Šta je novo?

HTC One M8

Ja se vracam na stock LP, da sacekam update. Mozda rutujem i ubacim ElementalX 4.05 :)

Ја чекам неки стабилан ром са Sense 7 и мм.. Ал пре свега stock mm Sense 7 ruu да се вратим са gpe..

Svi su oni uglavnom stabilni, ali ne rade najbolje/najbrze(onako kako bi trebalo. Evo stock+elementalx mi radi nekako najbolje(presao sam sa GPE). Da l' zato sto mi je drugaciji CPU pa i firmware, stvarno ne znam.

JW rom mi je radio dobro. Prelep rom, dobar A9 port. Izasla je Android 6.0.1 JW verzija malo pre. Ko zeli moze da proba, postavljeni su linkovi :)

JW rom mi je radio dobro. Prelep rom, dobar A9 port. Izasla je Android 6.0.1 JW verzija malo pre. Ko zeli moze da proba, postavljeni su linkovi :)

Radi super, baza je GPE 100% sam siguran(flesnuo najnoviji 6.03 elementalx kernel).
5962698bb9204a337e17698d004dd1a31a093eefcaef47cbdffd907aa94785ff.jpg3e634d24eea950a2269457e7b7f0d9ba29e29b9380b3365668a55cabd2dc5f19.jpg

Zver covece :) Nisi tweak-ovao kernel?
Flesovao si JW i onaj ElementalX iz S.ROM teme?

Ok, dobro radi ElementalX izgleda :)

Probacu JW. Nisi S.ROM probao. Imas A9, M9, M8 bazu :)
Trenutno sam na RR-u, nije to to...

Ја сам пре на м7 мењао као луд.. Сад ме сморило и сад бих само нешто стабилно и да дуго траје. :D

Pa stock+root :D

Izasao je procureli firmware za Evropu(401). E sad ne znam da l' je bez bug-ova i da li je kao onaj sto treba zvanicno da izadje. Ono je 6.12.401 verzija, mozda izadje _R. Sacekaj firmware, uskoro ce izaci za Evropu. Za 48h treba da stigne update. Verovatno u Sredu...

Da l' je moguce ovo? [emoji50]
uploadfromtaptalk1453148861490.jpg

Znači imam čemu da se nadam i ja[emoji3]

I ja. Idem da vratim stock :)

Da l' je moguce ovo? [emoji50]
Pogledajte prilog 190290
Moguce [emoji1] ja imam Austrijanca(4.19.112.4), sim free naravno, uvek dobijam update isti dan kad i ovi WWE eu. Danas sve vratio na stock, i cekam.
Screenshot_2016_01_18_20_18_18.png

Ja vratio jutros, hteo sam juce, al reko nećeš na rodjendan da se zezaš s romovima *****e.. Aj pa da vidimo to čudo [emoji3]

Pogledajte momče sa juga srbije što se javio na xda[emoji3] [emoji3]

Sta je ovo? Je l' neka za****ncija?!

Haha, car.. Nego da čekamo mi to sutra..

Je l' su dozvoljenje one zastave Kosova na XDA, mislim na avatar? Smorio me lik sada. :( Nista, sacekajte sredu :D

Moguce [emoji1] ja imam Austrijanca(4.19.112.4), sim free naravno, uvek dobijam update isti dan kad i ovi WWE eu. Danas sve vratio na stock, i cekam.
Screenshot_2016_01_18_20_18_18.png

Da, T-Mobile, Austrija. :)
Haha vratio se kao, a posle kad dobijes firmware odmah te uhvati panika na stocku i moras sto pre custom da flesujes :D

Šta z am, bilo je jače od mene da pustim poruku [emoji3]

Je l' su dozvoljenje one zastave Kosova na XDA, mislim na avatar? Smorio me lik sada. :( Nista, sacekajte sredu :D

Da, T-Mobile, Austrija. :)
Haha vratio se kao, a posle kad dobijes firmware odmah te uhvati panika na stocku i moras sto pre custom da flesujes :D
Cim zavrsim OTA azuriranje, flesujem twrp, backup, prebacim backup na komp, vracam philz cwm touch, pa onda gledam koji rom da flesnem [emoji1]

Sto backup-ujes... Pa imas od onog lika, sto promeni par formware-a na dan, prvoklasne backup-e :D

E, ekstra radi ovaj A9 port. Ne znam za brzi rom.

Sta bih ja bez ckpv5 :D

Коју то ви тему на xda пратите заједно?

Šta znači ovo sto piše kada udjem u recovery žutim slovima u snu:

E: missing bitmap oem_unlock_bg
(Code - 1)
E: missing bitmap oem_unlock_bg_yes
(Code - 1)
E: missing bitmap oem_unlock_bg_no
(Code - 1)
Wrire host_mode success
Handle_cota_install: no cw files. Skip cw instalation

Nazad