Šta je novo?

HTC One M8

E mod jos nisam probao. A JW ima Ice View, nisam siguran da ce se lepo videti sa Dot View.

Pa da, zato i pitam.. Pih, kad one maske nema da se kupi za ice view..

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

A video sam na xda u jw temi... Lik je postavio sliku sa ice view maskom za M8. Nisam siguran, mozda je on nesto modifikovao :)

Ovo je bas dobro. JW rom + ova maska, super kombinacija :) Ne ide uz dot view.

Izasao OTA H13 za GPE :) Jos traje podrska :)

I ko hoce dobar custom kernel... LonelyX je dobar. Bas pisemo na xda.

Lik je po performansama lepo poredjao kernele: LonelyX, stock kernel, ElementalX 6.02, pa ElementalX 7.0.

Poslednja izmena:
Ne. Obrisi data od Sense Home.

I idi na uninstall updates, pa preuzmi novu sa PS-a.
Taj sa apk mirror-a je za desetku

Isao sam u jednu prodavnicu da mijenjam z2 za m8. Isto su stari, i jedan i drugi perfektno ocuvani, i onda mi je gazda rekao da moze kompezacija ali da doplatim 50e.?? Gledam ga i razm mora da je skrivena kamera, ili je ovaj lud. Pa za te pare se skoro moze uzet novi m8. A preko tel doplatu nije pominjao. Katastrofa, da u Pg evo vec mjesec dana ne mogu da odradim kompezaciju. Iako je Z2 bolji tel, svidja mi se m8 i ne da mi djavo mira :D

Sent from my D6503 using Tapatalk

To su podjednako dobri telefoni. Svaki ima prednosti i mane, zavisi sta ko zeli od telefona :)

50e doplata? Pa sad, mozda preteruje lik, zavisi od stanja telefona i verzije M8 :)

I moj z2 je u extra stanju, stari isto. Ma oce da deru, ovako probaju pa nekoga za*ebu.

Pa to ti je klasika, ne mozes da ocekujes da u radnji nude realnu cenu. Vidi preko oglasa zavrsi to najbolje. :)

Xperia Z2

Pa tako ce i biti.. Ako i to ne uspije onda idem na 5x i kraj :)

Jel zna neko koliko koštaju slušalice koje se dobijaju sa m8, ja nisam nista dobio, ne znam ni koji model? Neki link?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Daj da naučimo [emoji2] ja sam mislio da su tada još uvek dolazile one beats nešto, i mislio sam da su mnogo skuplje..

Beats? To su uz M7 bese dolazile? Nisam siguran.

Mada nisu ove sluske nesto posebno. M8 zahteva neke dosta dobre sluske, sto kaze hsv neke mrcine od sluski :D

Isao sam u jednu prodavnicu da mijenjam z2 za m8. Isto su stari, i jedan i drugi perfektno ocuvani, i onda mi je gazda rekao da moze kompezacija ali da doplatim 50e.?? Gledam ga i razm mora da je skrivena kamera, ili je ovaj lud. Pa za te pare se skoro moze uzet novi m8. A preko tel doplatu nije pominjao. Katastrofa, da u Pg evo vec mjesec dana ne mogu da odradim kompezaciju. Iako je Z2 bolji tel, svidja mi se m8 i ne da mi djavo mira :D

z2 za m8 je realna samo cista zamena.

Ako su u istom stanju naravno.

Gdje naruciti/kupiti eventualno original ekran za M8 i gdje u Bg-u po mogucnosti uraditi zamjenu kako treba?

@Ludak2013
Tacno tako. Ali nasi kostroperi od prodavaca misle drugacije, pa cekaju nekoga da upecaju.

@Batak
Pa i ta kamera me privlaci. Ali razmislicu jos, ne zurim nidje, slusa me i z2 super. Tako da cekam samo neku dbr ponudu

Beats? To su uz M7 bese dolazile? Nisam siguran.

Mada nisu ove sluske nesto posebno. M8 zahteva neke dosta dobre sluske, sto kaze hsv neke mrcine od sluski :D
Ја сам добио исте уз м7 и м8 (оба су била у вакум паковању кад сам их добио).. Ок су слушке али ниједан пар није више код мене, али и даље трају код тих што сам им дао.. Ја сад на м8 користим Xiaomi piston p3, баш сам задовољан...

@Ludak2013
Tacno tako. Ali nasi kostroperi od prodavaca misle drugacije, pa cekaju nekoga da upecaju.

@Batak
Pa i ta kamera me privlaci. Ali razmislicu jos, ne zurim nidje, slusa me i z2 super. Tako da cekam samo neku dbr ponudu

Njima je bitno zarade po 50-100e na svakom telefonu.

Koja razlika 4.### i ova druga. (Portal htc 10).

Poslednja izmena:
Ја сам добио исте уз м7 и м8 (оба су била у вакум паковању кад сам их добио).. Ок су слушке али ниједан пар није више код мене, али и даље трају код тих што сам им дао.. Ја сад на м8 користим Xiaomi piston p3, баш сам задовољан...

Jel si dobio ove koje je žile okačio ili?

U poslednje vreme mi lag-a i secka sense home launcher. Stavio sam novu i pobrisao sav bloatware u sense-u. Telefon prodisao. Nova i GEL imaju mnogo lepse animacije.

Nazad
Vrh Dno