Šta je novo?

HTC One M8

Moze Dzoni, sto da ne, sve moze. Samo vidi da li ti odgovara RUU.zip posto je ovo za Evropsku internacionalnu 401 verziju.

HTC 10 port ruzan, bolje da su stavili cist android :)

Ako je systemless tim pre, samo zameni boot.img i opravio si ga

Probao drugu metodu iz Žilet ovog upustva i evo rezultata...tako stoji već 10"

uploadfromtaptalk1462026628929.jpg

Skinuo si RUU_M8_UL_M60_SENSE70_MR_HTC_Europe_WWE_6.12.401.4_0p6bdiag.zip i preimenovao u 0p6bdiag.zip i stavio na root sd kartice?

Ako je systemless tim pre, samo zameni boot.img i opravio si ga

U pravu si. Udjem u backup i imam sta da vidim. Kako je ovo moguce, 100% sam siguran da nisam wipe system i data. Koristis stock, ubacis samo twrp, flesujes superSU i elementalx(nikakav wipe) i reboot samo. I kako da ti obrise system?! Wtf HTC.
Zbogom Viber bez backup opcije, poruke, aplikacije, podesavanja.

@Dzoni86bgd Da, kada nije optimizovan kao Sense 7 official. Sto je najgore poceli su hibride da prave, a samo jedan jedini HTC 10 port.

Sto se vracanja na stock tice... Ipak ti savetujem TWRP backup, nemoj sa RUU da se zazas, neka ga otkljucan bootloader.

Prilozi

• Screenshot_2016-04-30-16-53-17.png
    Screenshot_2016-04-30-16-53-17.png
    115.4 KB · Pregleda: 50
Poslednja izmena:
Ajde ajde, ne kukaj, ko čuva viber još uvek, ni wapp mi na kraju krajeva ne treba.. Ostalo i razumem.. A inace meni ovaj 10 port drži bolne bateriju, preko noći ništa, na stocku preko 10,15 posto ode, sumnjam na onaj bekap da mu ne da da spava..

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Naravno, sve po upustvu...kartica je bila iz drugog telefona i samo sam(bez formatiranja) izbrisao sve sa nje. Mozda bi trebalo da je formatiram u M8(ako mi dozvoli, posto non stop izlazi Sense Home prestao da radi i posalji report...)?

Pa je l' te pita da li hoces taj zip da flesujes?

Probaj prvu metodu.

1. Taj RUU_M8_UL_M60_SENSE70_MR_HTC_Europe_WWE_6.12.401.4 _0p6bdiag.zip preimenuj u RUU.zip
2. Smesti ga u M8\AndroidSDK folder, tj. tamo gde je adb fajl.
3. Upali telefon i povezi ga sa PC
4. Kucaj adb reboot bootloader. Ugasice se i uci ce u bootloader. Ili drugi nacin ako je ugasen, drzi power+vol down.
5. Kad udje u bootloader, kucaj fastboot oem rebootRUU
6. Sacekaj, uci ce u RUU mod.(Crn ekran sa HTC logo-om)
7. Onda kucaj fastboot flash zip RUU.zip
*Ispisace ti poruku: FAILED (remote: 90 hboot pre-update! please flush image again immediately)
*RUU mode will reboot,
*Now run the same command again,
8. Ponovo ukucaj fastboot flash zip RUU.zip
9. Pa kad zavrsi, ukucaj fastboot reboot-bootloader
10. Kada udje u bootloader, selektuj HBOOT
11. Onda selektuj RECOVERY.
12. Izbacice ti crveni trougao. Zadrzi power+volume up i brzo pusti volume up(dok pustas volume up, power sve vreme drzis) dugme.
13. Izaberi wipe data/factory reset, pa Yes
14. Izaberi wipe cache partition
15. Reboot system

Probaj ovako.

Poslednja izmena:
Aj probaj, nadam se da je malo jasnije na Srpskom.

Ajde ajde, ne kukaj, ko čuva viber još uvek, ni wapp mi na kraju krajeva ne treba.. Ostalo i razumem.. A inace meni ovaj 10 port drži bolne bateriju, preko noći ništa, na stocku preko 10,15 posto ode, sumnjam na onaj bekap da mu ne da da spava..

Dobro preterao sam. Tu aplikaciju ne gotivim. Ali opet treba ganjam druge glupe aplikacije koje sam imao. Flesujes SuperSU i zezne ti particije, heh divota.

Uvece uvek ide na punjenje telefon, stock mi nikad nije imao zestok idle drain. Fora je sto kod ovog porta jede nenormalno dok je screen on.

Aj probaj, nadam se da je malo jasnije na Srpskom.

Dobro preterao sam. Tu aplikaciju ne gotivim. Ali opet treba ganjam druge glupe aplikacije koje sam imao. Flesujes SuperSU i zezne ti particije, heh divota.

Uvece uvek ide na punjenje telefon, stock mi nikad nije imao zestok idle drain. Fora je sto kod ovog porta jede nenormalno dok je screen on.
Primetio sam, na 630 je bolji signal(napisao sam na xda sa drugog profila), evo gde sam imao 2 crte sad imam pun signal wifi-a, ali baterija je bila bolja na 620.

Ja sam za sada primetio samo bateriju jer ga sinoć nisam stavio na punjac.. Sta je kameri?

Nesto su budzili opasno, neki A9 i drajveri i libovi. Nisam strucnjak za to, ali M8 kamera je radila bolje.

senseye14 super za signal onda :) Probacu taj novi build, ali prvo da ozivim telefon.

Nesto su budzili opasno, neki A9 i drajveri i libovi. Nisam strucnjak za to, ali M8 kamera je radila bolje.

senseye14 super za signal onda :) Probacu taj novi build, ali prvo da ozivim telefon.

Imas dve da biras i obe su :).

Vracam na fabricki 99%.. samo obrisem one htc gluposti i to je to.

Radi odlicno.

Ovde jeste bolje radi 4g, nesto je brzi, jaci je zvuk ali ume da zazuji.

Poslednja izmena:

Sad cu caskom da zipujem dobru kameru.

Nece...sve bude u redu dok treba da selektujem RECOVERY(jednostavno ne stignem da ga selektujem), cim selektujem HBOOT odmah prebaci na ono gde pise nema gift fajla, loading, checking i tako stoji.

Izvadi sd karticu pa probaj, mozda koci onaj zip na sd kartici pa proverava.

Sense home je laucher, factory reset bi trebalo da resi problem. Al' posto si radio reset iz recovery onda je do sistema. Probaj opet RUU.zip pa javi :)

Poslednja izmena:

Druze u AndroidSDK folderu treba da bude RUU.zip Proveri naziv tog zip fajla. Moras tacno da uneses u cmd naziv fajla sa zip ekstenzijom, ako je ruu.zip tako onda upisi. Proveri da nije RUU.zip.zip i tako slicno. Samo preimenuj u RUU, ne u RUU.zip.

Slikaj mi sve unutar AndroidSDK foldera. 100% je do naziva.

Poslednja izmena:
Evo ga...

uploadfromtaptalk1462035602245.jpg

Sta znaci ta maksimalna veličina download 18******** na predhodnoj slici sto sam postavio?

Poslednja izmena:
Verovatno maksimalna velicina fajla koji mozes flesovati preko fastboot.

Aj ovako, ukucaj

fastboot erase cache

Pa probaj opet sa ostalim komandama.

@Dzoni86bgd Nije mu otkljucan bootloader, a i ne bi da izgubi garanciju, ***.

Poslednja izmena:
Verovatno maksimalna velicina fajla koji mozes flesovati preko fastboot.

Aj ovako, ukucaj

fastboot erase cache

Pa probaj opet sa ostalim komandama.

@Dzoni86bgd Nije mu otkljucan bootloader, a i ne bi da izgubi garanciju, ***.

axa ok :(.

A od kad mu se to desava?

Malo je cudno...

Moze neko okaci stock kernel.

Trazim na xda vec pola sata.

Za M naravno.

Poslednja izmena:
A desava mu se jos od kada je kupio telefon. Od skoro verovatno.l

Ma nema ko da postavi stock, nisam ni nasao. Vrati system i boot iz stock twrp backup-a i imaces stock kernel.

Poslednja izmena:
Vrh Dno