Šta je novo?

HTC One M8

Hvala Žile. Sada da se igramo, ali pre svega da sačuvam sve na PC. Ovo sve briše.

Hvala ljudi. Aj javi kako si prošao. Izvadi sd karticu za svaki slučaj, nisam siguran da nju briše.

Link za GPE cleaner, brise sav google bloat iz twrpa, sada vise Titanium ni ne instaliram :)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63684833&postcount=223

Hvala. Ovo je bas dobro. SkyDragon je isto maksimalno ociscen.

Znam da radim sa adb.. Al mi mrsko jer mi se cini da je ovo bilo i pre elx kernela.. pa posle opet da ga vracam itd.. Neka ovako pa cu videti sad je izasao i H8 a ja sam na H6, ili cu malo da probam ove dobre romove koji nam dolaze.

Druže je l' si uspeo nekako?

Svaka čast žile za ovo uputstvo, trebalo je napisati sve ovo.. [emoji2] šta bi s updateom, izgleda posle nove godine.. [emoji4]

Hvala :) Njima bi bilo pametno da ne pišu razna obaveštenja i gluposti na twitter-u.
Imaju još 6 dana :) Možda bude odmah posle nedelje.

Haha, ma kakvi, vidiš da su se zaleteli sa m9 da update-uju, nema šanse za m8,sto je i realno, pitao sam se otkud pre m8..

Pa za Amere prvo ;) Nisu update-ovali Android 5.0.1 skoro godinu dana, što je sramota, to ih ubija. Ali dobro, nije jedini htc takav.

A na kraju krajeva, prešao sam na ovaj us dev, ima bogova, vraćanje notifikacija ne radi nekad, gestures prestane s radom potpuno do restarta i tako.. Sto je najgore, ne verujem da će i popraviti to za evropu, a nisam jedini to primetio..

Hvala ljudi. Aj javi kako si prošao. Izvadi sd karticu za svaki slučaj, nisam siguran da nju briše.

Hvala. Ovo je bas dobro. SkyDragon je isto maksimalno ociscen.

Druže je l' si uspeo nekako?
Нисам... Чекам нешто па шта буде, издржаћу још мало овако...

Кад ће тај неки sd стабилан? Мрзи ме да стално флешујем кад изађе нов.

Ovaj SkyDragon GPE je stabilan.
Sense ce verkvatno biti najstabilniji kada izadje Evropski firmware.

Нисам... Чекам нешто па шта буде, издржаћу још мало овако...

Кад ће тај неки sd стабилан? Мрзи ме да стално флешујем кад изађе нов.
Koristim vec 3-4 dana gpe sd sa xposed-om bez problema.

To je custom rom. Flesujes zip, ne ruu.
Full GPE ili custom GPE, isto je, isto radi, samo nemas official OTA :)

Aha, ako se desi bootloop jer je baza novija na sd.
Ма онда ћу комплет да флешујем прво ruu од h8, па тек онда sd... Само кад ухватим мало времена..

Kakav je onaj A9 port? :)

Hvala. Radi bez bug-ova? Bolje/lose? :)

Ok, bas me zanima kako radi, probacu ga :)

Ja sam probao, radio je brze nego bilo koji sense rom i nisam imao nikakvih problema sa njim, ali sam se ipak vratio na gpe posle nedelju dana :)

Da, uvek se vratim na GPE, kao danas :)
Nesto me svrbi da probam neki kernel, kao da GPE moze jos bolje da radi.

Probao Sam SkyDragon v1.6.5, uzasno radi. Poceo Tapatalk da mi baguje, jedva instalira app sa playstore, a radio sam full wipe. 1.6.0 je bolja verzija.

Da, uvek se vratim na GPE, kao danas :)
Nesto me svrbi da probam neki kernel, kao da GPE moze jos bolje da radi.

Probao Sam SkyDragon v1.6.5, uzasno radi. Poceo Tapatalk da mi baguje, jedva instalira app sa playstore, a radio sam full wipe. 1.6.0 je bolja verzija.
Na kom si GPE romu? I meni zabada tapatalk, najnovija verzija je uzasna, odmah sam skinuo sa apkmirrora stariju verziju, i da, lag je nestao. Nema razlike izmedju v1.6 i v1.6.5 osim sto je ovaj zadnji odexed.

Stock kao uvek. 3 dana saltam SkyDragon GPE pa stock GPE i tako u krug(par flesovanja na Dan, sve full wipe). Nema razlike u radi, potvrdjujem. Kome znaci debloatov-an rom, neka predje na SkyGPE.
Meni svakako obican GPE radi na 2.5GHz.

Nije do Tapatalk, skinuo sam istu verziju sa playstore na GPE. Duplo manje laga. Pa pre 1h sam bio na SkyDragon v1.6.5.
Ono je strasno, a pre instalacije sam brisao sve skrivene fajlpve i Android folder pa radio full wipe i flesovao v1.6.5.

EDIT:
I zasto mi je Google bar na sredini ekrana?!
9c5e1cf8a23b5dce621165d0ea02712d.jpg

EDIT: Dobro je, vratilo se samo, sto mrzim kad se izbaguje stock GPE. Jedva cekam stock za Aziju.

Poslednja izmena:
EDIT:
I zasto mi je Google bar na sredini ekrana?!
9c5e1cf8a23b5dce621165d0ea02712d.jpg

EDIT: Dobro je, vratilo se samo, sto mrzim kad se izbaguje stock GPE. Jedva cekam stock za Aziju.
Auuu, koliko bloat-a od google-a :D
Steta sto ce 6.0.x biti zadnji update za GPE :(

Haha sve koristim sem Docs, sheets, slides, keep od google-a.

Je l' znas da je 6.0.x poslednji ili pretpostavljas?
Ako je tako, dobicemo cm14 :)
Kako radi cm? Je l' valjaju drajveri za zvuk?

Vrh Dno