Šta je novo?

HTC One M9

Bas tako, gore od horora. Pitam se da li postoji losije resenje? Mislim da ne :d Na XP npr se otvori port, ubacis karticu, gurnes prstom i cuje se klik, vrhunski odradjeno dok je na Z seriji uzas, 10 min. sam trazio nacin da izvucem tu plastiku.

Cudi me da je htc odabrao bas to lose resenje.

Ja nisam mogao da namestim karticu u plastiku 10 min. :D
Meni je nano sim pa u adapter i onda ne lezi skroz kako treba i cim krenem da gurnem malo se pomeri i nece. Ispizdeo sam. :D

Мени је на М8 сасвим ок, има она иглица за вађење, клик наместиш картицу у онај уложак, она се не мрда, убациш и као заливено.. Никад је нисам ни вадио, ни њу и меморијску.

Sa evleaks-a:

Evan Blass ‏@evleaks Sep 15

HTC One A9 (Hima Aero): SD617, 5" FHD AMOLED, 2GB/16GB, 13MP/4UP OIS BSI, 2150mAh, microSD, fingerprint, metal, ~7mm, 6 colors. November.

:d

Zar se nije pominjalo da ce ovaj Aero biti nesto bolje od M9?

Navodno je trebao. Nisu uspeli da zgrabe helio x20 i sada je samo preskupi mid range uredjaj.
Mada mnogi misle da ce tog dana biti predstavljena 3 uredjaja.. Videcemo.

M10 ako ne pokida oni su ga ugasili..

uploadfromtaptalk1442943760173.jpeg

Navodno aero :) bezeli veci nego na novim nexusima [emoji23]

Šta im je pa su počeli da stavljaju ovo "home dugme", bolje da su problem čitača otiska prsta rešili kao Sony, ovako oduzimaju previśe od ekrana a ujedno i ne izgleda toliko lepo kao na Samsungu.

Sto je najgore, znaju itekako da naprave lijep telefon (m7,m8 pa i m9) ali ovakvi promasaji su stvarno za medalju.

Aero, nije flangship model kompanije Htc. To je telefon min range. Ne treba ocekivati da bude bolji od M9.

M9s
Configuration, the*aircraft is equipped with a 5.0 inches screen, equipped with 2.2GHz clock speed of 64 eight-core MediaTek Helio X10 processor*(model should be MT6795)*, supplemented with 2GB of memory and 16GB of storage body to run,*supports up to 2TB microSD memory extension.

Camera,*pre-4000000 UltraPixel camera, rear 13 million camera, support for OIS optical image stabilization, equipped with dual LED flash.*Battery capacity is 2840mAh, running Android 5.0 system.

It is reported,*HTC One M9s will be listed in Taiwan on November 20, priced at about $ 390 (about 2490 yuan)

+ ista baterija i dimenzije.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ovo ako se bude pojavilo kod nasih provajdera bice bolja kupovina od m9 :)

Poslednja izmena:
Sta mislite jel bolji ovaj m9s od m8? Kakav je ovaj helio x10 procesor u poredjenju sa snapdragonom 800,801,805?

Da. Ako bude prihvatljiva cena sigurno vredi.

Igram se sa M9 od petka. Ovo mi je upgrade sa M7.

Odmah sam odradio update na 5.1. Za sada sam jako zadovoljan brzinom, nisam primetio problem pregrevanja. Doduse ne igram igre na telefonu, ali sam slusao muziku i gledao youtube dok je bio na punjacu i sasvim se fino drzi. Bas mi se dopada gunmetal gray boja. Zvuk mi deluje cistije u odnosu na M7.

Signal mi se cini da je jaci na M9, u gradu fino hvata 4G konekciju. Inace, ovo mi je prvo iskustvo sa LTA i 4G i odusevljen sam kako je kombinacija brzog uredjaja sa tako brzim internetom prijatna za koriscenje (najbolji rez speedtesta za sada 31 / 6 Mbit).

Ono sto mi se ne dopada je gubitak mogucnosti za OTA update u slucaju root-ovanja. Takodje izgleda da je jedina opcija za S-Off Moonshine aplikacija, koja se placa? To mi je za sada veliki minus. Cimanje je svaki put vracanje na backup rom-a pa rootovati ispocetka kada izadje nov OTA...

Kako se baterija ponasa ? Citao sam da se kroz sw m9 bolesno poboljsao iako ima s810 u sebi.. Crni je prelep :)

Baterija odlicna, sa ugasenim lokacijama citav dan ne razmisljam o istoj. Dva vec tesko.

757492bf6cc083500cb4dc882efb3605.jpg

Ovo mi govori da napustaju skroz dizajn m serije :/ (samo da ne krenu sa a9 dizajnom..)
a i verovatno ce svi flagshipovi posle februara izlaziti sa 6.1 androidom sto je isto zanimljivo..

I vrijeme je da napuste M dizajn, svi su im zamerili sto je M9 isti kao M7 i 8. A dizajn - nikako

Jel se mnogo greje kad se koristi sat-dva internet,youtube i slicno? Mene jako nervira na m7 kad se pregreje vec posle pola sata-sat...

Ne grije se skoro uopste. Jedino kad se grije i to bude toplo je kad igras i punis tel u isto vrijeme.

Sve ostalo su napumpane price.

Pa to je onda odlicno...meni vec nervira m7 jel bude bas vruc posle pola sata-sat gledanja na youtube ili surfovanja...A jesu li popravili kameru sa apdejtima? Da li pravi dobre slike u automatskom rezimu bez onog cackanja iso,raw..,?

Pa vec sat vremena na youtube nisam probao nikad, obicno kuci strimujem na tv duze klipove ....

Grijanje se jedino primijeti i to po meni nije nesto strasno kad je na quick charge i koristim recimo lte ili neku igricu igram.... U nijednoj drugoj situaciji mi nije zasmetala toplota.

Kamera je sasvim ok na auto modu dok na manual mozes da izvuces maksimum. Ponekad ima problema sa eksponiranjem, ponavljam ponekad. Meni to ne smeta jer nisam nesto ponesen za skljocanjem non stop.

Prvih dana sam koristio raw skoro uvijek za neke fotke koje su mi se dopale da ih sacuvam.

A jel igras igrice? Verujem da je ok kamera za prosecnog korisnika...meni ni oba na m7 nije losa samo da nemam ovu ljubicastu :( znaci prvo slikas pa je onda obradis da bude u raw formatu,jel tako?

Igrao prvih nedelju dana kad sam uzeo tel i posle cao :) Sad imam neku koju klinci od burazera pale preko Chromecast-a pa masu rukama i skacu ispred tv-a, nemam pojma o cemu se radi :p :)

U zadnjih mjesec dana svaka bukvalno svaka slika mi je auto mod. Par sekundi posvetim da uhvatim kadar koji hocu i skljocnem.

Prije toga sam raw koristio samo u posebnim prilikama, prirodi, kad je vedro vrijeme itd itd... I onda se igram u snapseed-u.

RAW je poseban mod, imas da izaberes i onda imas RAW fajl koji mozes da obradjujes i njegov jpeg preview koji mozes da vidis na telefonu odmah nakon slikanja....

Opusti se sto se tice kamere, od 10 slika sa 8-9 ima da budes prezadovoljan kao prosjecan korisnik. Nemoj da se palis na testove i pricine price po netu. Dobar je ovo senzor.

Nazad
Vrh Dno