Šta je novo?

HTC One M8

I taj 1.30 update. pohvalise na HTC 10.

Kakav update sense-a?

Pa pomenu neko sense home update sa onim fanki rasporedom bez ikonica.. Ili je to patka bila..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Sense 7 home update-ovan, mislio je da je taj sa HTC 10 :)

Moram da pohvalim oca.
Lik nema veze sa telefonima, ali je odlucio da otvori bratov m7 i ocisti mikrofon i zvucnik malo jer je provalio yt pa je gledao kako sta. Otvorio je fon, ocistio sve i vratio kao da nista nije dirano. Sad se nameracio na moj m8, drzim fon u dzepu i plasim se da ga ne zaboravim kuci slucajno :D

Haha, bravo, bravo! [emoji106] [emoji106] [emoji1]

Video sam na yt kako otvara karticom M7. Nisu oni mnogo teski za rasklapanje, koliko neki misle.

Ima da pazarim m7 kao backup telefon, savršenstvo od smartphonea što se tiče dizajna :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Bolje crveni M8 [emoji1]

Ima da pazarim m7 kao backup telefon, savršenstvo od smartphonea što se tiče dizajna :D

Plavi m7 jos uvek najlepsi telefon ubedljivo..

On je otvarao sa rengenskim snimkom i trzalicom od gitare.. Sledeci poduhvat mu je menjanje mikrofona jer je bratu ******, vrlo lose se cuje.. A pokusace kaze i kameru da zameni, kaze ima da se vidi kako covek radi na yt,,,

Samo ja da sacuvam moj m8 od njega i srecan sam. Kaze dok budes spavao ima da ga uzmem rastavim i ostavim na stolu da se slogiras,, Obecao sam mu tuzbu u iznosu od 500e za dusevnu bol i telefon :D

Plavi m7 jos uvek najlepsi telefon ubedljivo..

On je otvarao sa rengenskim snimkom i trzalicom od gitare.. Sledeci poduhvat mu je menjanje mikrofona jer je bratu ******, vrlo lose se cuje.. A pokusace kaze i kameru da zameni, kaze ima da se vidi kako covek radi na yt,,,

Samo ja da sacuvam moj m8 od njega i srecan sam. Kaze dok budes spavao ima da ga uzmem rastavim i ostavim na stolu da se slogiras,, Obecao sam mu tuzbu u iznosu od 500e za dusevnu bol i telefon :D
Drug prodaje plavi m7, za 100e mi rece. Dobro ocuvan.

Sent from my m8 using Tapatalk

Drug prodaje plavi m7, za 100e mi rece. Dobro ocuvan.

Чек, јел ме ложиш? Реци ми молим те које фалинке има? Много сам озбиљан купац! Тачно ћу га узети да га гледам само..

Чек, јел ме ложиш? Реци ми молим те које фалинке има? Много сам озбиљан купац! Тачно ћу га узети да га гледам само..

Bootloader relocked(mozda moze opet da se otkljuca), 4.4.2. Javicu sutra, nadam se da nije prodao.

Bootloader relocked(mozda moze opet da se otkljuca), 4.4.2. Javicu sutra, nadam se da nije prodao.

Који је cid? Мсм јел може да иде на lp или mm шта ли је већ? Тј да ли могу да се играм са romovima. То се распитај.. Камера љубичаста? Како ради звучник и микрофон? То би било то.

Javljam sve za m7 kasnije.
RR stock sve.
40fc7fa4647e4017e52f6c74d8b363e3.jpg

Šta je rr? Inace bi pored s7 opet birao m8... [emoji2]

Al ovde ga je odrado S7, logicno. I kesira bas dobro.

Da, nekako cvrsce, robusnije deluje M8. :)

ResurrectionRemix, cm based rom. Ovo je sa Team M8 kernelom.

Šta je rr? Inace bi pored s7 opet birao m8... [emoji2]

Rom, cmte(baziran na cyanogenmod-u). Dobar je i s7, zavisi ko sta voli :D

Trebao si GPE, kakav CM :D

Ma sve je to bzvz naspram sense-a[emoji2]

Који је cid? Мсм јел може да иде на lp или mm шта ли је већ? Тј да ли могу да се играм са romovima. То се распитај.. Камера љубичаста? Како ради звучник и микрофон? То би било то.

Prodato :(, i meni zao hahaha.

Kako zašto?

Visa sila;)...uzeo ga sin. Svideo mu se zvuk u slusalicama, a ja posto muziku ne slusam, sta cu:)... dao mu telefon i sad trazim sebi da kupim M7(nemam vise novaca za M8). Trenutno koristim S5 mini, koji bih dao supruzi, a njen S4 mini bih prodao.

Vredi li uzeti M7 za nekih 120-130€? ima ih par komada na KP kao novi. Rutovao bih ga i stavio MM(ako ima neki dobar custom rom za njega).

Imaš marinko dobre na kp, baš sam gledao juče, vidi samo da budu novijeg datuma proizvodnje, zbog ljubičaste kamere

Zile, prodao je on u cugu Note 3(izraubovao ga je samo tako...), kad god je isao u skolu ili u grad, samo sam cekao da kad se vrati, kaze ispao mi je...ali eto nije...bar ja da znam :trust:

Nisam ni mislio zvanicni, bilo koji kuvani...samo da mu sve normalno radi...de ne bude radi mu ovo, a ne radi ono...

Nikola, da video sam. U pregovorima sam sa dvojicom prodavaca oko cene, oba su kao novi u ful pakovanju i sto je vazno imaju slusalice originalne(koje cu sinu dati, jer ni jedne do sad nije koristio duze od par meseci, sve mu se pokvare).

Sto se tice kamere, to mi nije toliko vazno, mada sam ih pitao za taj problem i kazu da su ok(e sad, da li je to tako ili ne)? Videcemo.

PS: nadam se vasoj pomoci oko rutovanja i flesovanja :)

Vrh Dno