Šta je novo?

HTC One M8

Sve je to slicno :D

Čudi me da imotep ne koristi sd kernel, svoje gore list, nego elemental [emoji2] čekam par dana da vidim kakva je baterija, ako je bolja, ili ista, ostaće umesto stock-a
Ma koristim uvek SD, slicni su, samo ovaj ima malo drugacije tweak-ove.

E evo danas probah asphalt, jer je to jedina igra koju igram, secka ***, kao i elemental, kada se nadje više kola u kadru, oseća se vidno, na stocku nikada.. Jel ima neka fora, isto je i na elementalu bilo.

E evo danas probah asphalt, jer je to jedina igra koju igram, secka ***, kao i elemental, kada se nadje više kola u kadru, oseća se vidno, na stocku nikada.. Jel ima neka fora, isto je i na elementalu bilo.
Stavi governor na performance u bilo kojoj aplikaciji za kernel(kernel adiutor je najbolji free). Al vrati kad zavrsis igranje xD

Poslednja izmena:
Da, sad videh da si promenio post.. E zato je stock mama, džabe što 5 stvari radi trunku bolje kad je gori u nekim stvarima.. [emoji4]

Nista, aj sad stock opet :D

Pa videću prvo d a li osetim da duže traje baterija, ako ne, šta cu, smara me, nema šanse da menjam svaki put guvernalu[emoji2]

Odmah da ti kazem... Menjaj :D

Koliko flesujete pomislio bi covek da to nikako ne radi na stock romu. :D
Радио је мој на stock - u, пре једно годину дана да се не лажемо..

Не играм игрице тако да ми sd кернел одговара..

cat /proc/last_kmsg | grep panel

Da vidite koji panel imate. Sharp-ov sto bolje. Meni ne moze da pronadje last_kmsg sa SD kernelom.

U moru priče o kernelima i romovima, jedno obično pitanje - ostaje li sve na telefonu updejtom na 6.0? Mislim pre svega na poruke, call log, pa i aplikacije?
Ako treba sve da bekapujem, pa ponovo da instaliram ostajem na petici :wall:

Poslednja izmena:
Ostaje ti sve ako ne radis factory reset posle 6.0. Skini OTA i instaliraj slobodno.

Meni je posle OTA na 6 izbacivao neke greske prilikom paljenja i lose je radio, onda sam odradio reset, sve se obrisalo sa telefona, ali sada radi bas super i bez ikakvih problema vec par nedelja!

Meni je posle apdejta na 6.0 sve radilo ok. Imao sam u planu da posle apdejta uradim bekap pa fabrički reset, ali sam odustao pošto je sve ok.

Jedini problem mi je pravila Peel Smart Remote (ili ja nisam umeo da se snađem) pa sam je disejblovao da se ne glupira.

Meni je zapao LG panel.
5.0-inch LG NT35595 FULL HD (LG + NovaTek)
Hladnija je bela boja. Na nekim panelima je zuckasta.

Sacekaj kernel source za Sense. Ovo su samo prepravili GPE 6.0 kernel da radi na Sense-u. Btw. losiji je gaming na GPE-u, pa zakljuci kako rade odredjene igre na Sense-u sa GPE 6.0 kernelom :

Ma koristim uvek SD, slicni su, samo ovaj ima malo drugacije tweak-ove.

Nesto ne radi kako treba Aroma instalacija u SkyDragon-u.

1. Flesovao je xposed, a nisam stiklirao(tako je i pisalo u instalaciji, a i u nekim sistemskim folderima sam nasao xposed fajlove)

2. Obrisao mi je i neke aplikacije koje nisam stiklirao(npr. Youtube) 100% sam siguran, radio sam 2 put.

Poslednja izmena:
Kako se traži to tačno, da ti recem i ja?

Jel to kucam negde, ili ne to adresa da nadjem, ili da kuglu vadim, pasulj potopim? [emoji2]

U terminal emulator-u :)

Pa kako si našao, ne može sa sd kernelom, i meni piše?

Sa ElementalX-om :)

E ostaješ uskraćen za info koji mi je ekran [emoji23]

Ne mogu ovaj LG da pronadjem na panelook-u. :D

Imotep, koliko se stock Sense MM kernel razlikuje od GPE MM kernela?

Npr. ne razumem, na koju foru GPE kernel prepoznaje ovaj S801AC CPU, max freq i odredjene drajvere, kada je pisan za stock 2.3Ghz CPU verziju telefona(GPE verzija)...

Imotep, koliko se stock Sense MM kernel razlikuje od GPE MM kernela?

Npr. ne razumem, na koju foru GPE kernel prepoznaje ovaj S801AC CPU, max freq i odredjene drajvere, kada je pisan za stock 2.3Ghz CPU verziju telefona(GPE verzija)...
Nema razlike, drajveri su identicni, moze da se flesne gpe mm na sense mm. Wlan je drugaciji, ali lako se sredi, ubaci se gpe modul i to je to.. Koliko je max cpu za stock mm gpe? 2.3 ili 2.5?

Poslednja izmena:
Stock je sigurno 2.3GHz. S801AB. Meni je na GPE-u 2.5GHz, ja stvarno ne znam na koju foru prepoznaje drajvere za AC i max clock, posto GPE verovatno nije pravljen za Azijske verzije.

Stock je sigurno 2.3GHz. S801AB. Meni je na GPE-u 2.5GHz, ja stvarno ne znam na koju foru prepoznaje drajvere za AC i max clock, posto GPE verovatno nije pravljen za Azijske verzije.
Elemental i sd kernel podrzavaju sve verzije m8(osim cdma, mozda i moze ali bice restartovanja 100%) s801xx, video sam listu, podugacka je.

Hvala puno za info. Da li su pre postojale razlike izmedju GPE i Sense kernela? :)

A za sense nije izbacio source kod.. Prosle godine je izasao negde krajem januara.

Hvala puno za info. Da li su pre postojale razlike izmedju GPE i Sense kernela? :)

A za sense nije izbacio source kod.. Prosle godine je izasao negde krajem januara.
Ne znam za pre stvarno, ali nikad nisu kasnili ovoliko sa sense kodom, treba samo da zipuju oko 200mb i aploaduju...

Mislim da je izasao source za M9... Videcemo, mozda bude uskoro :)

Nazad
Vrh Dno