Šta je novo?

HTC One M8

Joj bre, uvek radis neki nepostojeci korak :) Nista ne brisi, ostavi kako je bilo, samo dodatno ubaci htc_fastboot.

Obican fastboot ti sluzi da u udjes u RUU mod. htc_fastboot je za flesovanje RUU.zip.

Poslednja izmena:
Nešto se pozitivno desava....ovako nije bili ni jednom....izgleda da je to...to....☺

Čekamo. ..radi i dalje...

Poslednja izmena:
a56a83100abfa8ff8142b224f37ba6d8.jpg

Da, trebalo bi tako. Proces flesovanja. Znaci prolazi komanda, super.

I samo jednom flesuj RUU, nije potrebno 2 puta. :)

Kad zavrsi to flesovanje samo kucaj fastboot reboot-bootloader i udji u recovery i uradi wipe data i cache za svaki slucaj.

Poslednja izmena:
Završeno, [emoji2]

Hvla puno svima na pomoći, a naročito Ziletu kome nije bilo teško da me istrpi u mom ne znanju materije i da utroši svoje vreme na pisanje.

Ovo je već drugi put da mi Žile pomaže(pomogao mi je u flešovanju S2, koji kod ćerke radi svršeno još uvek). Živ i zdrav bio! Naravno i svi ostali članovi foruma.

HRISTOS VOSKRESE!

uploadfromtaptalk1462102166965.jpg

Е баш ми је драго због тебе.. Ваистину Васкрсе! Срећан празник

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Svaka čast ziletu, sad ćeš videti da nema bolji rom od tog trenutnog, eventualno uz root za reklame i bloat..

Rutovacu ga svakako(bas zbog reklama i tih nepotrebnih HTC aplikacija), cim izadje iz garancije( 1. Avgusta). Mogu vam reci da mi se ovo majstorisanje bas "osladilo";)

Završeno, [emoji2]

Hvla puno svima na pomoći, a naročito Ziletu kome nije bilo teško da me istrpi u mom ne znanju materije i da utroši svoje vreme na pisanje.

Ovo je već drugi put da mi Žile pomaže(pomogao mi je u flešovanju S2, koji kod ćerke radi svršeno još uvek). Živ i zdrav bio! Naravno i svi ostali članovi foruma.

HRISTOS VOSKRESE!

Pogledajte prilog 199250

Svaka cast :)

Ja preko tw. mogu samo install i to je to?

Da vratim na stock.

@marinko98 Opa uspelo je. Uzivaj sada u masini, izradi, Sense-u. Znam da imas mali problem sa sluhom, nadam se da ce M8 ispuniti sva ocekivanja. S2 jos uvek u upotrebi, drago mi je sto sam ovo procitao.

Btw. Vaistinu Voskrese. :)

@Dzoni86bgd ili dzonininja :D , mozes da vratis preko TWRP samo onaj TWRP Backup. RUU flesujes pomocu fastboot-a, tj. pomocu htc_fastboot-a, potreban je RELOCKED ili LOCKED Bootloader i brise sve sa telefona.

Ako imas UNLOCKED bootloader i ubacen TWRP, samo uradi restore backup-a u twrp za tvoju verziju telefona. Tako je najbolje :)

LeeDroid :) Nisam video bolji sysstem usage, bolje od stock-a. Verovatno ona Boost HTC aplikacija pomaze, ali zato ne moze da popuni do kraja memoriju iako ima 100-200mb vise. Sve u svemu dobar rom.

Prilozi

• Screenshot_20160501-153342.png
    Screenshot_20160501-153342.png
    95.5 KB · Pregleda: 95
  • Screenshot_20160501-153359.png
    Screenshot_20160501-153359.png
    245 KB · Pregleda: 98
  • Screenshot_20160501-153411.png
    Screenshot_20160501-153411.png
    137.1 KB · Pregleda: 86
  • Screenshot_20160501-155839.png
    Screenshot_20160501-155839.png
    186.1 KB · Pregleda: 99
Poslednja izmena:
@marinko98 Opa uspelo je. Uzivaj sada u masini, izradi, Sense-u. Znam da imas mali problem sa sluhom, nadam se da ce M8 ispuniti sva ocekivanja. S2 jos uvek u upotrebi, drago mi je sto sam ovo procitao.

Btw. Vaistinu Voskrese. :)

@Dzoni86bgd ili dzonininja :D , mozes da vratis preko TWRP samo onaj TWRP Backup. RUU flesujes pomocu fastboot-a, tj. pomocu htc_fastboot-a, potreban je RELOCKED ili LOCKED Bootloader i brise sve sa telefona.

Ako imas UNLOCKED bootloader i ubacen TWRP, samo uradi restore backup-a u twrp za tvoju verziju telefona. Tako je najbolje :)

LeeDroid :) Nisam video bolji sysstem usage, bolje od stock-a. Verovatno ona Boost HTC aplikacija pomaze, ali zato ne moze da popuni do kraja memoriju iako ima 100-200mb vise. Sve u svemu dobar rom.

http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/development/rom-leedroid-one-m8-l-v1-0-5-t3019102

To je ovo?

Backup sam prebacio na komp.

Nekad hoce, nekad nece da ga otvori posle na telefonu.

Poslednja izmena:
Svaka čast ziletu, sad ćeš videti da nema bolji rom od tog trenutnog, eventualno uz root za reklame i bloat..

Probaj Lee. Otvara sve u trenutku, da ne poverujes.

@Creative_X je postavio ispravan link :) Imas tu detaljno uputstvo, samo isprati svaki korak i bice super. ;)

Zamenih Nexus 5x za crveni M8. Na njemu je 4.4, sa Verizon je mreze, bez ijedne Verizon aplikacije. Vidim da je Locked i S-ON. Kada udjem na software info, ne postoji opcija check for update. Ni htc sync mi ne nudi update na racunaru. Ima neko ideju kako da ga update-ujem? Ne bih jos uvek na custom rom, uzeleo sam se sense-a pa bih bio jos par dana na stock-u...

Dobrodosao :)

Tako sto ces flesovati RUU za tvoj CID i MID.

Daj nam malo vise informacija sa
fastboot getvar all komandom :)
Koja ti je software verzija?

I da li imas mrezu? To su CDMA telefoni, a verovatno su i zakljucani.

Moja greska, S-OFF je. Mreza radi, hvata i 2g i 3g, sve je ok sto se nje tice. Casature.PNGScreenshot_2016-05-02-17-09-06.png

Onda otkljucaj bootloader, menjaj CID i sta sve jos treba i predji na bilo sta sto nije verizon, sto je world wide

Covece... Koji si ti srecnik. Jos imas i superCID :D Mozes da flesujes sta hoces.

Moracu da pogledam na xda detaljnije, verovatno treba MID da se promeni za WWE 401 verziju, pa nju da flesujes :)

Ја сам на мом на време урадио s-off, шта год пожелим да му радим :D

Samo da napisem. Ne moze international RUU na Verizon. Problem je sto ce brikovati radio, Verizon telefon je CDMA.

Dobra stvar je sto ovde mozes da koristis GSM 2G/3G.

The PunisheR, sa SuperCID mozes bilo koji RUU da flesujes, samo menjas MID i sve super?

Samo da napisem. Ne moze international RUU na Verizon. Problem je sto ce brikovati radio, Verizon telefon je CDMA.

The PunisheR, sa SuperCID mozes bilo koji RUU da flesujes, samo menjas MID i sve super?
Mislim da je najbolje da flesuje verizon 5.0.1 RUU pa onda ota na 6.0.

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Zbog cega? Valjda moze odmah na 6.0? S-OFF je.

Zbog cega? Valjda moze odmah na 6.0? S-OFF je.
Ne znam, zbog radio-a, neki lik je flesnuo 6.0 wwe na verizon ili tako nesto, i brikovao signal. Ima na xda sigurno nesto.

Dobro wwe, to sam nasao, ja hocu da mu prosledim Verizon RUU, ne 401, jer kao sto rekoh ne moze. ckpv5 napisao da je brick radia siguran sa wwe ruu.

Znaci, mislis da je bolje da mu dam 5.0.1 RUU?

Dobro wwe, to sam nasao, ja hocu da mu prosledim Verizon RUU, ne 401, jer kao sto rekoh ne moze. ckpv5 napisao da je brick radia siguran sa wwe ruu.

Znaci, mislis da je bolje da mu dam 5.0.1 RUU?
Pa da, vec ima i proveren je. Posle lagano 6.0 ota i to je to.

Баш тако, нема који ром нисам стављао, свашта нешто.. Промениш комплет порекло телефона, у једном тренутку нисам имао представу одакле је и који су подразумевани параметри фона.. Све пролази глатко ако све лепо припремиш кад има s-off. Откључавање за све мреже ми је баш много лако одрадио, један фајлић у sd card, рестарт фона у bootloader и за 2 мин је фон заувек одкључан..

И много је добро што вратиш све на старо ако ти треба гаранција мекано..

Vrh Dno