Šta je novo?

HTC One M8

Haha, čudan lik :D

Dobro su utegli Android 6.0 Sense 7 na M8. Za pohvalu, brži je od lollipop firmware-a.

Poslednja izmena:
Ma da, baš lepo radi.. Kako se zove App za ona upozoravanja, verujem da je to samo za usa, nikako sa je nadjem i obrišem. Plus, nervira me sto ima 2 ikone u notification baru kada je na silentu, i kada palim mob, ono crveno upozorenje.. Mada su to sve realno sitnice

Brate, ako nisi bas upoznat, izmucices se sa orkljucavanjem fastboota, jedino ako imotep da tih 20mb drajvera, ja sam boga mi skinuo jedno 300mb, pa još neki problemcici usput, a pritom sam upoznat s procedurom, radio i ranije.. Tako da ako nisi vican, bolje ti sačekaj.. Nema sta da pokvaris, samo će trajati.. No dobro

Врло чудан проблем имам, када причам на телефон сензор нормално угаси екран када примакнем увету али и када је искључен екран он и даље прима команде.. Не знам шта да му радим..

Jesi menjao kernel?

Zavisi od toga kako objasniš :D
Za vikend bih probao, ako ne stigne update, a nije komplikovano da vratim na stock :)
Pa ono ako zelis posle da vratis taj firmware sto sad imas, da bi odradio OTA posle, onda je prvo potrebno da vratis backup(da system nije modifikovan root-om) koji si napravio pomocu TWRP, pa onda stock htc recovery :)

Probaću pa ću ti javiti. Do tada, ko je na MM, kada vam je zaključan mob, spustite notifikaciju svajpujete u stranu da nestane, onda svajpujete na gore dok je spušten bar da podešavanjima svajp na gore neće da vrati podešavanja, iz 5 puta, nekad skloni kad povučem od dna do vrha ekrana

Који кернел да флешнем?

Pa koji trenutno kernel i rom imas? ElementalX radi bez bug-ova, ali ne vidim neku razliku u radu, mozda ima u bateriji. Svakako ima korisne funkcije.

Pa koji trenutno kernel i rom imas? ElementalX radi bez bug-ova, ali ne vidim neku razliku u radu, mozda ima u bateriji. Svakako ima korisne funkcije.
Чист gpe и elementalx.. Ал ми се ово дешава...

Meni m7 na gpe pravi slične probleme sa proximity senzorom. Za vreme razgovora, ekran je cesto uključen i obrazom ili uhom pritiskam svašta po ekranu. Jako iritantno.

Ма мени је искључен екран ал реагује на притиске..

Само сам поново флешовао elementalx рестартовао фон 2 пута и сад је све ок :)

Kad pobrljavi sound bar i ne prikaze strelicu...
uploadfromtaptalk1450906165058.png
Restart resio problem, ali nije mi jasno sto se tako nesto desava.

Poslednja izmena:
Brate, ako nisi bas upoznat, izmucices se sa orkljucavanjem fastboota, jedino ako imotep da tih 20mb drajvera, ja sam boga mi skinuo jedno 300mb, pa još neki problemcici usput, a pritom sam upoznat s procedurom, radio i ranije.. Tako da ako nisi vican, bolje ti sačekaj.. Nema sta da pokvaris, samo će trajati.. No dobro
Javite kome treba, drajver i fastboot/adb zajedno oko 20mb.
P.s.
mike1986 izbacio update(50.2 sense7 MM) i skydragon gpe(najnoviji ota .h8). [emoji109]

Video sam :) Koje su prednosti SlyDragon GPE nad obicnim GPE romom?

Вратио ми се проблем.. Дајте људи реците ми неки други кернел, било који за gpe? Много ме ово нервира... Значи екран се нормално угаси ал реагује на све притиске по њему као да није угашен у току разговора..

Вратио ми се проблем.. Дајте људи реците ми неки други кернел, било који за gpe? Много ме ово нервира... Значи екран се нормално угаси ал реагује на све притиске по њему као да није угашен у току разговора..
Svaki gpe rom pa i cm/aosp koji sam koristio, ima problem u toku razgovora, ili je to problem sa senzorima, ili kao sto si napisao iznad(pucketanje i slicno). Mozda je i do firmwer-a.. Ja imam S-On, pa ne mogu da testiram najnoviji firmware dok mi ne stigne OTA.

Svaki gpe rom pa i cm/aosp koji sam koristio, ima problem u toku razgovora, ili je to problem sa senzorima, ili kao sto si napisao iznad(pucketanje i slicno). Mozda je i do firmwer-a.. Ja imam S-On, pa ne mogu da testiram najnoviji firmware dok mi ne stigne OTA.
Имам најновији fw, и није ми се пре дешавало колико знам... Много ме нервира.. Не знам шта да му радим.. Лепо угаси екран ал наставља да ради.

Имам најновији fw, и није ми се пре дешавало колико знам... Много ме нервира.. Не знам шта да му радим.. Лепо угаси екран ал наставља да ради.
Imas stock gpe(ruu) ili neki rom?

Ima stock gpe. Ne znam, to nisam primetio da mi se dešava.
Vrati se na Sense MM, imaš S-OFF, pa neće biti problem. A Sense 7 dobro radi, kao GPE.

Ма нећу да се враћам, одговара ми баш све овде осим овога, а ово је до кернела скоро сигурно.

Mislimda je to bag na 6, na 6.0.1 je to ispravljeno

Na 6 je bug da ne možeš da prekines vezu na kraju razgovora, ali ovo, ne verujem.

Neka vrati stock GPE(kernel) onda ili nek' flesne kuvani GPE, SkyDragon+Dragon Fi mod :).. ili neki drugi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno