sony i HTC ce ili nestati za ili ozbiljno moraju da razmisle kako i sta dalje.

Poslednja izmena od urednika:
Ova tema sa m9 malo utihnula. Nema niko nista vise da doda. Svi se slozili da je uredjaj daleko ispod ocekivanja i kao to je to. Mozda ste u pravu. Ja reko da malo razbudim forumase 🙂 Mozda je neko imao prilike da ga koristi u medjuvremenu?

Niko nista, ovdje generalno ljudi nove flagship-ove koriste preko browsera i onda formiraju misljenja...

Имам м8 а користио сам м9, само камера је боља код м9 (и предња и задња) и ништа више.

Samo 🙂

Mislim da je najveci kiks ovog modela baterija.. Mada ako je samsung mogao da je osakati zasto htc ne bi to isto smeo.

Zato sto htc propada,a samsung se s*** od para za pocetak.

Stigao mi je E9+. Za one koji ne znaju, u pitanju je 5.5 inča model sa 1440p rezolucijom, 20mpx kamerom, 32gb interne memorije, 3gb rama i Helio X10 procesorom. Čim sam upalio telefon stigla su već 3 update-a, jedan od preko 200mb i druga dva od po 400+mb, tako da čekam da se prvo sve lepo update-uje, da napunim do kraja bateriju pa javljam utiske sutra. Za sada displej je fenomenalan.

Koliko te je izašao,i koje je boje? Je l sense 7 sa 5.1.1?

Da napišem par reči od E9 Plus. Loše odrađen sistem za ubacivanje kartica, mora prvo da se izvuče mali plastični deo i onda se stavlja kartica u njega pa u telefon, nema klika i taj plastični deo za onog ko nema nokte predstavlja noćnu moru, nekako su ga šturo napravili. Super je što ima micro sd slot, pored 32gb interne memorije. Kameru sam samo outdoor probao, nije loša mada su mi boje malo isprane, iso 50 i jako sunce, probaću sa još nekim vrednostima kad se budem malo više igrao sa tim. Evo linka ka fotkama: https://www.flickr.com/photos/134164854@N05/20491094474/
Displej je fenomenalan, ovo mi je za sada jedan od najboljih koji sam koristio, boje taman kako treba da budu, osvetljenje držim na nekih 35-40%, baterija izgleda da će da izgura dan i po sigurno. Zvuk je super, boom sound i dva prednja stereo zvučnika rade svoj posao, zvuk preko slušalica je standardno dobar na htc-ovim telefonima, obožavam njihove duboke tonove, na meizu MX 4 I MX5 mi je zvuk bio previše tanak, nema dubine, trenutno koristim Sennheiser CX 5.00.
Što se tiče laga, ja ga primećujem, u odnosu na Meizu MX5 koji ima maltene iste specifikacije primećuje se stuttering, nije sve fluidno kao na flyme-u. Browsing je isto sporiji u odnosu na Meizu MX5.

Poslednja izmena:
Nisi jos napisao review mx5 🙂
A po ovom tvom postu deluje da obecava..

Baterija od prvog punjenja do sada i ostalo još 16%, znači nešto više od dva puna dana. Sad ću da instaliram i Gsam battery app pa da postavim screen kroz dva dana, super izdržava telefon s obzirom na kapacitet.

Da napišem par reči od E9 Plus. Loše odrađen sistem za ubacivanje kartica, mora prvo da se izvuče mali plastični deo i onda se stavlja kartica u njega pa u telefon, nema klika i taj plastični deo za onog ko nema nokte predstavlja noćnu moru, nekako su ga šturo napravili.

Isti taj deb.ilan sistem ubacivanja sim kartice je i na sony Z seriji. Pravi horor za menjanje..

I gore od horora. Ono je toliko lose odradjeno da je to neverovatno.

Nazad
Vrh Dno