Link za GPE cleaner, brise sav google bloat iz twrpa, sada vise Titanium ni ne instaliram![]()
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63684833&postcount=223
Znam da radim sa adb.. Al mi mrsko jer mi se cini da je ovo bilo i pre elx kernela.. pa posle opet da ga vracam itd.. Neka ovako pa cu videti sad je izasao i H8 a ja sam na H6, ili cu malo da probam ove dobre romove koji nam dolaze.
Haha, zato skydragon gpe ima 5 preinstaliranih aplikacija(ostalo su podesavanja, imenik itd).Link za GPE cleaner, brise sav google bloat iz twrpa, sada vise Titanium ni ne instaliram![]()
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63684833&postcount=223
Нисам... Чекам нешто па шта буде, издржаћу још мало овако...Hvala ljudi. Aj javi kako si prošao. Izvadi sd karticu za svaki slučaj, nisam siguran da nju briše.
Hvala. Ovo je bas dobro. SkyDragon je isto maksimalno ociscen.
Druže je l' si uspeo nekako?
Koristim vec 3-4 dana gpe sd sa xposed-om bez problema.Нисам... Чекам нешто па шта буде, издржаћу још мало овако...
Кад ће тај неки sd стабилан? Мрзи ме да стално флешујем кад изађе нов.
Јел то као ром или фул gpe? Зато што је мени фон цео на GPE (црн bootloader нпр)..Koristim vec 3-4 dana gpe sd sa xposed-om bez problema.
Jesi odradio poslednji ota update MRA58K.H8 / 5.07.1700.8 ?Јел то као ром или фул gpe? Зато што је мени фон цео на GPE (црн bootloader нпр)..
Не, јер не могу да радим Ота кад сам рутован, xposed, custom recovery..Jesi odradio poslednji ota update MRA58K.H8 / 5.07.1700.8 ?
Hmm, odradi backup i full wipe posle i probaj da flesujes.Не, јер не могу да радим Ота кад сам рутован, xposed, custom recovery..
nandroid backup да одрадим?Hmm, odradi backup i full wipe posle i probaj da flesujes.
Aha, ako se desi bootloop jer je baza novija na sd.nandroid backup да одрадим?
Ма онда ћу комплет да флешујем прво ruu од h8, па тек онда sd... Само кад ухватим мало времена..Aha, ako se desi bootloop jer je baza novija na sd.
Osakaceni senseKakav je onaj A9 port?![]()
Probao sam prvu verziju, bilo je par bagova, nisam probao ove novije, poseti temu, neki kukaju neki jok.Hvala. Radi bez bug-ova? Bolje/lose?![]()
Na kom si GPE romu? I meni zabada tapatalk, najnovija verzija je uzasna, odmah sam skinuo sa apkmirrora stariju verziju, i da, lag je nestao. Nema razlike izmedju v1.6 i v1.6.5 osim sto je ovaj zadnji odexed.Da, uvek se vratim na GPE, kao danas
Nesto me svrbi da probam neki kernel, kao da GPE moze jos bolje da radi.
Probao Sam SkyDragon v1.6.5, uzasno radi. Poceo Tapatalk da mi baguje, jedva instalira app sa playstore, a radio sam full wipe. 1.6.0 je bolja verzija.
Auuu, koliko bloat-a od google-aEDIT:
I zasto mi je Google bar na sredini ekrana?!
![]()
EDIT: Dobro je, vratilo se samo, sto mrzim kad se izbaguje stock GPE. Jedva cekam stock za Aziju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari