Šta je novo?

HTC One M8

Kako mi je sinoć ispao telefon na beton, i to onaj grubi što srtce kamencici, pao na ćošak gore levo, ulubio i metal i ovo crno plastično, leđa 7,8 dubljih ogrebotina jer je i klizao u pokušaju da ga uhvatim.. Ima da kupim nova leđa, samo da nadjem original [emoji2]

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sad se lomim, da li srebrni ili isti ovakav oklop? [emoji2] i gde tražiti, eBay? AliExpress mi je malo mutan mislim da nisu originali

S4.1-30.0 radi lepo za sad. Testirao sam ga od 04 ujutru do sad. Samo treba se pogase kineska sr***.

Srebrni je meni lepsi :) Ti odluci sta ces :D

Dzoni S rom dobar, bolje nego JW? :)

Ove http://www.amazon.com/HTC-Original-Earphone-Headphone-Butterfly/dp/B00KKQWB24

Ili http://m.ebay.com/itm/181942582082

..sam dobio uz telefon. I uspeo sam da ih zeznem pre par meseci, pokidao sam jednu slusalicu :( Lemio, prepravljao, dzabe kad sve to nije isto kao pre.
Ja sam iste ove dobio uz m7,samo ne pise htc na desnoj i levoj slusalici nego na razdelniku...a beats sam dobio uz Sensation Xl,jako dobre slusalice i dobija se uz njih mala futrola,a bila je i verzija sa velikim beats mrcinama ali nije bila kod nas u ponudi(bar u Telenoru)

Evo kako je kod mene + ova jedna sto je pokidana :)

uploadfromtaptalk1463233621352.jpg

Ima i crveni, ali ne bih si oprostio [emoji3]

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

Samo je pitanje, gde naci originala ledja, ili originali display npr. :)

Leđa i ima po eBay, i refurbished i nova, koliko sam skontao, displej ni ne želim da znam[emoji3]

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

Ma ta crvena i nije toliko ruzna sa onim crnim trakama i ogofm uzivo. Glacial je super. Ima i ona Harman Kardon kombinacija :D

Mene interesuje display, posto imam image retention. Pa i zvucnik i speaker grill, sve to treba da se menja :D

Eh kad bih procenio lepo da li je original. Nemam pojma, videcu malo detaljnije na netu.

Haha, tako nekako. Ma mogu da promenim, tj. uzmem nov telefon, ali jednostavno necu :D

S4.1-30.0 radi lepo za sad. Testirao sam ga od 04 ujutru do sad. Samo treba se pogase kineska sr***.

Evo uskoro ce nova verzija, upload-ovace je.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Кад би имала плава као на м7.........

Eh kad bih procenio lepo da li je original. Nemam pojma, videcu malo detaljnije na netu.

Haha, tako nekako. Ma mogu da promenim, tj. uzmem nov telefon, ali jednostavno necu :D

Evo uskoro ce nova verzija, upload-ovace je.
Pa i ne isplati ti se, realno. Za nesto opipljivo bolje moras mnogo da doplatis i opet ne dobijas previse. :)

Xperia Z2

Pa da, a i nisam takav tip da stalno nesto menjam, 2-3 godine koristim jedan telefon pa promenim :)

Zile kako radi taj novi update?
Nisam probao, mozda kasnije. Trenutno sam na debloat-ovanom Stock rom sa elementalx kernelom. Pokusao sam da skinem JW kada je izasao, ali nisam uspeo koliko je spor server bio.
T1Prs60.png

S.Team-JW-7.5.0 : AFH Link
S.Team-S4.1-32.0 : AFH Link

orvJEej.png

S.Team-S4.1-32.0 / S.Team-JW-7.5.0
  • Updated to latest HTC 10 firmware 1.53.708.4 with Android Security Patch 2016-05-01
  • Added HTC VTE code for 1.53.708.4.
  • Replaced Ice View with Dot View (JW Version: Ice View Selectable in Aroma)
  • Adjusted EQ settings for HTC Dolby
  • Fixed lockscreen wallpaper height
  • Fixed Scibble login FC
  • Rebased System UI on latest version
  • Fixed Wi-Fi hibernation issue when screen is off
  • Added compatibility with HTC 10 JackAudio to detect earphones
  • Special thanks to the user who extracted 1.53 System dump after updating
  • Enhanced stability of copying file to external SD Card (64GB and up) using MTP. Fixed large CPU consumption while copying file more than 1GB
  • (JW Version) Add support for Dual Sim (already available in original version)

Poslednja izmena:
Nikako da ga skinem. Uzasna brzina skidanja i serverim. AFH je krajnje cudan :)

Vrh Dno