Šta je novo?

HTC One M8

Kad bi jedno bar bilo zauvek, ovako džabe

Ma jednom 100gb samo :)

Ma ne smeta meni ni ovako ograniceno. Fino poslozis materijal i neka stoji, sigurnije je nego na hdd plus imas pristup odakle god zatreba ... :)

Ma ne smeta meni ni ovako ograniceno. Fino poslozis materijal i neka stoji, sigurnije je nego na hdd plus imas pristup odakle god zatreba ... :)
Dobra je cloud stvar, mnogo dobra.. Imam 1TB na one drive zauvek [emoji1]
I na megi nekoliko stotina gb, samo da ne ugase kao megaupload...

To da. U Solid expl. imam sve cloud servise, lako pristupis svima :)

Stiglo i meni, cu ga namunjim kad dodjem kuci, jel neko stigao da testira update, da se zalecem odmah ili ne? I dal da mu roknem factory reset?

Rokni mu factory :D Mozes da probas, ionako je lollipop raspad(tj. 5.0.1 verzija)

Rokni mu posle update.. Tako ću ja. A za cloud, jes dobar ali to na 2 godine smara, ako kacim ful rezolucija slike, napunicu i kad prodje, mogu da se volim sam sa sobom, da ne kažem nešto drugo[emoji2]

Stiglo i meni, cu ga namunjim kad dodjem kuci, jel neko stigao da testira update, da se zalecem odmah ili ne? I dal da mu roknem factory reset?
Malo bolja baza od amera, jos updatujem aplikacije.
Screenshot_20160119_153904.png

Screenshot_20160119_153750.png

Poslednja izmena:
1. Koji A9 port je dobar?
2. Kako najlakše vratiti na stock?
3. Ako sumnjate u bateriju, odradite sledeci test - napunite telefon do 100% (da se upali zelena lampica), te predjite u airplane mode. U dialeru ukucajte *#*#3424#*#* i pokrenuće se test app. U spisku nadjite battery test, štiklirajte i kliknite na RUN i pratite dalja uputstva.
Test ce upaliti brightness na 100% i zatrazice od vas da ne dirate telefon narednih sat vremena. Ako baterija završi ispod 70%, onda je za zamenu.

JW rom, poslednji. Uskoro izlazi Android 6.0.1 verzija.

Skini stock nandroid bakup za tvoj CID i uradi restore. Posle vrati stock recovery.img.

Nece ovaj pre februara...
b11227fa7b43a1e8c2d20b56eee83151.jpg

Imotep, to je to. Smooth sto bi se reklo :D

Poslednja izmena:
Izbacio mi ekipa error iz recovery i prekinuo.. Sad ću opet probati..

Jel moguće da me tera opet da skinem???IMAG0006.jpg

Poslednja izmena:
Ako nije obrisao OTA fajl.

Pa izgleda da jeste! Sad kao opet sat da skida da opet izbaci error

OTA.zip ne moze da se izvuce bez root-a sada.

Je l' se poklapa recovery sa rom-om? 1020.x?

Poslednja izmena:
pa poklapa se, sam ga je skinuo, evo slike za errorIMAG0006.jpg

sad odradio factory reset, ne znam ni ja zaasto, ko ****** cekam optimizaciju 260 aplikacija, pa onda opet ota, ima da traje ovo danima...

Poslednja izmena:
Ko zna sta je. Mozda je lose skinuo... Pitaj na xda, mozda zna ckpv5.

ma de sad da pitam, sad tamo masturbiraju na marshmallow, onaj jedan kao ameriku da je otkrio, kao evo novosti, mislim se liku video je svako to ko je imao 2 grama mozga i zeleo da vidi sta je 6.0, jer je probao americki..

za sada nema laga na mačmalou, zadovoljan radom, ažurira se svaka htc app, google apps grant access etc...
Senzor blizine mi se čini previše osetljiv, čim malo odmaknem odgovara uključenim ekranom, pri pozivu...

Da li si radio factor reset iz recovery-a?

pa poklapa se, sam ga je skinuo, evo slike za errorPogledajte prilog 190345

sad odradio factory reset, ne znam ni ja zaasto, ko ****** cekam optimizaciju 260 aplikacija, pa onda opet ota, ima da traje ovo danima...
Imao sam slicnih problema kod 5.0.1, ne poklapa ti se recovery, ota expect xxxx you have xxxx.
1 Download OTA(samo download pa install later)
2 Flesni supersu(moras root da imas da bi izvadio ota.zip)
3 Otpakuj ota.zip/firmware.zip/recovery.img(sacuvaj recovery da flesnes preko fastboot flash recovery recovery.img) http://postimg.org/image/88eqil173/
4 vrati sve na stock opet i flesni recovery koji si izvadio, pa probaj ota.

Poslednja izmena:
haha, pa gde da ga nadjem? to je ono sto smo pricali da treba da bude recovery .2 a na xda sam skinuo .1, verovatno

jes, znaci skidam sat i nesto ota, pa root, pa nadji izvadi, hahaha, bolje da nisam ni dirao, poliomicu ovo sr*nje

pomolicu i njega.. aaaa, koliko sam popiz....kako bese root stock, gde ima supersu, jel moze iz ovog, ili prvo twrp? pa kad rootujem, nadje ota, sacuvam ono, pa opet iz twrp stock bekap, pa recovery, pa opet ota, pa mozda install :D au hit

Vrh Dno