Siguran sam da sam dobio jednom, ili sam dobio, ali nisam mogao da verifikujem jer je tad vazilo samo za jenkije. [emoji1]Mislis vec si jednom dobio 100 i sad opet?![]()
Dobra je cloud stvar, mnogo dobra.. Imam 1TB na one drive zauvek [emoji1]Ma ne smeta meni ni ovako ograniceno. Fino poslozis materijal i neka stoji, sigurnije je nego na hdd plus imas pristup odakle god zatreba ...![]()
Malo bolja baza od amera, jos updatujem aplikacije.Stiglo i meni, cu ga namunjim kad dodjem kuci, jel neko stigao da testira update, da se zalecem odmah ili ne? I dal da mu roknem factory reset?
Imao sam slicnih problema kod 5.0.1, ne poklapa ti se recovery, ota expect xxxx you have xxxx.pa poklapa se, sam ga je skinuo, evo slike za errorPogledajte prilog 190345
sad odradio factory reset, ne znam ni ja zaasto, ko ****** cekam optimizaciju 260 aplikacija, pa onda opet ota, ima da traje ovo danima...
Slobodno izvadi iz ota.zip, iznad sam sad ispisao kako i sta [emoji1]haha, pa gde da ga nadjem? to je ono sto smo pricali da treba da bude recovery .2 a na xda sam skinuo .1, verovatno
Samo polako, na greskama se uci, to mi je napisao ckpv5 pre godinu danajes, znaci skidam sat i nesto ota, pa root, pa nadji izvadi, hahaha, bolje da nisam ni dirao, poliomicu ovo sr*nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari