Do recovery-a je 100%. Pise sve ota expect to i to, a ti imas neko ***** koje ja necu da prihvatim [emoji1]Cekaj, mislis da je do 1020.1 recovery-a?
Jao, pa nema 1020.2 bekapovanog recovery-a... Pitao sam ckpv5 gde je .2
Pa na sd karticu ili usb otg, kako nemas bar 1gb mesta na telefonu?evo sad je zabagovao, nasao sam, sta da radim s njim, gde da ga prekopiram, na sd nemam mesta, a da ga otvorim mozda i izvadim recovery? probao da prekopiram u root telefona, zabagovao, ne da mrdne
ne ozbiljno, kako da ga restartujem, ne moze nista?
edit 2: sam se restartovao..
edit3 ; KO ZNA STA SE OVDE DESILO...ide restart, izbacuje milion nekih gresaka...
Prebaci slobodno na internu ceo ota.zip pa na kompu sredi.na telefonu da, na sd nemam... jel moze da se iscupa iz zipa sa telefona direkt na sd recovery.img?
ah, uspeo.. sad retore, pa recovery, pa opet ota, pa svi apdejtovi, veseloooooo samo nek je.. ima da im okacim ovaj recovery, da na naslovnoj xda bude!!
Pa ne treba da udjes u recovery, znaci nece da prihvati taj recovery, kad ga restartujes, stoji crveni trougao?instalirao recovery, stoji telefon i crveni trougao.. sta sad da radim, restartovao sam ga, ali ne mogu da udjem u taj fabricki recovery
Probaj ota sadhaha, jjjooooooj klingtone!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari