Šta je novo?

HTC One M8

E bas sada kad sam flesovao v1.5 :D
Au ovo je neverovatno koliko je dobar rom. Brze radi od stocka. Ovaj Dolby me je odusevio, zna da pojaca zvuk na sluskama.
0f5f5e79682e0a81abd93c23c708fa5a.jpg

Je l' probao neko ElementalX kernel? :)

Jel moguće da na 6.0 Mm, kada se smanji zvuk na nečujno, tzv do not disturb, nema ono da se poveže da i media ide na nulu, znači silent zvuk smanjuje i media zvuk? [emoji15]

Je l si siguran? A šta piše ono da bude povezano kada smanjis za 1 stepenik, zaboravio sam?

Sigurno. Ne znam na šta tačno misliš je li ovo:

23444eb128625f85c01c587f0561b19b.jpg

Poslednja izmena:
Hm da, istripovao sam ja, malo me poremetio ovaj novi izgled svih tih komandi

A da, dugo [emoji4]

Odusto sam, 5% mi je skinuo za 20min, bezi. Sto lepo ne stave AFH kao Sky :(

Ništa bez mega uploada

Pa sta znam, bez poziva, bez 3g, možda se i izvuče [emoji4]

Minimalno osvetljenje i čitaš knjigu. To je to. Možeš da nakucas baš dosta. Može i samo tapatalk.

Onda laze narod, procitaj sta je napisao.

Eh, ali nije okačio App usage...

Који кернел да пробам на GPE?

Ne vidim razliku u brzini izmedju GPE-a i official Android 6.0... Animacije su bolje na GPE romu, na sense-u su brze i ponekad postoji mali delay prilikom izlaska na home ili recents dugme u pojedinim aplikacijama.

Na GPE-u je sve krupnije i ponekad imam osecaj da je na Sense-u sve utisnuto, da imam manji uredjaj :D

Teska odluka, oba rade isto, a i baterija je priblizno ista.

Punisher, probaj ElementalX 6.02 za GPE 6.0

Ija to pomislih, gde moze fb i messenger da koristiš i da ti pretekne baterija.. Plus što je on nabrojao još brda stvari da je koristio..

Mozda je i stavio ekran samo da radi na 0% osvetljenju i ostavio tako ekran.

Све је то супер, али на 18 сати рада телефона 8 сати екрана је много ретардирано. У преводу он нема живот...

Ima i toga, kad se preracunas [emoji2]

Lik je teska paljevina, 18h radio i 18h sati wifi.. Da je imao 3g na auto brightness, tesko da bi izvukao vise od 3-3:30h sot. Jos spomenu i fb.. AHHAHAAJAAHA kakav retard majko mila.
Imotep hahaha izgleda da je tako :D
Je l' koristis ElementalX na MM Sense? GPE ne koristis?

Ja ne znam da li da ga promenim, ne primecujem razliku.

@Žile, kad hvališ rom toliko, što nisi napisao kratke smernice kako i šta? Za nas noob koji bi možda probali ;)

Oš da probaš? Ozbiljno pitam :)

Piši žile, pa da te stavljaju na prvu stranu kao tut :D

Mr. Hofs nastavlja dominaciju na xda

Vrh Dno