Šta je novo?

HTC One M9

Hvala sto ste odgovorili.. Kao sto se moze videti, manje vise svi smo isti. Iz toga proizilazi da je m9 i vise nego dobar za svakoga. Odnosno nimalo bolji za korisnike m7 i m8 uredjaja. Pa sad, ko ima para za bacanje i lozenje taj ce kupiti m9 ko nece, sacekace jos koju godinu da dobije sve isto kao sto ce dobiti i sad.

E ovo nisam ocekivao, da telefon sa S801 bude brzi od najnivijeg htc-a sa S810..

[YOUTUBE]NmC7toYZukE[/YOUTUBE]

Ovaj lik je odavno testirao M8 vs Z3 vs IP6 i ako se dobro secam M8 je samo za nijansu bio sporiji od Z3, mozda 1-2 sekunde a sada je ta razlika veca i to pored S810/Sense UI, jbni qualcomm.

Poslednja izmena:
Kada sam ja gledao nije ga bilo u prodaji,sta da se radi... Ali to ne menja cinjenicu da tebi niko nista ne moze da objasni makar ti nacrtao dva kruga na papiru i rekao ti da su to krugovi :)

Zamolio bih te da me stavis na ignore listu ili da me malo manje quotujes jer to ocito radis iz cistog kontriranja i zabave radi.. Hvala ;)

P.s. stavio bih ja tebe na ignore ali to nazalost ne pomaze kada me quotujes..

pa sad, koliko ja vidim, tebe su demantovali, ne mene... Posao si na 1 njemacki sajt, vidio da nema trenutno m8 (mada i to vjerujem da si slagao, jer ga evo sad ima, navodno nije bilo prije 5 dana), i iz toga izveo senzacionalisticki zakljucak: htc vise nigdje na svijetu ne prodaje m8, da bi pogurali m9. Imaju li Informer, Svet i ostali tabloidi neku IT rubriku, mogao bi za njih da pises :d

sto se prozivki tice, nista licno, odreagujem na svaku glupost, ne na tebe konkretno

Nisam ja ni osetio prozivku od tebe. Tako da opusteno.

Ali opet bih te zamolio da odes na view user profile pa posle add to ignore list. Hvala

[YOUTUBE]ePKZLTPTDd8[/YOUTUBE]

:d

Ko od shale *** :D

Пржио јаја колико видим

Pregrejavanje i s810. Ni s800 nije nista bolji. 5min tomb rider igrice . plasim se da samsung nije ni javio da se s810 greje ovaj hajp oko pregrejavanja ne bi uzeo ovolikog maha.
Ali sta je tu je :)

Cpu 65c battery 46c.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1433456892197.png
    uploadfromtaptalk1433456892197.png
    112.1 KB · Pregleda: 226
  • uploadfromtaptalk1433456898272.png
    uploadfromtaptalk1433456898272.png
    133 KB · Pregleda: 217
Poslednja izmena:
Meni se danas m8 zagrejao od stajanja na suncu, opekao sam uvo na aluminijum kad sam se javio na fon. Al se isto mnogo brze ohladio nego sto se zagrejao.

Kuvao rucak. :) Igrao Mortal Kombar X. Ali telefon kako se brzo zagrije tako se i brzo ohladi cim se ugasi igrica.

to da, ali dok se igra, ili ce da przi samog sebe, ili da obara takt procesora... Ja mislim da cu se opredijeliti za neki drugi tel koji nema snapdragon 810... Recimo nesto sa 808, tipa LG g4

Pojavio mi se problem. Dok mi je aktivan razgovor i odmaknem telefon od uha da bi se upalio ekran i kako bih prekinuo razgovor ekran se upali tek posle 5s. Odradio sam hard reset i opet isto.

Proveri kako ti reaguje proximity sensor u servis meniu. Otkucaj *#*#3424#*#*

HTC stock drops to 2005 levels, nearly 50% down since M9 launch

S obzirom da im je M9 glavni adut ove godine.. ko zna sta ce biti sa htc-om, ne bi me cudilo da ih kupi Xiaomi, Huawei, Oppo..

Realno svi osteceni proizvodjaci treba da tuze raspali qualcomm. Mada i pored cipseta koji pravi probleme za veci deo mana/zaostajanja za konkurencijom je kriv sam htc.

Poslednja izmena:
Ma nece ih tuziti ali ce se dogovoriti verovatno za neku nadohnadu.. Mozda ima budu prodavali s820 sa debelim popustom.

Licno mislim da je najbolje za HTC da ga kupi xiaomi. Oni dobijaju luksuzan brend sa kojim mogu da izadju na trziste usa a htc dobija preko potreban kes.

Mada sam procitao da ce htc sam da otkupi svoje akcije i tako ubrizga kes u firmu..

Poslednja izmena:
HTC stock drops to 2005 levels, nearly 50% down since M9 launch

S obzirom da im je M9 glavni adut ove godine.. ko zna sta ce biti sa htc-om, ne bi me cudilo da ih kupi Xiaomi, Huawei, Oppo..

Realno svi osteceni proizvodjaci treba da tuze raspali qualcomm. Mada i pored cipseta koji pravi probleme za veci deo mana/zaostajanja za konkurencijom je kriv sam htc.

Ili da se izlupim Microsoft... Mada mi generalno akvizicija ne zvuči kao verovatna, barem ne u nekom skorijem roku (nisu dovoljno propali).

Što se tiče tužbe Qualcomm-a, sumnjam da ima osnove. Procesor radi... kada se zagreje, smanjuje brzinu. Ispravite me ako grešim, ali nije da postoji veliki broj crknutih, zapaljenih ili šta god. Takođe treba imati u vidu i da nema jake konkurencije na tom polju. Sve i da hoće, mnogi nemaju od kog drugog da kupe.

HTC denies Asus acquisition rumours... toliko o tome.

Momci ,jedno pitanje : Da li update firmware-a na 1.40.xxxx dolazi OTA i treba li nekako da se inicira ili dolazi sam,nisam uspeo da pohvatam na brzinu (treba mi za drugara , ja sam siromasan)?

Не разумем питање, који је сад ром на фону?
Мени сад дође неки ОТА кроз систем за Download manager.

Не разумем питање, који је сад ром на фону?
Мени сад дође неки ОТА кроз систем за Download manager.
Trenutno je 1.32.xxxx i citam da treba da dobije taj 1.40.xxx koji resava grejanje kod punjenja itd..
(btw telefon izvadjen iz kutije, dok sam mu namestao sitnice osetio sam pod rukom vrelinu , ako je tako kod svih, to je suvise bolesno za te pare).

Nazad
Vrh Dno