Šta je novo?

HTC One M8

To bi baaas bilo do... Ono

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

Koliko je realno da bude 6.0.1 i Sense 8.0? Treba da se digne prasina, mozda upali ;-)

Pa cim su testirali, a ovaj lako portovao sa 10-ke... Moguce je da radi dobro. E sad, to je do njih da li ce pustiti update.

6.0.1 je dosta bolju u smislu ART optimizacija, brzine podizanja sistema(narocito prvo podizanje kad flesujes ROM) i brzine instaliranja app.

Ne verujem da hoće, ali ajd, videćemo [emoji4]

A i da ne bude, vec imamo solidan Sense 8 port. Mozda ce neko napraviti jos bolji port, a i vremenom ce S.ROM/JW biti bolji. :)

Poslednja izmena:
Ma jw je meni skroz kul, osim što ne mogu da verujem da se Quick settings ne mogu menjati po želji bez Xposed ili čega već, digitron, hit.. [emoji4]

Imas Sense 7 UI u AROMI :)
Nesto ovako:
uploadfromtaptalk1463436732266.jpg

Znam to, isto kao sa sense 7, ali kad će guram ovaj polu Google fazon.. Jel ni na 10 ne može da se menja?

Nisam siguran da moze, jedino pomocu System tuner-a, ali tu ne mozes da dodajes, samo premestas.

Kakva glupost.. I još jedno glupo pitanje, kako da mi bude pločica sa slikom, meni uvek bude ono default sa email adresom i to je to

Moras u users da udjes i promenis sliku ili ime. Users je obicno u settings. Iskljucen je po defaultu na sense stock romovima. Custom ima tu opciju :)

Probao neko JW + ElementalX 7.00?

Poslednja izmena:
Ja stock sve

1. Ovo iskljucite:
f6054f36915c5f7d700942776cfa9a35.jpg
Ubija app u pozadini.

2. Miracast jos uvek ne radi
fc8319b31f03effad2f0eb65590b4b4b.jpg

3. Backup nije 100% kao na HTC 10
2aced979c1fc10d3d9b7de0544ea470e.jpg

4. Nepotrebne Sense 7 aplikacije. Treba da stavi opciju dok se flesuje Sense 7 ili Google app kao check box. Bilo bi dobro :)

Za bekap sam video da treba da obrises htcBackup reset app u system/app, I biće kao i meni.. Meni ode 10 % preko noći, mnogo je to, za manje od 7 sati, oko pola 1 do pola 8

Aha, znaci to treba da se obrise. Kakav port :) Drain za sada nisam imao. Nista specijalno brzi od Sense 7.

Meni standardno preko noći ako se ne puni, i na 7.. Jel ti upaljen bekap? Ne znam koja App troši onda ako nije bekap

Gasim backup, vidim da na Bench-u ljudi imaju problem sa tim bekapom, pa sam ga i ja ugasio, a i ne treba mi nesto.

Nego u bootloader kad udjes... Sta ti pise pod OS(par linija ispod S-ON), meni ne pise 6.16.708.1 vise, vec crtica jedna :D

Probacu i ja večeras s ugasenim.. Sad ću ti javim ovo.
Edit: piše mi 6.13.1020.4

Poslednja izmena:
Hvala. Izgubila se main verzija kod mene. Meni pise samo crtica, tj. "-"

Pobrljavila neka particija, sigurno.

Poslednja izmena:
Ma šta te briga, dok radi dobro

I to sto kazes, ostavicu JW+ElementalX posto dobro radi :)

Dobro vece dobri ljudi. Posto mi je ovaj telefon usao u uzi izbor i vec duze vreme planiram da ga kupim,interesuje me kakvi su utisci? Ne mogu sve da procitam,tema je suvise opsirna,pa ne zamerite. Malo ima odgovora na moje pitanje,rastrkani su na ovih 382 stranice,pa ako bi neko ko duze koristi ovaj telefon bio ljubazan da sve to sumira? :)

Zadovoljan telefonom, podrska sjajna, ne kao na nexus-u. Fluidan UI, ne kao stock android ui, ali je dobar. Kamera nista specijalno.

Sta te konkretno interesuje?

Radi jw lepo sad.

Smanjio sam na 120 app pri dizanju sistema.

Posle sam instalirao svoje app i sve radi dobro.

Baterija dosta duze za sad.

Zadovoljan telefonom, podrska sjajna, ne kao na nexus-u. Fluidan UI, ne kao stock android ui, ali je dobar. Kamera nista specijalno.

Sta te konkretno interesuje?

Hvala na odgovoru :) Interesuje me kakva mu je kamera u uslovima manje osvetljenosti? Isto tako me zanima kakva je baterija uz intenzivno koriscenje? Imao sam pre odredjenog vremena M7 i odlicno mi se pokazao,pa me zanima sta mu je unapredjeno u odnosu na taj model?

Kamera ista samo bez OIS. Ostalo sve po malo bolje. Baterija za 30% bolja od M7

Jaci SoC, bolja baterija, Android MM. Display nesto bolji. Vidi se napredak. Unapredjen je audio output, nesto glasniji zvucnici itd.

Ako koristis dosta kameru, zaobidji ovaj model. Da ima bolju kameru, bio bi verovatno najkompletniji non-phablet, telefon 2014. godine.

Zaljubio sam se u HTC zbog M7. Mnogo lepo je radio,posle toga mi je jedino Sony bio priblizan njemu,ali je ipak kvalitet izrade iznad svih. Taj plemeniti metal u rukama rezultira mnogo dobar osecaj :)

Ako ti kamera nije prioritet nema razloga da ne pazaris M8. Kao sto si i sam rekao izrada je vrhunska, zvucnici, veoma fluidan rad, odlican display.

Xperia Z2

Vrh Dno