Šta je novo?

HTC One M8

Da, da, to mi je trebalo, hvala :) .

Na slici ima 3.31.512.2. To je kitkat a u getvar all ima:

main-version: 4.21.512.4
modelid: 0P6B20000
cidnum: 11111111

Ima Lollipop firmware? Neko je cackao ovaj telefon, nije SKU od Verizon-a. trebalo bi da pise 4.x.651.x. MID i CID su dobri za verizon.

Uhuhuh... Neko je cackao ovde nesto.

EDIT: @Imotep95 http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/help/ruu-bluegrass-cellular-variant-t2922638 U pitanju je bluegrass verzija. Ako flesuje i Verizon RUU imace i sa njom brick.

Poslednja izmena:
Aj' ako neko zna, neka pomogne.

Ima 4.21 Lollipop firmware i stock KK 3.31 rom.
S-OFF/LOCKED BL/SuperCID, Dobar MID

Ne nudi mu OTA na 5.0. Nismo sigurni za verziju stock recovery-a. To ne znamo kako da vidimo? @imotep95 ?

Izgleda da je neki lik radio preko TWRP downgrade na KK, vratio stock recovery(ne znam koji?! LP ili KK), zakljucao bootloader i tako ostavio.

Verizon RUU nikako, razlikuje se firmware.

Prilozi

• индекс2.jpg
    индекс2.jpg
    211.8 KB · Pregleda: 71
  • индекс3.jpg
    индекс3.jpg
    239.1 KB · Pregleda: 68

Ne nudi mu OTA na 5.0. Nismo sigurni za verziju stock recovery-a. To ne znamo kako da vidimo? @imotep95 ?

Izgleda da je neki lik radio preko TWRP downgrade na KK, vratio stock recovery(ne znam koji?! LP ili KK), zakljucao bootloader i tako ostavio.

Moze li da se otkljuca bootloader nekako?? Vidim da je recovery 5.0.1 i to mislim da je GPE

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam ono uputstvo, moze.

Evo OTA 5.0.1 zip error

Prilozi

• asdf.jpg
    asdf.jpg
    210.5 KB · Pregleda: 58
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Izvdajeno... Moze flash fastboot flash recovery.img sa LOCKED BL?

Aj poslace ti Nikola ili bilo ko PM, da udjes na wapp chat.

Poslednja izmena:
Skidam kapu HTC-u za audio output. Od skoro koristim AKG K545 (pre toga K495NC, K480NC) i ne verujem koji je praznik za usi. Verujem da ce na desetki da bude jos bolje.

Hvala @Imotep95 i @Zile995 na ogromnoj pomoći , zaista ste izvanredni... Uspešno smo stavili JW 6.2 na crveni m8!

Na 10 i jeste bolje, pratim na xda sta pisu dev-ovi. A taj output na M8 moze biti jos bolji, ako se podesi sa Harman Kardon modom/ Viper4Android i output amplifierom. Za one koji vole da eksperimentisu, i JBL je dobar. :)

Da javim, resili smo najjednostavnije problem ubacivanjem JW rom-a, posle par h zezanja sa recovery i OTA.zip i losim backup-om. Hvala svima koji su ucestvovali, @Imotep95, @Nikola1994... @dovedan uzivaj ;)

Poslednja izmena:
Hvala puno @imotep95 i @Zile995! Momci su se vise od 4 sata cimali sa nama da namestimo ovu komplikaciju od softvera, bez njih bih verovatno imao crvenu ciglu sad

Имамо одличну подршку овде у овој теми..

Иначе има друг HTC Desire 816G dual sim. Пише на нету да има апдејт на 5.0 али њему не проналази ништа.. Јел има неки ruu за тај фон да ме упутите?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

@The PunisheR jesi li uradio root na njemu?Ako je nesto cackao vrati stock recovery i probaj vrati tel na fabricka podesavanja.Ako posle toga ne pronadje update onda probaj sa RUU.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

@The PunisheR jesi li uradio root na njemu?Ako je nesto cackao vrati stock recovery i probaj vrati tel na fabricka podesavanja.Ako posle toga ne pronadje update onda probaj sa RUU.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Не, не. Фон је "out of box".. Није ништа дирано....

Ja nemam update

Svi na JW HTC 10 port :D !
Имамо одличну подршку овде у овој теми..

Иначе има друг HTC Desire 816G dual sim. Пише на нету да има апдејт на 5.0 али њему не проналази ништа.. Јел има неки ruu за тај фон да ме упутите?

Kad ima najbolju podrsku na xda, ne racunajuci Nexus :)

Trazio sam za ovaj G model. MTK druze, samo jedan firmware.zip koji popravlja wifi na LP-u. Na S-ON ne bih probao, a za S-OFF da ne pricam :)

Neka ga tako, sta 5.0.1 moze da mu donese, kad KK leti.

Svi na JW HTC 10 port :D !

Kad ima najbolju podrsku na xda, ne racunajuci Nexus :)

Trazio sam za ovaj G model. MTK druze, samo jedan firmware.zip koji popravlja wifi na LP-u. Na S-ON ne bih probao, a za S-OFF da ne pricam :)

Neka ga tako, sta 5.0.1 moze da mu donese, kad KK leti.
Каже друг сморио га...

Lee je tata, samo stancuje verzije, neku sitnicu zezne, a drugo popravi :D

I jel bolji JW, ja nisam primetio neku razliku u brzini, oba su slična po tome..
I sta bi sa update-om sensa

Pa sredili su CPU freq, ne zabada vise. 6.2.0 konkretno. Probacu 6.3 cim stignem.

6.3.0 je rebase, posle update-a desetke

Vrh Dno