Šta je novo?

HTC One M8

da skontao sam, znaci sad kad skine, ostavi ga, iz fastboot-a recovery, pa iz njega supersu, onda nadjem ota i recovery, sacuvam. pa onda prebaci bekap, iz twrp restore, pa iz fasboot recovery, pa tek onda opet da skida ota...?

Cekaj, mislis da je do 1020.1 recovery-a?

Jao, pa nema 1020.2 bekapovanog recovery-a... Pitao sam ckpv5 gde je .2

da brate, zbog 5,6 mb fajla, kojeg nema na xda, ja idem na maraton... ne verujem, da treba verovatno.2 da bude verzija, ali tamo ima samo .1...

Jao, pa nema 1020.2 bekapovanog recovery-a... Pitao sam ckpv5 gde je .2

Ako mislis da ne primas ota zbog pogresnog recovery-a, nema to veze. Ja sam dobijao OTA-e i sa twrp-om. A kad dobijes notifikaciju, odradi kao i pera.

Ma jok imotep. Znam sve to, poklapa mi se recovery. Nego pricam za Perin recovery, trazim... :D

ej, nema sad veze, zapoceo proceduru... hahaha.. nego daj napisi mi puttanju, ne mogu da trazim po xda prosla ta strana ko zna kad je neko napisao...

/data/data/com.android.providers.downloads/app_fota/

evo sad je zabagovao, nasao sam, sta da radim s njim, gde da ga prekopiram, na sd nemam mesta, a da ga otvorim mozda i izvadim recovery? probao da prekopiram u root telefona, zabagovao, ne da mrdne :D

ne ozbiljno, kako da ga restartujem, ne moze nista?

edit 2: sam se restartovao..

edit3 ; KO ZNA STA SE OVDE DESILO...ide restart, izbacuje milion nekih gresaka...

Poslednja izmena:
evo sad je zabagovao, nasao sam, sta da radim s njim, gde da ga prekopiram, na sd nemam mesta, a da ga otvorim mozda i izvadim recovery? probao da prekopiram u root telefona, zabagovao, ne da mrdne :D

ne ozbiljno, kako da ga restartujem, ne moze nista?

edit 2: sam se restartovao..

edit3 ; KO ZNA STA SE OVDE DESILO...ide restart, izbacuje milion nekih gresaka...
Pa na sd karticu ili usb otg, kako nemas bar 1gb mesta na telefonu? :D

na telefonu da, na sd nemam... jel moze da se iscupa iz zipa sa telefona direkt na sd recovery.img?

ah, uspeo.. sad retore, pa recovery, pa opet ota, pa svi apdejtovi, veseloooooo samo nek je.. ima da im okacim ovaj recovery, da na naslovnoj xda bude!!

Eno odgovorio ti je :D

Kako bre da promenim na crnu temu tastaturu, svidja mi se ova htc default, al sad je bela

Ne znam, nadji neku temu u aplikaciji za teme. Barem je HTC ostavio mogucnost menjanja tema tastature.

A VIDIM , EXTRA MU JE ODGOVOR, RECI MU DA JE RAZOCARAO, PRVI PUT U ZIVOTU! :D mrzi me da pisem sve ovo ponovo bez caps lock-a.. haha. evo restoreujem, pa ce vidimo

ah, uspeo.. sad retore, pa recovery, pa opet ota, pa svi apdejtovi, veseloooooo samo nek je.. ima da im okacim ovaj recovery, da na naslovnoj xda bude!!

Aj, pa javi kako si prosao, bas me zanima :D

***, a mogao je sada da flesuje tvoj firmware i podeli recovery... ***, ulenjio se :D

instalirao recovery, stoji telefon i crveni trougao.. sta sad da radim, restartovao sam ga, ali ne mogu da udjem u taj fabricki recovery

Poslednja izmena:
instalirao recovery, stoji telefon i crveni trougao.. sta sad da radim, restartovao sam ga, ali ne mogu da udjem u taj fabricki recovery
Pa ne treba da udjes u recovery, znaci nece da prihvati taj recovery, kad ga restartujes, stoji crveni trougao?

ne, odradio restore, upalio se,, ugasio ga, fastboot flash recovery recovery.img, zavrio uspesno, i kad ga restartujem da udjem u recovery, stoji telefon i triugao na ekranu, kao slika.. jel to ok, ili mesto nije u redu?

Probaj da podignes sistem. Drzi power+vol up.

ma radi telefon, evo upaljen je, nego nisam znao kako se na divcu restartuje, pa izvalih na kraju, upaljen je mob, samo pitam je l normalno da nece u recovery ili?

Mozda ne odgovara lollipop firmware-u noviji recovery. Probaj sad OTA-u da instaliras.

haha, jjjooooooj klingtone!!

Sjebali su tastaturu nacisto, ne moze da se promeni boja, i uzasno radi, to mi se najvise svidjalo na htc-u

Nazad
Vrh Dno