Šta je novo?

HTC One M8

Imao i ja to na s4, prilično lepo radio..

MM je pun pogodak za M8. Čak nisam radio ni factory posle dizanja na MM. Planirao sam zamenu M8, ne prodaje mi se sada telefon.

Baterija još bolja posle drugog punjenja. Upaljeno sve, mreža auto 2g/3g, 55min razgovora, gps upaljen (here koristio oko 20-25min), automatika za osvetljenje, fejs, viber + 15-20min video poziva, tri maila, sinhronizacija upaljena... nikakve app za uštedu.

Moram da pohvalim zvuk, on je je još bolji na svim poljima, pogotovo online razgovor preko vibera, glasno, jasno, bolje od klasičnog poziva. Još testiram telefon, za sada najbolji update koji dobio na nekom telefonu, ništa nije pokvario, sve su poboljšanja.

A i taj FB ubija bateriju.
Jos jedna realna slika sa XDA ;)

Poslednja izmena:
Meni se cini kao da je zvuk malo tisi na zvucnicima kad pusti neku pesmu preko dizera ili jutjuba? Kao da su ubacili limiter, ne dozvoljava da pikuje zvuk uopste

Odlican potez htc-a, sad kada su pale cene i uz super 6.0 softver M8 je jos bolja kupovina nego sto je bio, stvarno treba biti hardkor samsung/LG fan pa u okviru budzeta do 300e kupiti S5/G3 umesto M8 ili Z2/3 :D

Imate snimak pa procenite. Sredili su G3 software.

Ma video sam da su sredili G3 softver (red je vala i bio :d) ali opet M8 ima bolji UI, daleko kvalitetnije zvucnike, materijale kucista, kvalitetniji i svetliji IPS panel i sigurno 30% bolju autonomiju. G3 jedino ima bolju kameru i veci ekran ali opet je M8 bolja kupovina.

Poslednja izmena:
Svakako je M8 bolji ali i dalje ne verujem za softver. Videcemo kako radi i kesira posle 300-400h uptime-a.

Pohvalio bih i kvalitet izrade i izdrzljivost na m8, upravo sam za manje od 5 minuta lupio o parket dva puta, malo se samo iskrivo gornji deo i sim kartica ispala, ispravio sam ga i vratio karticu, sve je kako treba sad. Sumnjam da bi neki plastikaner izdrzao to.

Ја мсм да се мени меморијска и сим картице зацементирале у фон колко нису вађење :D
Иначе ја сам одавно презадовољан са м8, још овај апдејт...

Jesi vratio Sense :) ?

Не још, немам времена од посла + испитног рока.. Сл недеље.. Али колико га хвале не може да буде лош..
GPE ми је сасвим одличан, још могу да замислим какав је Sense..

Meni se jako svidja ovaj htc a9, ne znam sto ga napljuvase toliko sem cene, a ne vidoh ni temu za njega

Ja bih ostao na GPE da ne trza pri skrolovanju u odredjenim app i situacijama. Primetim pad fps-a u settings i drawer-u.

Na Sense-u sve podmazano radi, jedino nesto manje kesira, ali ***.
Ne bih menjao GPE realno, ali Sense su odradili odlicno sada.

Balzak, postoji A9 tema na Benchu. Imas i A9 Android 6.0.1 port :D

Poslednja izmena:
Ako sense radi odlicno i ako nisi primetio vece bagove, lag, probleme sa MT-om.. zasto ona ne koristiti Sense? :)
I ja gotivim vanilla android ali pre svega zbog toga kako radi, sve ostalo vezano za taj cist droid mi je pomalo monotono dok su mi Sense/Sony UI mozda i najbolja kombinacija izgleda/funkcija jednog interfejsa i toga kako radi u svakodnevnom koriscenju (iako ne rade dobro kao Nexus ali mislim da ce sa 6.x softverima biti najmanja razlika ikada). Ok, cist android deluje skladnije ali ni ovi nisu za bacanje.. + rade neuporedivo bolje nego pre nekoliko godina. Mada sto se izgleda tice sve moze da se resi launcherima, ikonicama itd.

Poslednja izmena:
Jeste malo monoton, ali bolje kesira... Haha zarazi me Batak :D

Salim se :) Pa kada pogledas, taj GPE nema Sense app za kameru, koja je odlicna, sense galeriju, voice recorder i Sense dialer/music app. Zaista neophodne app, koje odlicno rade.

Znas kako... i Nexus 5 stalno koristim i mogu ti reci da ne primecujem razliku u brzini. Rekao bih da radi jako dobro. Lepse animacije i 10-20% bolji MT ima taj nexus i to je to. Da, i kameru su mu dosta sredili.

Cak i taj Nexus ima delay u odredjenim situacijama. *** nije sve idealno(neoptimizovane app/Android).

Ја користим nova launcher свеједно, и custom иконице.. Тако да ми је то исто, само изглед подешавања и notification bara се разликује..
Вратио бих ја Sense сад, ал немам времена до сл недеље.. Досади све па и gpe - Sense.. Бар мени.. Али видим ја да ћу се дуго задржати на Sense 7 mm...
Недостаје ми htc camera + galerija(имам и овде htc камеру ал није то то) .. Можда мало и dialer иако ми је скроз супер гуглов.. А све остале апликације свеједно користим custom (nova, swiftkey, textra, Google music...)

Poslednja izmena:
Izgleda da mi Google Play Services srcu bateriju..prethodni put kad sam punio je bilo sve ok,izvukao je oko 1d15h sa 5 i nesto sati Active ,po Gsam Monitoru..ali evo sad mi posrkao 25% za 6 sati..ove servise ne mogu da ugasim,mozda evenutalno da im uninstaliram update? Neka ideja?Screenshot_20160124-020001.png

I ja gotivim vanilla android ali pre svega zbog toga kako radi, sve ostalo vezano za taj cist droid mi je pomalo monotono
Slažem se u potpunosti, iz istog razloga gotivim klotaru. Sense mi je otovorio oči kako treba da radi skinovan android, može bez problema da se nosi sa iOS, a lepši je sense i nije dosadan kao iOS, sa dosta više opcija.
Čekam mesecima ovakav telefon sa kamerom veće rezolucije i skenerom otiska, još ni jedan brend nije nije izbacio da kažem to je to, bez kompromisa ima sve, sony je bio blizu, ali ta kamera i sony. Možda M10 ili nexus htc. Nexus htc bi bio pun pogodak, sjajan zvuk i ovi zvičnici, sjajna kamera (neće im googl dati da ubace 4MP), sjajna izrada, nexus podrška, bruka! To fon koji ne mora da se menja dok traje podrška!

Poslednja izmena:
Nece imati Sense nego vanilu :D
Ovo je stvarno best phone 2014 to se sad sa sigurnošću moze reci treba im sad htc m10 da odrade u ovakvom stilu i ne moze da ne prodje dobro i pored toga sto je htc na losem glasu...

Poslednja izmena:
Реално за неки тамо м10 само боља камера, сензор за отисак прста и то је то. Редован и добар апдејт као на м8 и пун погодак.

Verujem da im niko ne zamera sto su preskocili sobzirom kako su odradili 6cu :) iskupili su se, jos su donekle i ispostovali rok i medju prvima pustili MM cini mi se 5. dec jos dev edition :)

Medju prvima od uredjaja iz 2014. godine, ali posle nexusa.
Cak je dobio i pre ovih iz 2015.

Dev/Unlocked je dobio 2.12.2015

Evo da se javim, upravo crkli gestures... Znaci nisu popravili to...

Neverovatno... Mozda je do 1020 verzije?

Ne znam, ali evo ne radi.. Da ne grešim dušu možda jer sam stavio dot view, ali svakako ne bi smeo da ne radi.. Ko zna..

Ne znam, zalio bi se vec neko :)

Posle restarta sve kul.. E, kako si ti vip korisnik Tapatalk, počinju ove reklame opasno da me smaraju !?

Nazad
Vrh Dno